سلام.دو طرف توپی های چرخ معمولا با دو روش کاسه نمد یا قالپاق سر چرخ اببندی میشه اگه به هر دلیلی (مثلا ضعیف شدن کاسه نمد یا لقی قالپاق)اب همرا با ماسه و گل نفوذ کنه فاتحه بلبرینگها خونده میشه.ببر جلوبندی بررسی کنه.نقل قول:
Printable View
سلام.دو طرف توپی های چرخ معمولا با دو روش کاسه نمد یا قالپاق سر چرخ اببندی میشه اگه به هر دلیلی (مثلا ضعیف شدن کاسه نمد یا لقی قالپاق)اب همرا با ماسه و گل نفوذ کنه فاتحه بلبرینگها خونده میشه.ببر جلوبندی بررسی کنه.نقل قول:
خودروهاي ديفرانسيال جلو كه موتور بصورت عرضي نصب شده( مثل پرايد، سمند، 206 و..) داراي سه عدد دسته موتور است كه يكي در بالا سمت چپ قرار گرفته و معمولا به راحتي قابل ديدنه، يكي در جلو و تقريبا زير و نزديك باطري يا رادياتور كه معمولا بصورت گرد ساخته شده و آخري هم سمت عقب و متصل به گيربكس است، كه به دسته گيربكس هم معروفه.نقل قول:
سلام . به نظرم منظورشون اينه كه فقط تو گل رانندگی کردند اما چرخها تا محور در گل فرو نرفته . اگر تصور بنده درست باشه , فقط با شستشو کار تمومه . البته این نظر شخصی بنده هست .نقل قول:
سلام دوستان. یه سوالی داشتم و اون اینکه اگر روغن موتور را دیر (از نظر زمانی) نه از نظر کیلومتر عوض کنیم واسه موتور مشکلی پیش میاد؟
چون ما استفادمون از ماشین کمه و معمولا سالی 5هزار تا ماشینمون کار میکنه واسه همین سالی یکبار تعویض روغن می کنیم. میخام بپرسم آیا واسه موتور مشکلی پیش میاد یا نه؟ ماشینمون هم ال90 هستش.
ممنون
سلام.من یک جایی خونده بودم که روغن موتور رو حتی در صورت استفاده نکردن بعد از دو سال باید عوض کرد.حتی فکر کنم رو قوطی بعضی از روغن ها تاریخ مصرف زدن.نقل قول:
سلام دوستان
خاکگیر پلوس که میدونین چیه ؟
در صفحه های قبل نحوه ی تعویض اون رو درج کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه مشکل تعویض خاکگیر خراب و نصب خاکگیر جدیدحل شد .
خاکگیرهائی اومده بازار که از یک طرف باز میشه و نصب و نصب میشه و با چسب مخصوص به هم میچسبه و دیگه هییییچ نیازی به باز کردن چرخ و سیستم ترمز و دیسک و سیبک و اینا نداره
واقعا که چیز به درد بخوری هست .
راحت , سریع و کم هزینه .
دیگه هر کسی خودش میتونه ظرف چند دقیقه خاکگیر خراب رو برداره و یک خاکگیر نو نصب کنه به جاش
کلیپ :
عکسهاش
توی کلیپ نشون میده که بعد از چسبوندنش چقدر محکم و مقاوم میشه که با کش اومدن هم باز نمیشه
کِی میاد ایران ؟
خدا میدونه . شاید هم اومده باشه .
سلام .نقل قول:
حرف دوست عزیز آقا محمد داوود درسته .
فقط حالا که سالی یک بار هست , بهتره از روغن با کیفیت استفاده کنین ( SJ يا SL يا SM ) .
در ضمن حتماً ماهی یک بار گیج رو بکشین و وضع روغن و رنگش و مقدارش رو چک کنین
یکی از دوستان بنده میگه روغن SM مارکِ لیکومولی هست تو ایران
SM درجه یک ترین روغن طبق استانداردِ امریکا هست برایِ ماشینهای بنزینی
.
عکسهای روغن لیکومولی
نقل قول:
اینجوری که خیلی خوبه...واسه قبل عید ماشین رو بردم چک کنه یارو گفت گردگیر پلوس پاره شده...بازش کرد اما جا زدن گردگیر نو دردسر داشت...اون خار سرش در بیاد و دوباره گیریس کاری و...حالا این روش کاملا قابل اطمینان هست؟؟
سلام
یه سوال دیگه ؟؟؟ :دی
من یه پارس 88 دارم و تنظیم موتور انجام دادم دیاگ هم زدم مشکلی نداشت اما زمانی که گاز می دم چه زیاد چه کم چه معمولی ماشین یه صدایی شبیه : خلل خخلخلخ (یه همچین صدایی) میده !!!
مشکلش چیه ؟؟؟
__________________________________________________ ___________________________________
یه سوال دیگه :
تسمه تایم رو هم عوض کردم صدای موتور و ... یکم عوض شده !!!
مشکل اوون از چیه ؟؟؟
__________________________________________________ ___________________________________
تشکر از همه برو بچه های پی سی ورد ...
سلام دوستان
چیزی رو که الان خدمتتون عرض میکنم نه خودم امتحان کردم و نه کسی رو دیدم که امتحان کرده باشه اما از نظر تئوری مشکلی نداره
استفاده از تیوپِ موتورسیکلت به جای لاستیکِ گردگیر پلوس !!!
اگر ماشینتون خیلی قدیمی هست و لاستیکِ گردگیر براش نیست تو بازار و با روشهائی هم که تو صفحه های قبل خدمتتون عرض مردم نتونین یک لاستیکِ گردگیر بزرگتر رو جایگزین کنین براش , اونوقت تیوپِ موتورسیکلت کارتون رو راه میندازه .
کافیه قطر دهنه ی بزرگِ گردگیر رو بدونین یا قطر پلوس ( جائی که گردگیر روش نصب میشه ) .
بعدش برید مغازه هائی که موتورسیکلت پنچرگیری میکنند و یک تیوپِ خراب ازشون بگیرید که قطرش کمی کمتر از دهنه ی گردگیر خود ماشین باشه یا هم سایز باشه .
اگر نبود , کمی هم بزرگتر باشه کار رو راه میندازه .
15 یا 17 سانت ازش ببرید ( دو قطعه ) و اونها رو داخل هم قرار بدین .
بعدش نصبش کنید مثل نصبِ گردگیر
از بستهای پیچی قوی استفاده کنید .
دقت کنید که طولش باید به اندازه ای بلند باشه که وقتی فرمون رو تا آخر به چپ و راست میپیچید کش نیاد اصلاً .
موقع نصبش تا میتونین هوای توی رو تخلیه کنین و مراقب باشین بیش از حد گریس نزنین توش تا بر اثر حرارت باد نکنه .
اگر تیوپش پوسیده نباشه فکر کنم یکی دو سالی کار بده یا بیشتر .
دولایه بودنش برای مقاومت بیشتر در برابر گل و لای و سنگریزه هست .
یک مسئله ی مهم .
به نظرم بشه اون رو شکافت ( مثل خاکگیر جدیدی که در دو سه پست قبلی گفتم ) و با استفاده از چسبِ قویِ پنچرگیری اون رو نصب کرد .
به امتحانش می ارزه .
خرج چندانی هم نداره .
اقتصاد مقاومتی یعنی این