این هارو یادم رفت بگم که این نوع دستگاه ها هم دارای هارد داخلی هستن و هم بدون هارد.یکی مثل من ی هارد2ترابایت داره و خیالش راحته از هارد میره دنبال ی دستگاهی که هارد نداره و ارزونتر به پاش درمیاد.یکی هم هارد نداره پس با خرید یک مدیا پلیر دارای هارد داخلی هم هارد خودش رو تهیه کرده و هم مدیا پلیرشو.بعضی هاشون قابل ارتقا هم هستن یعنی هاردشون رو میشه ارتقا داد.هاردهاشون تا اونجایی ک من میدونم 2.5اینچی ان وبدون آداپتور و3.5اینچ با آداپتور.زیاد در این مورد تحقیق نکردم چون ی مدل ساده واسه من کافیه.چون هارد دارم.
این آنتنی هم ک میبینید وای فای دستگاه هست واسه اینکه با بعضی از گوشی ها سینک میشه و میشه به صورت بیسیم فیلم رو روی دستگاه مشاهده کرد.و یا میشه به کامپیوترتون وصل کردش و فیلمهای درون سیستم رو به صورت بیسیم به دستگاه انتقال داد و روی تلوزیون دید.واقعا امکانات بالایی دارن.
راستی این رو بگم که مدیا پلیرهایی مثل وسترن دیجیتال و سیگیت گچ پژ رو نشون نمیدن توی زیر نویس و زیر نویسهای فارسی رو جدا نشون میدن که هنوز نرم افزار یا چیزی برای این قضیه پیدا نشده.
اما دستگاهی ک من عکسش رو گذاشتم این مشکل رو نداره و همه جوره پارسی رو پشتیبانی میکنه.در ضمن انواع و اقسام فایلهای سه بعدی رو ساپورت میکنه حتی iso!!!!
سوالی بود در خدمتم.روز به روز علاقه مند تر میشم به این نوع دستگاها و در اولین فرصتی که ی دستگاه تمام عیار پدا کنم میخرم ی مدلش رو.
ببخشید که غلط املایی و اشتباه تایپی دارم.اگر دوستان بیشتر راجع به ای نوع دستگاه ها میدونن حتما همینجا تجربیاتشون رو بذارن تا بقیه استفاده کنن.بنظر من بلو ری ها نیومده بازنشسته شدن با این دستگاه های فوقالعاده.