چرا بازیهای جدید این همه ایراد دارن؟
یه بازی نمیتونی پیدا کنی که راحت و بی دردسر اجرا بشه!
Printable View
چرا بازیهای جدید این همه ایراد دارن؟
یه بازی نمیتونی پیدا کنی که راحت و بی دردسر اجرا بشه!
عزیز خود بازیها که مشکل خاصی ندارننقل قول:
وقتی کرکشون میکنن اینطوری از آب در میان....وقتی میان اینهمه قفل خفن میزارن رو بازی که واسش کلی زحمت کشیدن و هزینه کردن ولی همون روز اول انتشار میبینی یکی کرکشو بیرون میده :21: با همه اشکالاتش واسه سر ما هم زیاده! :31:
ببين دوست عزيز. اينكه ميگي كسي اينجا كمك نميكنه، بفرماييد 100 الي 150 صفحه قبل ، شايد مشكلت اونجا حل بشه. اينجا اگر كسي كاري از دستش بر بياد ، دريغ نميكنه. شما نديدي دليل به كمك نكردن ديگران نميشه.نقل قول:
من وقتي ديدم دوستم تو بازي مشكل داره اومدم اينجا و بدون سوال patch رو گرفتم.
اينكه ميگي اين patch خرابه 2 علت داره.
1-مسير نصب patch رو اشتباه ميزني(فايل readme رو بخون)
2-شايد بعد از نصب patch (در مسير صحيح) بايد يك profileجديد بسازي و قيد save هاتو بزني.
خود من وقتي بازي رو نصب كردم، همون موقع patch هم ريختم. و اصلا هيچ مشكلي پيش نيومد. حالا دوباره از اول برو تا دستت گرمتر بشه.
در ضمن اون patch رو كه چند صفحه قبل گذاشتم، از همين جا download كردم و هيچ مشكلي نداره(حداقل براي من و دوستان)
در مورد سايز آقاي اوباما چيزي نميدونم ولي اگر بخواهيم اين تاپيك تا MW3 دوام بياره ، بايد از سايز اوباما و بحث سياسي دوري كنيم.
ممنون دوستان
من از نسخه 4 دی وی دی استفاده میکنم. هنوز هم به اون مرحله مشکل ساز نرسیدم که ببینم نسخه بازی من مشکل داره یا نه؟نقل قول:
یعنی بهتره همین الان پچ رو نصب کنم و از اول شروع کنم؟
منم از نسخه 4 dvd استفاده ميكنم.
دوستم بازي رو خريد و نصب كرد اون هم همونجايي گير كرد كه همه گير ميكنن.
من براي اينكه مشكل اون رو نداشته باشم، موقع نصب بازي ،patch هم ريختم و ديگه هيچ كجا گير نكرد.
اينكه گفتم از اول بريد و يك profile جديد بسازيد در حد حدس و گمان هست. شايد درست شه.
برادر DirectX من 10 هست ولی درایور قدیمیه میرم نصب کنم
سلامنقل قول:
دوست من اگر ویندوز شما xp هست ویندوز xp دارکس 10 رو ساپورت نمیکنه.
آقا من این بازیرو خیلی وقته تموم کردم
الا قسمتهای ACT I و ACT II تموم شده
ولی ACT III که رسیدم تا وسطای مرحله یکش بیشتر نمیره بعد ارور میده میاد بیرون
از اونی که بازی رو ازش گرفتم گفت یه پچ مانند داره که بقیه ی مراحل رو اضافه می کنه
کسی اونو داره؟
اينم patchنقل قول:
نقل قول:
http://rapidshare.com/files/315235303/CODMWF2_PATCH.exe.html
یه پچ هست که صفحه اول گذاشته شده دان کن احتمتلا درست میشه
اگه read disk eror میده 100% با این پچ حل میشه