نقل قول:
من آزمون هاي سنجش رو ثبت نام كردم...
ولي برنامه ندارم....
از كجا گير بيارم؟
کد:http://www.sanjeshserv.com/News/1388/880704_01.htm
Printable View
نقل قول:
من آزمون هاي سنجش رو ثبت نام كردم...
ولي برنامه ندارم....
از كجا گير بيارم؟
کد:http://www.sanjeshserv.com/News/1388/880704_01.htm
من توی یه کتاب خوندم که هرکی توی یه زمانی خیلی خوب میخونه. شما وقتی توی این زمان راحتی، چرا عوضش کنی.نقل قول:
دوستان من به 1 مشکل اساسی برخورد کردم.من تو ماه رمضان به دلیل روزه داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عادت کردم که شبا درس بخونم.الان هم دارم شبا درس میخونم.یعنی شب تا 5 صبح بیدارم و تا 12 ظهر میخوابم.من چون عاشق فکر کردن توی تنهایی و سکوت هستم ،عاشق شبم.به همین دلیل شبا خیلی با لذت درس میخونم .ولی خانواده و دوستان به من فشار میارن که ساعت مطالعت رو عوض کن.به من میگن که تو داری بر خلاف قانون طبیعت و عرف و.... عمل میکنی.منم به شک افتادم که چیکارکنم؟لطفا اگه کسی تجربش رو داشته بگه.یا اگه کسی رو هم دیده که با این روش موفق بشه بگه.
البته من این روش رو تا 1ماه قبل از کنکور ادامه میدم و تو اون 1ماه ساعت خوابم رو درست میکنم.شاید بعضی دوستان بگن که مثلا موقع آزمون دادن چرت میزنی ولی اصلا اینجوری نیست من آزمونایی رو که توی ماه رمضون دادم ترازم بالاتر بود.
در مورد اینکه میگید گیر میدن که چرا این موقع، حق با اونا هست اما مهم اینه که کی پشتکارتون بالا باشه. اما کم کم باید ساعتتون رو عوض کنید. اگه یک دفعه عوض کنین، کلا خیلی اذیت میشید. به نظر من هر روز یه مقداری از زمان (مثلا نیم ساعت) خوندنتون رو به روز نزدیک کنید. چون زمان کنکور صبحه و بهتره که بهترین زمان تمرکزتون رو با ساعت کنکور هماهنگ کنین.
منم در حال ترک خواب ظهرم! اما بدیش اینه که وقتی نخوابم، سردرد میگیرم! نمیدونم چرا! بعدش به زور درس میخونم. خیلی بده. امروز بس که مقاومت کردم، 5 دقیقه جلوی تلویزیون خوابم رفت، اما بعدش سردرد اومد و مجبور شدم 8 تا 9 بخوابم. به نظر شما چیکار کنم؟نقل قول:
اولا یه کم روز خوابت میاد چون عادت کردی مخصوصا ظهرا ، ولی سعی کن نخوابی تا عادت کنی شب بخوابی .
مگه اومده؟ من که هرچی گشتم نبود.نقل قول:
ببخشید اقا سهیل اگر منظورتون که جلد 2 رمزینست که من دارم من تعجب می کنم شما چرا می گید نیومده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضافه میکنم: کمک درسی ها رو اولویت بندی کنین. از درسی که بیشتر مشکل دارین، شروع کنین. که اگه به درسهای آسونتر نرسیدین دلتون نسوزه.نقل قول:
نظر من اینه که زیاد کتاب کمک آموزشی نخرین چون اگر وقت نکنید که همش رو بخونید(که به احتمال زیاد وقت نمی کنید)هر بار که اون همه جزوه و کتاب رو می بینید می گید چه قدر کتاب دارم که هنوز نخوندم و استرس(بلای جون کنکوری ها)کل وجودتون رو می گیره.و از اون مهمتر گیج هم می شید.
به نکته ی ظریفی اشاره کردی!نقل قول:
امروز صبح رفتم مدرسه.روز اول مدرسه هم بود.و روز اول مدرسه جدید.
جو مدرسه رو که دیدم وحشت کردم.همه خرخون بودند.تا دیروز من فقط به رتبه 1 کنکور فکر می کردم این عقیده رو هم داشتم که فقط غیر ممکن،غیر ممکن است.
ولی امروز خیلی حالم گرفته شد بچه هایی رو دیدم که هنوز دبیر درس رو کامل توضیح نداده بود ولی هی ازش سوال می پرسیدند.
بدبخت شدیم رفت...
منم که رفتم مدرسه، اولا که با دوستای صمیمیم توی یه کلاس نیستیم! :( عوض هم نمیکنن. دوما یه سری بچه شلوغ که اکیپ معروفی بودن از این لحاظ، افتادن تو کلاسمون و رو اعصابن! سوما یه سری کلاس کنکور میرن و یه سری مطالب رو قبل از اینکه دبیر بگه، تیکه میندازن و حرص میدن! : دی (غررررر میزنیم! : دی)
اما من و دوستم اینا رو بیخیال شدیم و چسبیدیم به بیخیالی! توی کلاس انگار هیچکی جز ما دوتا و معلم وجود نداره! روش خوبیه!
به دنبال تایید:نقل قول:
به جان خودم همش ادعای بیخوده!
اکثرشون یه سری آدم جوگیرن که فانتزی درس میخونن و دنبال سوالای حاشیه ای و خارج از برنامن!
کار خودتو بکن به زودی پوزشونو میزنی....
با دوستای اون کلاس داشتیم حرف میزدیم. بعد یکیشون گفت، تو کلاس ما همه خرخونن اما بروز نمیدن، آب زیر کاهن! من گفتم: توی کلاس ما همه نمیفهمن، اما شدیدا بروز میدن!
خیلی تایید میشه!نقل قول:
راستی من تو کنکور 87 دیدم یکی از رتبه های تک رقمی کشوری معدل کتبیش 17 بود.یا از یکی از دوستام شنیدم که یکی از اشنایانشون با معدل کتبی 10/30 رتبه ی دو رقمی اورده.اگه معدلتون پایینه زیاد نگران نباشید فقط باید تلاش کنید.البته بچه هایی که امسال امتحان نهایی دارند حتمآ برای کسب بهترین نمره تلاش کنند.
به نظر من کنکور با درس مدرسه یه دنیا فرق میکنه! مثلا توی مدرسه خرخونی شب امتحان جواب نمیده!
دوستان اطلاع دارن این رستگار رحمانی نفر اول تجربی معدل دیپلمش چند بوده؟چون وزیر علوم گفت چون معدل ایشون خیلی پایین بوده دوباره ازش امتحان گرفتن.
یعنی چی
معدلش تاثیر داشته تو کنکور؟؟
نه بابا . تعجب كردن كه چطوري در دو گروه اول شده . معدلشم حدوداي 17 ايناست . تازه پس از 5 سال اينا كنكور داده و فكرد كردن سوالا رو گير اورده
کنکور 88 يک ويژگى و اتفاق عجيب را تجربه کرد. براى اولين بار داوطلبى از يک شهر کوچک موفق شد در دو گروه آزمايشى رتبه اول را کسب کند. اتفاقى که با توجه به معدل پايين داوطلب موجب ترديد مسئولان سازمان سنجش شد.نقل قول:
نه چون سال82 دیپلم گرفته بود.نقل قول:
بدبخت چه قدر هم سر اين موضوع ناراحت بود!!نقل قول:
واقعا خيلي بده ! :41:
يكي ديگه از رتبه هاي 2رقمي هم معدلش پايين بود!
من يادمه توكانون هم يكي بود معدلش 13 بود ترازش روي 8000 بود!!
سلام برکنکوریهای 89،.
من سال 88 کنکور داشتم و کتاب زیادی دارم که استفاده ندارم کسی نمیخواد ؟
هرکس میخواد به بنده پیغام خصوصی بزنه.
با تشکر.
ببخشیدااا ولی شما که میگین اون موقع دیپلم گرفته
ولی تو یکی از برنامه های تی وی که دعوت بود گفته متولد 68 هستم! چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟؟