شاید یه کوچولو خسته شده باشی که کاملا طبیعیه ...
شایدم یه سری افکار منفی به سراغت اومده که باعث شده انگیزتو از دست بدی !
"قبول نمی شم" کدومه ؟!
الآن خیلی زوده واسه اینکه این فکرا ! سه ماه و خورده ای وقت داری هنوز ...
ببین همیشه شرایط اونقدرا هم که فکر می کنیم بد نیست ! :46:
من خودم یه هفته هم بیشتر بود که اصلا درس نمی خوندم ! نه اینکه کم بخونم اصلا نمی خوندم ...
به شدت هم با ادبیات و تحلیلی مشکل داشتم چون حجمشون فوق العاده زیاده !
هر روز هم به خودم می گفتم از فردا شروع می کنم ... دوباره فرداش می گفتم از فردا ... از اول هفته ... از روز تولدم :31: ...
بالاخره دیروز رفتم کتابخونه و بعد از یکی دو هفته !!! شروع کردم تحلیلی خوندن ! تو یه چشم به هم زدن تموم شد ! ( چند صفحه آخرش مونده که ایشالا فردا تموم میشه ، راحت میشم !!!) بعدش رفتم سراغ ادبیات ، یه چند ساعتم ادبیات خوندم بعد که برگشتم نگاش کردم دیدم فقط 3-2 تا درس مونده تا کل ادبیاتم تموم شه !
اصلا خودم مونده بودم این همه رو کی خوندم ؟! :18: هر چی برمی گشتم چند صفحه قبل ، می دیدم نه انگار همشو بلدم !
هم کلی انگیره گرفتم هم به خودم کلی امیدوار شدم و فهمیدم سرعت مطالعم خیلی بالاست :27: و هم اینکه فهمیدم چه قدر از یه سری جلوترم ولی خودم خبر ندارم !!! :31:
------------
با این فکرا که دیگه دیر شده و نمی تونم دانشگاه مورد علاقم قبول بشم و اینا فقط خودمونو عقب میندازیم !
من فکر کردم که از یه سری درسا خیلی عقبم ( در حالی که از خیلی ها جلوتر بودم !!! ) و با این فکرم خودمو یکی دو هفته از درس خوندن محروم کردم !
از همین الآن یه استارت دوباره بزن ! 100% اگه از الآن محکم و قوی دوباره شروع کنی دانشگاه مورد علاقت قبول می شی ! مطمئن باش که می تونی ... :46:
یه نگاهم بنداز به کارای مثبتی که تا حالا واسه کنکورت انجام دادی ! هر درسی رو که خوندی و تست زدی رو بیار جلوی چشات و مطمئن باش خیلی ها از تو عقبترن و این کارایی رو که کردی هنوز انجام ندادن ! تو که نمی خوای این زحمتایی که تا اینجا کشیدی دود شه بره هوا ؟! پس سعیتو بکن که تکمیلشون کنی ! :46:
حرفهای pesarebaba هم تایید میشه! حالا اگه مثه من در رویای شریف و اینا هم بودی مساله ای نیست !!!
فقط تلاشتو بکن تا رویات به واقعیت تبدیل بشه !
موفق باشی و پر انگیزه ! :11: