خوب این حرف شما چه ربطی به سوال ها وبحث های دوستان داشت:20:نقل قول:
Printable View
خوب این حرف شما چه ربطی به سوال ها وبحث های دوستان داشت:20:نقل قول:
نقل قول:
دیروز زنگ زدم آسیا نت سفارش دادم.128 1gig فعلا سفارش دادم.چون بار اولم هست گفتم ببینم چه جوریه تا بعد بیبینیم چی میشه.
من بیشتر وبگردی و کمی دانلود دارم.با این تفاصیل آسیا خوب هست دیگه؟
نقل قول:همه چی هست :10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=259251
آره بابا ، کافیه ، البته 1 گیگ کمه ، ولی با 2 گیگ ، یا اگه خیلی بیافتی رو پی سی :31: 3 گیگ کفایت می کنه :10:نقل قول:
باز دمشون گرم به شما میدننقل قول:
به ما که سراسری هستیم کوفت هم نمیدن چی برسه به تخفیف اینترنت.
رفتم نگاه کردم دیدم.قیمتاش گرونه واسه من.اگه تخفیف ندن.پس نتیجه میگیریم بازم همین شرکتی که هستیم میمانیم
من امشب کمی غمگینم
آسمونم ابریه
هیشکی حرف نزنه که یه چک میزنم زیر گوشش
رفتم مخابرات میگه خط جدید نمیدیم !!! امکان این که pcm رو هم از روی خطتون برداریم نیست !!!
یکی بیاد فقط به صدای خسته و اشکهای من گوش بده
اگه کسی میتونه با ابراز همدردی گره ای از مشکلاتم باز کنه یک در دنیا و صد در آخرت خدا اجرش بده
ََِadsl که نشد نظرتون رو برای کابلی بگید چون پولم واسه وایرلس خیلی کمه این اینترنت کابلی چه جوریاست ؟؟ من که میخواستم خط بگیرم میرم کابلی میگرم به درک
فقط یکی بگه این کابلی رو کدوم شرکت میده و از کجا باید بگیریم یه خورده اظهارنظر کنه بلکه دلم آروم بگیره
چقدر دیگه آخ خدا یا این مردم مگه چه گناهی کردن که باید تاوان بی فکری یه مشت بی سواد و احمق رو بکشن آخه تا کی تا کی !!!!
بابا ناراحتی نداره که برو آزاد یه خط بدون pcm بخر منتقل کن به خونتون ( البته قبلش با مخابرات یه هماهنگی کوچک بکن ببین این کارو می کنن یا نه ، الیته قاعدتا باید بتونن انجام بدن)نقل قول:
بعد هم حله دیگه
درست میشه غصه نخور
مخابرات ولنجک که اذیت نمیکرد ! :41:نقل قول:
بازم برو . برو پیش رئیسشون یه داد بزن.
سلام
مرسی وحید عزیز ولی رفتم با معاونش صحبت کردم
گفتن برای امکان سنجی باید اول خط بخری بعدش ببینیم میشه یا نه بعد هم اگه که نشد نوبتت رو حفظ میکنیم برای دور بعدی که اونجا ظرفیتش باز شد شما رو جابجا کنیم
و هفته دیگه هم قیمتش نصف میشه یعنی هر خط میشه 50 تومن
والا خودمم توی همین فکرم امروز میرم ببینم میشه من یه خط برای خونه یکی از فامیلامون که سه تا از خونه ما بالاتره بگیرم بعدش انتقال بدم !!! ولی میترسم بگه وقتی که نمیشه خط بدیم قاعدتا نمیشه انتقال هم بدیم
حالا میریم ببینم چی میشه اگه هم نشد ناچارا باید با همین دایال آپ ( لاکپشت )) بسازیم..
تایید می شه ، معاون و رییس معمولا آدم تر اون کارمندان زبون نفهم اند :31:نقل قول:
برو پیششون بشی حرف بزن ، اگه جواب نداد ، تاپیک Pcm بالاست ، بخون اش حتما ، من هم سعی می کنم که اون جا یه پست بزنم که کامل همه چی رو بگم :10:
در حال حاضر وضعیت خیلی افتضاحه ، پشتیبانی میگه مشکل از مخابرات هست و زمانی هم به ما اعلام نکردند که چقدر طول میکشه .
لطفا دوستانی که از سایر isp ها به غیر از داتک اشتراک دارن ، اعلام وضعیت کنن ! ( : دی ) ببینیم واقعا مشکل از مخابراته یا نه .