منم تیکشو زدم ولی مشکل اینه که آلت و شیف چپ هم فارسی میکنه دوباره بزنی انگلیسی ولی آلتو شیفت راست فقط فارسی میکنهنقل قول:
Printable View
منم تیکشو زدم ولی مشکل اینه که آلت و شیف چپ هم فارسی میکنه دوباره بزنی انگلیسی ولی آلتو شیفت راست فقط فارسی میکنهنقل قول:
سلام
من الان 8.10 اورجینال (دی وی دی سیلور روی یه لپتاب بود) رو دارم .
میخواستم بدونم این Gnome هستش چطوری kde کنمش ؟ میدونم نداره باید از جایی دانلود کرد یعنی میشه ؟
دوما میخواستم بدونم این آتوماتیک آپدیت نداره خود به خود به ورژن 9 بشه ؟
ممنون
براي زبان فارسي توي اوبونتو 9.04 ، بعد از نصب اول بايد توي تنظيمات زبان و كيبورد بش بفهمونيد بعد با كليد هاي تركيبي عوض ميشه ...
سلام.
کسی میدونه ubuntu 9.10 کی میاد؟
یکی به من بگه سرکاریم ؟
سه ساعت طول کشید تا kde رو از طریق ترمینال دانلود کنم بعدش ریست کردم (نصب شد کامل) بعدا لاگینش kde وارد یوزرم میشم Gnome هست !
قبل از مطرح کردن سوالتون حتما لیست ابتدای این تاپیک رو ببینید !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی نهایی خانواده ی اوبونتو ۹.۱۰ در تاریخ ۲۹ اکتبر منتشر میشه و پیشرفت های خیلی زیادی هم نسبت به نسخه ی فعلی داره.نقل قول:
کد:https://wiki.ubuntu.com/KarmicReleaseSchedule
سلام
ببخشید اصلا حواسم به سیزن نبود . الان اومدم سوتیمو حل کنم دیدم جواب دادید دیگه :دی
فقط آپدیت به 9.04 از طریقخود ابوونتوو چقدر طول میکشه ؟ منظورم اینه حجمش چقدره ؟ می ارزه یا برم دانلود کنم ؟ (من سرعت دانلودم 32 هست)
من خ.دم سرعتم 60 به بالا هست بازم اپدیت نمی ارزه.برو قشنگ یه 9.04 دانلود کن.نقل قول:
فقط آپدیت به 9.04 از طریقخود ابوونتوو چقدر طول میکشه ؟ منظورم اینه حجمش چقدره ؟ می ارزه یا برم دانلود کنم ؟ (من سرعت دانلودم 32 هست)
سلام خدمت همه ی دوستان:
ااق ما از وقتی فهمیدیم لینوکس بعنب چی با گرافیک مشکل داشتیم.هنوز هم داریم.
من یه کوبونتو 9.04 دانلود و نصب کردم.بعد رفتم سایت Nvidia و درایور رو دانلود و نصب کردم.الان گرافیک نصب شده
ولی رزولیشن مشکل داره.توی Nvidia-setting نمیتونم رزولیشن رو بیشتر از 640*480 کنم.
رفتم سراغ xconfig.org تا دستی این کارو انجام بدم.نتیجه کار این شد:
نقل قول:
Section "Screen"
# Removed Option "metamodes" "nvidia-auto-select @1280x1024 +0+0"
Identifier "Screen0"
Device "Device0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
Option "TwinView" "0"
Option "metamodes" "1280x1024 +0+0"
SubSection "Display"
Depth 24
EndSubSection
EndSection
بعد هم KDM رو ریست کردماما اصلا دیگه بالا نیمد و مجبور شدم از recovery mode درسش کنم و ....
کسی میتونه راهنماییم کنه؟