منم یه بار پودر ماشین لباسشویی ریختم تو شکرا. اونم نه یه لیوان یه بشکه. بعدم مثکه داده بودن مهمونا با شریت بخورن.نقل قول:
Printable View
منم یه بار پودر ماشین لباسشویی ریختم تو شکرا. اونم نه یه لیوان یه بشکه. بعدم مثکه داده بودن مهمونا با شریت بخورن.نقل قول:
خب مهمونا خوردن؟؟؟نقل قول:
منم یه بار پودر ماشین لباسشویی ریختم تو شکرا. اونم نه یه لیوان یه بشکه. بعدم مثکه داده بودن مهمونا با شریت بخورن.
چی شدن؟؟
نمردن که؟
خوردن. گفته بودن این چیه و ای و اینا...نقل قول:
پدر مادرم شرمنده شدن...
من زیر بار جرم نرفتم و خودمو زدم به خریت...
:13: نه خوب! یعنی چینقل قول:
Laughing my ass off
خیلی باحال بو مخصوصا آخرش که سوءتفاوت خیلی باحالی بود:31:نقل قول:
باحال بود...
:7:فـــــــدای دوستان
تا باشه از این سوء تفاوتا باشه:31:
چرا دیگه کسی سوتی نمیده راست گفتن که زور باید بالای سر این مملکت باشه
از این به بعد همه باید روزی حداقل 1سوتی بدن وگرنه...:4:
امروز رفته بودیم دانشگاه داشتیم بر میگشتیم صبح جمعه بودو همه بیحوصله بودن
دوستم گفت ایران بیشترین گاز رو تو ایران داره
----------------------
دوران دبیرستان ما یه میدیر داشتیم که خیلی سخت گیر بودو به همه چی گیر میداد
یه روز ما داشتیم فوتبال بازی میکردیم تو حیاط و نیاز شدید به دروازه بان داشتیم یهو یه نفر داشت میرفت مدرسه اندازه و هیکلش مثل بچه های دبیرستانی بود دوستم گفت اقا شما بیا دربازه وایسا اونم اون هم گفت نه من کار دارم
ما رفتیم دنبالش با زور گذاشتیمش دروازه و گفتیم این پسره خطرناکه حرفشو گوش کن واستا دربازه اون بنده خدا هم واستاد
چند روز که کذشت گفتن مدیر عوض شده ما هم رفتیم مدیر جدیدو ببنیم دیدم همون مردست که با زور بردیم گذاشتیم دروازه بان از شانس ما این مدیره 360 درجه با مدیر قبلیه رق داشت و چیزی بهمون نگفت.
odgd fhphgi ...نقل قول:
یه روز ما داشتیم فوتبال بازی میکردیم تو حیاط و نیاز شدید به دروازه بان داشتیم یهو یه نفر داشت میرفت مدرسه اندازه و هیکلش مثل بچه های دبیرستانی بود دوستم گفت اقا شما بیا دربازه وایسا اونم اون هم گفت نه من کار دارم
ما رفتیم دنبالش با زور گذاشتیمش دروازه و گفتیم این پسره خطرناکه حرفشو گوش کن واستا دربازه اون بنده خدا هم واستاد
چند روز که کذشت گفتن مدیر عوض شده ما هم رفتیم مدیر جدیدو ببنیم دیدم همون مردست که با زور بردیم گذاشتیم دروازه بان از شانس ما این مدیره 360 درجه با مدیر قبلیه رق داشت و چیزی بهمون نگفت.
یعنی خیلی باحاله ...