عمرا بتوني بدون زيست قبول شي ! حتي اگه تمام درسهاي ديگه رو 100 درصد بزني و فقط زيستو سفيد بذاري قول صد در صد ميدم بهت قبول نميشي ! شرمنده رك گفتم. ميخواستم خدايي نكرده مرتكب اشتباهي به اين بزرگي نشيد.نقل قول:
Printable View
عمرا بتوني بدون زيست قبول شي ! حتي اگه تمام درسهاي ديگه رو 100 درصد بزني و فقط زيستو سفيد بذاري قول صد در صد ميدم بهت قبول نميشي ! شرمنده رك گفتم. ميخواستم خدايي نكرده مرتكب اشتباهي به اين بزرگي نشيد.نقل قول:
حداقل زیست رو چه قدر باید بزنم تا تو این دو رشته با در نظر گرفتن بقیه درس ها بالای 90 قبول بشم؟نقل قول:
ببینید بستگی دارهنقل قول:
یهو می بینی زیستش از سراسری سختره مثل امسال
یا یهو می بینی که آرههه
در سخترین حالت حداقل باید 70 به بالا باشه
در راحت ترین حالت باید 97 به بالا باشه
من تا به حال به این مورد برخورد نکردم ولی مطمین باش اگر ریاضی هم درصدش تو آزاد بالای 90 بره با 3 یا 4 دور خوندن زیست مطمینا قبولی
این قول را تضمینی بهت می دم
می دونی چرا چون کسی که دینی و ادبیات و زبان که حفظی هستند را بالا ی نود می زنه با 3 یا 4 دور خوندن زیست حتما بالای 90 می زنه
فقط تهران را از سرت بیرون کن چون باید حداقل 3تا 100 داشته باشی
این نظر منه
من خودم امسال تو آزاد ریاضی
عمومی هارو بالای 80 شیمی 60 فیزیک 50 و ریاضی 40 زدم.فک کنم سال دیگه بهتر میشه(من امسال آزمایشی کنکور دادم)
یعنی سال سومی ؟؟؟نقل قول:
مگه می شه ؟؟
درس های پیش رو خوندی ؟؟
چون نمی شه بدون خوندن درس های پیش همچین درصد هایی رو زد
نه نخوندمنقل قول:
ولی همه سوال هایه پایه رو زدم فقط سوالات مربوط به پیش موند
کسی در صدای نفر اول مجموعه سه انسانیه کنکور ازاد پارسالو نداره ؟ من امسال در صدای ازادم اینطوری شد امکان داره رتبه کشوریم تک شه ؟ ادب عمومی 100 عربی 100 معارف 86.6 زبان 61.1 تاریخ وجغ 93.3 فلسفه 91.1 روان 91.1 علوم اج 73.3 ادب اخ 86.6 و عربی اخ 86.6 *
آخه نمی شه که !!!نقل قول:
تقریبا 50 درصد از پیش اومده بود
غیر عربی البته
عمومیا رو چطوری 80 زدی بدون پیش ؟؟
من که پیشم 80-90 زدم
اگه شما واقعا سال سومی و ریاضی آزاد رو 40 زدی امسال ، سال بعد سراسری باید زیر هزار بشی :10:
زبان که هیچ تونو 100 زدم
بقیه عمومی هارو راحت میشه 100 زد حتی اگه نخونی
شیمی رو مدیون دبیرمون هستم همه سوالات پایه رو زدم 2تا هم از پیش
فیزیک هم که فقط اطلاعات مسئله رو تو فرمول جا گذاری میکردی میشد بالا 80 زد فقط فرمولا یادم رفته بودن
برای منم همینطور بودنقل قول:
ولی من پیش بودم امسال
شما خیلی خوب کار کردی که وقتی سال سومی این درصد ها رو زدی
من سال سوم ترازم شد 4000
امیدوارم امسال 6500 شه
سراسری رو که گند زدم
دوستان چند تا سوال
خیلی ها مثل این دوستمون امسال آزمایشی بودن و خوب هم زدن
اینا که نمی خوان برن ولی یه رشته ای قبول می شن
جای کسی رو پر نمی کنن الکی ؟؟؟
سوال دیگه این که :
من انتخاب اولم معماری آزاد قزوین هست
اگر از شانس گندم انتخاب اول قبول نشدم ولی تو این رشته و دانشگاه جای خالی اومد می تونم برم ؟؟
توضیح بدید ممنون می شم :11: