فعلا این شما هستید که دارید سود و زیان رو حساب میکنید و بدان که این اینترنت افت و خیز دار رو هم مدیون اون 4 نفر هستی و گرنه باید شتر سواری میکردی.نقل قول:
Printable View
فعلا این شما هستید که دارید سود و زیان رو حساب میکنید و بدان که این اینترنت افت و خیز دار رو هم مدیون اون 4 نفر هستی و گرنه باید شتر سواری میکردی.نقل قول:
ولش کن برادر این بحث رو
بی خیال
هم من میدونم چیا دارم و داشتم هم شما:46:
من علاقه ای به تغییر عقیدم ندارم شما هم حتما مثله خودمی
رفاقتمون فقط این وسط خراب میشه به خاطر این چیزا
برادران میگم یه سوال
من الان 128 دارم سرعتم 16 هست آپلود و دانلود رو هم نباید از 16 بیشتر شه یا نه آپلود جدا محاسبه میشه؟
مثلا دارم دانلود میکنم میتونم آلبوم و ... آپلود کنم بغلش؟ یا رو دریافتم تاثیر میزاره؟
اوضاع امروزم هم خدا رو شکر بدک نبوده تا به حال
آقا من یه سوال قبلم پرسیدم جوابمو نگرفتم ، کسایی که محدودیت دارن به چه سرعتی دانلود میکنن؟
باز دوباره V-P-N قطع شد؟
والا اینجا بیشتر بچه ها نامحدود دارن ولی یادمه یکی از بچه ها که محدود داشت میگفت با 128 حجمی دانلودش تا 30 میره.نقل قول:
سرعت دانلود محدودیت دار 3 گیگی در طول روز (شب رو نمیدونم) برا 128 دو برابر هست (تو منطقه نبوت نارمک) یعنی با 128 به جای اینکه سرعت دانلودت 16 kb باشه ، حدودا 32 هست . برا بقیه ی سرعت ها هم همینطور .نقل قول:
من الان برای نامحدود ماهی 21 تومن میدم ، میخوام برم 128 با محدودیت 9 گیگ دار که ماهی 27 تومنه ، من دانلودم در ماه حدود 500 مگ و بقیه اش هم وبگردیه که فکر کنم در مجموع به 2 گیگ هم نمیرسه . پس منطقیه دیگه نه ؟؟؟ آخه خانمه هی میگفت مطمئنید میخواید از سرویس 42 تومنی که بابتش 21 تومن میدید برین به محدودیت دار؟؟
خوب برادر واقعا چه کاریه
شما با همین سرویست که منم همونو دارم میتونی ماهی 40 گیگ دانلود کنی
باز دانلودم نکنی 7 تومن ارزونتر داری میدی
اصلا هدفت از این کار چیه؟!
بچه ها من رپید بزا اصلا اونطور نمیتونم دانلود کنم دیگه
شما چه طوره اوضاتون؟
هدفم سرعت بیشتره ، چون بیش از ۲ گیگ دانلود نمیکنم. در واقع من محدودیت حجمیش رو نمیتونم پر کنم ،پس فقط عین اینه که ۷ تومن بیشتر بدم ،سرعتم دوبرابر بشه
حالا هی رای مارو بزنین !
شما الان اشتباه نکنم سرعتتون 16 هست
فقط میخواید تا 32 بره درسته؟
اگر برای وبگردی میخواید اکثره سایت ها سرعته بیشتر از 16 ممکنه ندن برای پیج باز کردن، مگر اینکه سرورهای قوی ای داشته باشند
ولی هر جور که فکر میکنی بهتره