آقا خواهشا يكي اين كد ياهو تونل 2.5 را بزاره...
مرسي...
Printable View
آقا خواهشا يكي اين كد ياهو تونل 2.5 را بزاره...
مرسي...
Huong dan cach ---- gameonline [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم تیم ویروس چیه ؟ انتیش رو بدید !
سریع !
من توی ادد لیستم یکی از دوستانم رو چراغ آیدیشو همیشه روشن میبینم و این مساله در دوتا از آیدیهام به همین صورته که گفتم ولی در یه آیدی دیگم چراغ اون خاموشه میخواستم بدونم که دوستم کار خاصی کرده که چراغ آیدیش همیشه روشنه در صورتیکه میدونم اون آنلاین نیست البته بگم که در مورد اینویسیبل و اینکه طرف خودشو اینویسیبل کرده یا نه اطلاعات دارم بازم میگم میدونم که اون آنلاین نیست و می خوام بدونم که میشه انلاین نبود ولی چراغ ایدیمون برای طرف مقابل روشن باشه...........امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید..........مرسی..............
من yahoo messenger version 8.1.0.195 را دانلود كردم كه اتومات نصب شد. وقتي آنرا اجرا مي كنم (كانكت هستم) و سراغ چت رومها مي روم فقط چت رومهاي آمريكائي را دارد. چگونه بايد ليست چت روهاي ايراني را پيدا كنم. ببخشيد سوالم پيش پا افتاده است. با تشكر.
نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
زندگي جان
براي اينکه شما بتونيد ID خود را براي همبشه (در هنگام وصل نبودن به اينترنت ) روشن نگاه داريد بايد کارهاي زير را انجام دهيد :
1) با ياهو مسنجر آنلاين شويد .
2) به قسمت login برويد .
3) از منوي login گزينه Preferences را انتخاب نماييد.
4) در جدول باز شده از ليست سمت چپ گزينه Connection را انتخاب نماييد .
5) در اين قسمت گزينه را از No proxies به Firewall With No proxies تغيير دهيد.و بعد Apply و Ok کنيد.
6) و در هنگام خارج شدن از مسنجر در کنار ساعت ويندوز ياهو مسنجر را Exit کنيد .
با همين کار ساده شما مي توانيد هميشه خود را Online نگه داريد.
در پناه حق
آقا سلام خسته نباشید
من یک نرم افزار توپ میخوام که بتونه راحت تویه روم هرکی را خواستم ایگنور یا بوت کنم ، اگه بشه اختیار ویس را هم دستم بگیرم که عالی میشه
کلا می خوام بتونم یک روم را راحت مدیریت کنم
آقا سلام خسته نباشید
من یک نرم افزار توپ میخوام که بتونه راحت تویه روم هرکی را خواستم ایگنور یا بوت کنم ، اگه بشه اختیار ویس را هم دستم بگیرم که عالی میشه
کلا می خوام بتونم یک روم را راحت مدیریت کنم
آقا فوری هست کسی نمیتونه کمکم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
سلام
من که آخرین بار قبل از بستن چت روما رفتم تو چت روم ولی جای سوالت اینجا نیست توی قسمت بحث های نرم افزاری بپرس تا جواب بگیری
ما بالاخره موفق به اد كردن بي اجازه نشديم