ممنون از حوابات.نقل قول:
ولی من نمی فهمم ppc چه کارای اضافه ای میتونه انجام بده ؟
Printable View
ممنون از حوابات.نقل قول:
ولی من نمی فهمم ppc چه کارای اضافه ای میتونه انجام بده ؟
يكم پايين مياد اما محسوس نيست.. يعني حتما نصب كننقل قول:
علاالدین از پله های طبقه همکف برید پایین دقیقا روبروی پله ها توی ردیف وسط هردو مدل کیف رو داشت من هم کمریش رو گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس کیف مخصوص امنیا.من تو علائدین خریدم 25 هزار تومن
ببخشید که کیفیت عکسا پایینه
در رابطه با دریافت بلوتوثی فایلهای با حجم زیاد توسط امنیا من از bluetooth ftp استفاده میکنم که هیچ احتیاجی به برنامه هایی غیر از برنامه های اصلی امنیا نداره
فقط کافیه برید توی setting بعد توی بلوتوث توی همون صفحه اول گوشی یا لپ تاپ رو بشناسونید فقط بعد از شناسوندن کافیه device مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد تمام اون گزینه ها مخصوصا OBEX file transfer علامت بزنید بعد save کرده و صفحه رو ببندید
برنامه file explorer رو اجرا کنید پوشه bluetooth ftp رو انتخاب کنید device رو که ساختید اینجا موجوده انتخابش کنید میبینید که تمام فلدر ها و فایلهای device مورد نظر در دسترس شماست میتونید توسط عمل copyوpaste فایل مورد نظر رو بدون در نظر گرفتن
حجمش به گوشیتون انتقال بدید
نقل قول:سلام.نقل قول:
اینکه شما دوست داری گوشی رو دستکاری کنی و توش تغییرات ایجاد کنی,فقط برو دنبال پاکت پی سی شما حتی میتونی با تغییر در رجیستری ویندوز موبایل میتونی تغییراتی ایجاد کنی که بعد از تغییر خودت هم باور نکنی.(مثل ویندوز) حالا اونایی که میگن خسته کننده هست شاید چون نمیتونن باهاش کار کنن و کارایی هاش رو یاد بگیرن خسته شدن. اما اینکه میفرمایید گفتن قدیمیه!! این دیگه از اون حرفاست شما با سیمبیان مقایسه کن ببین کدوم یکی زودتر آپدیت میشه .شما واسه ویندوز موبایل تقریبا" هر چند روز یکبارمیتونی شاهد رام های جدید باشی(البته طبیعیه که اکثرا" کوک شده باشن ولی کارایی شون از رام های افیشیال چیزی کمتر نیست چه بسا بیشتر هم هست).
اما در مورد نصب برنامه رو حافطه 8 یا 16 ,چرا میتونید نصب کنید و اصولا" تنها برنامه هایی رو باید رو حافظه مرکزی نصب کنید که به صورت دیفالت باید اینکار رو بکنید وگرنه کار نمیکنن.
به هر حال با توجه به خواسته هاتون من فکر میکنم بتونید با ویندوز موبایل( هر مدل از هر برندی که بگیرید)میتونید تجربه خوبی داشته باشید.فقط توصیه میکنم سعی کنید گوشی که میگیرید قابلیت GPS و G-Sensor رو داشته باشه چون در غیر اینصورت بعدا" پشیمون میشید.(مخصوصا" بخاطر اینکه شما گفتید بازی براتون مهمه و بازیهایی که نیازمند جی سنسور هستن زیاد هستن و اگثرا" خیلی جالب هستن.)
ببخشيد بچه ها كسي رجيستر Hexxagon Labs رو داره
بازيش جالبه ولي رجيستر ميخواد
ميشه چندتا بازي قشنگش رو بذاري... ممنوننقل قول:
نقل قول:
اگه از يه ديد بخواي نگاه كني هيچي و از ديد ديگه خيلي كارا... ببين برنامه ها براي پاكت حرفه اي تر هست ولي به شرط اينكه اين برنامه ها كه ميگم به كارت بياد وگرنه اگه يه گوشي بخواي واسه آهنگ گوش كردن و چت و بازي سيمبين كافيه... ببين دوست گلم پاكت از گوشي گرونتره... مثلا شما اگه با 250 بخواي پاكت بخري گزينه هاي زيادي نداري ولي اگه گوشي سيمبين بخواي بخري گزينه هاي زيادي داري... و نكته بعدي اينكه الان اكثر شركت هايي كه واسه وين موبايل برنامه ميزدن با توجه به همه گير شدن سيمبين براي سيمبين هم همون برنامه ها رو ميزنن كه اگه خواستي لينك ميدم... و در آخر اينكه بهتر و بدتري وجود نداره مهم نياز شماست و خواسته هاتون... من بين امنيا و اكسپريا توي انتخاب مشكل داشتم و چون امنيا واسم مناسب بود امنيا خريدم ولا غير... شما اگه دقيق استفاده هاتو بگي من تا بتونم كمكت ميكنم... البته تمام حرف هايي كه زدم نظر شخصيم بود كه شايد با نظر دوستان متفاوت باشه ولي مطمئن باش دور از هرگونه تعصب به برند خاصي هست
يه چي ميگم كسي نخنده.. من تا حالا فارسي ساز نصب نكردم... يه بار يه خيلي قديميو نصب كردم كه اونم فارسي ساز نبئد يه برنامه بود كه فونت هاي فارسي رو داشت كه درست كار نميكرد... فارسي سازي هست كه بي نقص باشه؟؟؟؟؟؟ البته هنوزم خيلي نيازي به فارسي ساز ندارم فقط واسه ديدن اس ام اس ميخوام