من فقط قیمتش کردم یارو گفت با گارانتی اصلی 600 تومن . ازش هم پرسیدم که قرار بوده توی این گوشی از طلای 24 عیار استفاده کنن طرف گفت نه این فقط رنگش طلایینقل قول:
من فقط قیمتش کردم یارو گفت با گارانتی اصلی 600 تومن . ازش هم پرسیدم که قرار بوده توی این گوشی از طلای 24 عیار استفاده کنن طرف گفت نه این فقط رنگش طلایینقل قول:
یه خبرهای خوشی شنیده میشه
که سامسونگ دست از تنبلی ورداشته و خودش میخواد
فریمور با قابلیت کپچر24 فریم واقعی ارائه بده کاری که زودتر از سامسنوگ هایپریکس انجام داد
آره منم اینجا دیدم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب !کد:http://blog.gsmarena.com/custom-firmware-brings-real-24-frames-per-second-720p-video-recording-to-the-samsung-i8910-omnia-hd/
مخلصیم .
امیر جان زیاد هم عجب نیست
چون در گیری سی پی یو از ماکزیمم80%میرسه 100% و البته بهش فشار میاد و زودتر گرم میکنه
مهمتر از اون مصرف باتری اش هم بالاتر میره
سلام.دوستان بازی خوب تازگیا چی برای گوشی اومده؟
خب دیگه وقتی هی ایراد میگیرین اونم مجبور میشه بهش فشار بیاره دیگه :27:نقل قول:
فک کنم واسه رو کم کنیه ویوازه
ولی یه چیزیم هست ... من فک کنم همه اینا صحنه سازی باشه
الان اس8300 با یه سی پی یو 500 له بیت ریت فیلماش 7300 400 ه
بعد اونوقت این با یه سی پی یو 600 arm cortex و شتاب دهنده 2 بعدی و .... نمیتونه یه فیلم با بیت ریت 9000 و پردازش کنه ؟!
اصلاً بیت ریت فیلم ویواز از این کمتره ... تو اون فیلمی که این 8000 بود اون فک کنم 7000 بود
سامسونگ میتونه اصلاً بهش فشار نیاره ... بیاد مثله ویواز کیفیت تصویرو بیاره پایین فریم ریتش رو 24 ثابت بشه ولی خب سامسونگ همیشه به فکر کیفیته :27:
تنها که cpu مهم نیست ... سنسور هم مهمه .. چیپ و سنسور که میتونه از cpu استفاده کنه و به حداکثر قدرتش برسه هم مهمه
برای مثال سنسوری که در 8910 استفاده شده حداکثر قدرت نوشته شده 720 p با 24 فریم .. حالا شما بیا cpu دو گیگا هرتز سوارش کن اون سنسور توانشو نداره ... ... یا در 8300 .. همه چی به cpu بر نمیگرده
یه چیز دیگه هم هست.نقل قول:
همیشه یه شرکت بهترین رو نمی زنه. همواره جوری کار می کنه که بقیه هم تاب و توان رقابت داشته باشن. البته یه تفسیر دیگه هم می شه کرد و اون هم اینه که با یه رقم لوی کوچیک حکم، رقیبان رو حکم-لازم می کنه تا اون ها هم حکمای باحالشون رو رو کنن. اونوقت شرکت مورد نظر ما باحالتر از اونا رو رو می کنه تا رقابت داغ تر از پیش بشه. اون برگه ای رو هم که حکم-لازم کرده دیگه سوخت شده و رفته و بهش توجهی نمی شه... چون دیگه سوخته! شرکت بایستی در اندیشه برد در دست های بعدی باشه. امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین.
ببخشید اگه کمی زدم توی خط قمار!!! :دی :27:
شاد و پیروز باشین :11:
یکی اینو ترجمه کنه لطفا
Omnia HD WP7S device was made by Microsoft not Samsung
Posted: 17 Mar 2010 12:27 AM PDT
Most of us assumed that Samsung might [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] an Omnia HD twin with powerful specs to run WP7S. However, Samsung has come out to clear the air by saying that this phone is not an Omnia HD lookalike but Omnia HD itself. Microsoft created it for the demo.
“The launch was from Microsoft, not Samsung, and they used the i8910HD to demo Windows 7. It’s not yet clear whether existing i8910HD users will be able to upgrade to Windows 7 as this demo was a one-off,” said a Samsung spokeperson.
The spokesperson seem skeptical about Omnia HD’s Windows affiliation and it does look that the chances of an Omnia HD-like device running WP7S look slim. I feel it’s a good thing since sticking another OS with the same phone design looks a bit lazy on Samsung’s part.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [Thanks, Jacob!]
Omnia HD lookalike to be one of first Samsung devices running Windows Phone 7 Series?
Posted: 16 Mar 2010 10:07 AM PDT
At the MIX developer conference yesterday, Microsoft was demoing its Windows Phone 7 Series where eagle-eyed viewers stumbled on this Samsung device. This unnamed device is a modified version of Symbian running Omnia HD and the only visible change is its center Windows button. We’re not sure if Samsung is eventually planning to sell this but if they do, the specs will definitely be upped as per Microsoft’s minimum spec requirement.
یکی اینو ترجمه کنه
میگه که در کنفرانسی که دیروز مایکروسافت برگزار کرد، برای نشون دادن ویندوز سون از گوشی آمنیا HD استفاده کرد، بعد از اون سامسونگ اعلام کرد که این گوشی نه توسط اونا ، بلکه توسط خود مایکروسافت به ویندوز موبایل مجهز شده .
قبل از اینکه بحثش تو تاپیک راه بیافته بگم که این بدین معنا نیست که پس فردا شما امکان ریختن ویندوز 7 روی i8910 تون دارین (چیزی که تو خود متن هم بهش اشاره شده)