سلام دوست مننقل قول:
اینها را چک کن:
1- هارد در بایوس درست دیتکت میشود؟
2- ظرفیت هارددیسک در بایوس و ویندوز درست است؟
3- در منیجرDisk management ویندوز وضعیت فضای هارددیسک به چه صورت است؟
منتظر شما هستم
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
اینها را چک کن:
1- هارد در بایوس درست دیتکت میشود؟
2- ظرفیت هارددیسک در بایوس و ویندوز درست است؟
3- در منیجرDisk management ویندوز وضعیت فضای هارددیسک به چه صورت است؟
منتظر شما هستم
سلام به همه
کمرم شکست !
250 گیگ اطلاعات داشتم اومدم fat32 رو به ntfs تبدیل کنم بعد چند ساعت با نرم افزار پاراگون یک ارور داد که عملیات fail شد. وارد هارد که شدم دیدم اکثر اطلاعاتم حذف شده ولی هارد پره (فولدرها خالی بودن ولی هنوز سیستم نشون می ده که اطلاعات وجود دارند...
Adata 640gb هستش ، با نرم افزار RecoverMyFiles شروع به ریکاوری کردم بعد از 10 ساعت 20 درصد پیش رفت ، ترسیدم هارد بسوزه و یا ایراد پیدا کنه . کنسل کردم 38 گیگ فیلم برگشته بود... روی هارد سیستم کپی کردم. دنبال یک نرم افزاری هستم که استپ یا pause داشته باشه و بتونم روزی مثلا ده درصد رو برگردونم ، همین نرم افزار می شد عملیات رو save کنم ولی وقتی لود می کردم دوباره از اول شروع به ریکاوری می کرد.
آیا راه خاصی به غیر از ریکاور کردن هم هست؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز اول اینکه برای مشکلی داری خیلی متاسفم من هم خیلی از اینجور بدبختی ها کشیدم !!!:19::19::19:
به نظر من کاش شما به جای اینکه خودت کاری برای ریکاوری به کسی میدادیش !!!:13: همین الان اصلا کاری نکن ببرش کلینیک تخصصی ریکاوری هارد به آدرس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها واردند هر چی دستش بزنی خرابترش میکنی !!!!:41::41:
با سلام به تمامی دوستان عزیزم در فروم سخت افزار !!!:31::31:
دوباره من اومدم یا یکعالم سوال !!!:40::40::40:
یک سوال خیلی خیلی فنی دارم ::5::5::5:
راستش من اطلاعاتم را در هارد به صورت رمزنگاری شده در آوردم که البته رمزنگاری آن 256 بیتی است و این فایلها در قالب یک فایل جامع مثلا به حجم های 150 یا 120 یا 100 گیگ هستند !!!:46:
همانطور که میدانید در پستهای قبلی ام گفتم هاردم خراب شده و اینکه متاسفانه این فایلها در همان هارد بودند !!!:41::41::19::19:
حالا سوال من این است که :
آیا در هنگام بازیابی هارد حالا به هر طریقی این فایلها در همان حجمهای بالا مثلا 150 یا 120 و به صورت یکپارچه ریکاوری میشوند یا خیر به صورت قطعه قطعه !!! :18::18::18::18:
نظر خود من این است که به صورت کامل ریکاوری میشوند !!! چون رمزنگاری و سکیوریتی آن خیلی بالا است !!!
منتظر جوابهاتون هستم !!!:20::20::20::20:
ممنون:21:
سلام دوست خوبمنقل قول:
در مورد سوالتان باید به عرض شما برسانم که بازیابی اطلاعات شما هیچ ربطی به رمز نگاری ندارد . بلکه به این ربط دارد که در هنگام از دست رفتن اطلاعات چه مشکلی برای هاردتان پیش آمده است. عموما مشکلاتی بصورت زیر هستند:
1- پاک شدن Delete چه بصورت اتفاقی و یا چه بصورت عمدی
2- فرمت شدن پارتیشن
3- ویروسی شدن و یا Hide شدن
4- کد شدن اطلاعات بوسیله ویروس
5- خرابی مستربوت رکورد که بواسطه آن پارتیشن ها یا دیده نمیشوند و یا باز نمیشوند و یا هارد بینهایت پارتیشن نشان میدهد.
6- خرابی در MFT و یا FAT که پارتیشن مورد نظر به مشکل بر میخورد
7- بد سکتور در قسمتی و یا تمامی هارددیسک.
8- خرابی مترجم و بواسطه آن از دسترس خارج شدن سکتورهای هارددیسک
9- خرابی در Firmware که عموما" یا هارد دیتکت نمیشود و یا ... در هر صورت تمامی و یا قسمتی از اطلاعات از دسترس خارج میشود
10- قفل شدن هارددیسک HDD LOCK که سکتورها و به الطبع اطلاعات هویدا نمیشوند.
11- خرابی در ظرفیت هارددیسک که به همان نسبت ازاطلاعات دیده نمیشوند.
12- اشکال در دیتکت هارددیسک بواسطه اطلاعات اشتباه در ROM
13- خرابی ROM و دیتکت نشدن هارددیسک
14- خرابی در منبع ورودی تغذیه پاور برد هارددیسک PCB
15- خرابی در درایو های تغذیه برد هارددیسک
16- خرابی در اسپیندل موتور
17 - خرابی در یک یا چند هد خواندن و نوشتن
19 - خرابی در آمپلی فایر سیگنال
20- خرابی در ساختار رید Raid
22- خرابی در یکی یا چند هارددیسک از رید
23 - خراب در ROOT
24 - خرابی در آدرس دهی فایل ها و ساختار بلاک و یا خوشه ها
و.....
میشود تا فردا صبح این ایرادات را شمرد پس اولین چیزی که مطرح است آن است که چه بلای بر سر هارددیسک شما آمده تا بتوان گفت که :
آیا اطلاعات به همان صورت ساختار قبلی با فلدر ها و زیر فلدر ها بازیابی میشود؟
آیا اطلاعات دارای بهم ریختگی است اما تا 70 فلدر ها و زیر فلدر ها درست هستند؟
آیا اطلاعات کامل بصورت ساختار فلدری قبل بازیابی میشوند اما جزیی یا همگی خراب هستند؟
آیا اطلاعات باز یابی میشوند اما بدون ساختار فلدریو زیر فلدری؟
آیا اطلاعات باز یابی میشوند با نام های که کاربر تعیین کرده اما بصورت دسته ای مثلا تمامی فایل های DOC و یا JPG؟
آیا اطلاعات بازیابی میشوند ولی بدون نام های کاربری و نام ها فقط با اعداد یا شماره ردیف شده اند؟
آیا اطلاعات Corrupt هستند مثلا عکس ها نصفه هستند فایل های ورد و آفیس باز نمیشوند و یا بهم ریخته هستند؟
و اطلاعاتی از این قبیل .
خوب من هم از شما سوال کردم و هم سوال شما را تکمیل کردم !!!!!!!!
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
ببخشید
چیز دیگری که باید اضافه کنم این است که در 90 درصد مواقع حجم فایل نیز در بازیابی اطلاعات هیچ نقشی بازی نمیکند بلکه نوع و ساختار فایل نقش مهمتری در 60 % موارد دارد و ..........
سرتان را درد آوردم
موفق باشید
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
ببخشید
چیز دیگری که باید اضافه کنم این است که در 90 درصد مواقع حجم فایل نیز در بازیابی اطلاعات هیچ نقشی بازی نمیکند بلکه نوع و ساختار فایل نقش مهمتری در 60 % موارد دارد و ..........
سرتان را درد آوردم
موفق باشید
سلام
میه یه برنامه معرفی کنید هاردمو تست کنم به صورت کلی
من یه برنامه برای قفل گذاری پوشه ها گداشته بودم بعد اومدم فعال کنم نمیئونم چجوری درایو ویندوزمم Addشده بود خلاصه فعال که کردم دیگه سیتم پوکید رستم میکردم بالا نمیومد خلاصه با فرمت درایو ویندوز دوباره ویندوزو ریختم
یه برنامه میخوام هاردمو تست کنم
راستی کسی لینک مستقیک از آخرین ورژن Acronis Disk Director Home 2011 Build داره؟ برنامه ای ازین بهتر هست ؟راستی برای اومدن از بوت کاره خاصی باید کرد ؟
ممنون
نقل قول:برای بوت شدن با برنامه میزنی رو سی دی همین:کد:http://dl.----------.com/Adel/1389/06/File/Acronis%20Disk%20Director%20Home%20v11.0.216%20[www.----------.Com].zip
ویژگیهای برتر نرم افزار Acronis Disk Director
- مدیریت کامل و بهینه سازی هارد دیسک
- تغییر اندازه و یا همان حجم پارتیشن ها
- امکان تهیه نسخه پشتیبان از هر کدام از پارتیشن ها
- امکان ریکاوری اطلاعات از دست رفته هارد
- امکان بازیابی پارتیشن های از دست رفته
- امکان ساماندهی هارد
- امکان اجرای چند سیستم عامل بر روی یک کامپیوتر
- امکان ویرایش هارد دیسک به صورت سکتور به سکتور و به صورت کاملا دقیق
- قابلیت بوت شدن از روی CD , DVD , USB Sticks
- سازگار با تمامی نسخه های ویندوز ( XP – Vista – Seven و …)
برنامه دقیفا برای چه کاری میخوای؟
is not accessible
این خطا رو چطور رفع کتم؟
تاپیک های دیگه رو خوندم ولی هیچ کس جواب درستی نداده بود.
درابو E رو باز میکنم این خطا میاد. یعنی اصلا باز نمیشه. properties هم میزنم حجم درایو رو نمیده.
از محیط داس هم اصلا نمیشناسه این درایو رو...
please help me...
سلام
یه سوال کلی
چطوری میشه فهمید که یه سیستم چه مشکلی داره (خیلی کلی بود) منظورم اینه که
کتابی چیزی در این زمینه وجود نداره
برای بستن یه سیستم چطوری میشه فهمید چه قطعه ای رو ی چه مادربردی میشه سوار کرد
( نمیشه همه قطعات رو خرید و امتحان کرد
پیشاپیش سال جدید مبارک
ممنون
سوال من رو کسی نمی تونه جواب بده؟
دنبال یک نرم افزاری هستم که استپ یا pause داشته باشه و بتونم روزی مثلا ده درصد رو ریکاور کنم؟فایل سیو داشته باشه و بتونم مرحله مرحله ریکاوری انجام بدم