ba arz mazerat man nemitoonam farsi benvisam man vaghty mykham be data transfer vasl sham vasll nemishe va akhtar memory in use mide
Printable View
ba arz mazerat man nemitoonam farsi benvisam man vaghty mykham be data transfer vasl sham vasll nemishe va akhtar memory in use mide
وقتی می خوای گوشیتو به کامپیوتر وصلکن؛از تمام برنامه ها خارج شو(با نگه داشتن دکمه ی منو می تونی ببینی چه برنامه هایی باز هستن.همشونو ببند)حافظه ی پیغام هات هم باید روی گوشی تنظیم باشه.نه مموری کارت(در حالت پیش فرض روی گوشی تنظیم هست)نقل قول:
خلاصه چک کن ببین کدوم قسمت از گوشیت داره از مموری کارت استفاده می کنه.غیر فعالش کن.من فقط با همین دو مورد مشکلم حل شد...
اگه لطف کنید این طریقه ی قطع کردن صدای دوربین رو بگید هم ممنون میشم.به جان بچه ام سرچ کردم جواب نگرفتم.این تغییرات تو اون فایل متنی هم جواب نمیده...بغیر از rom patch (نمیدونم املاش درسته یا نه) راه دیگه و ساده تری نیست؟اگه هست که بگید اگه نه راهنمایی کنید برم یه جا آموزش کامل از طریق روم پچ رو یاد بگیرم...بازم ممنون...و ممنون بابت جواب قبلی...
دوستان یکم حرفه ای سرچ کنید : :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
باید بگم این روش 100 درصد تست شده و کار میده
تایید میشه. به خوبی و بدون اشکال کار میده. برید واسه خودتون:31:نقل قول:
من رو ان95 8گیگ تست کردم.
اگه کسی ناراحت نمیشه این سوال منو جواب بده خسته شدم --- برنامه gps data که خود گوشی تو تنظیمات داره من هرچی صبر میکنم مکانم را پیدا نمیکنه امواج ماهواره را هم دریافت میکنه ولی مکانم را پیدا نمیکنه من با ان 78 امتحان کردم اجرا شد و مکانم را پیدا کرد ولی گوشی خودم پیدا نمیکنه . هیچ کدوم هم اینترنت نداریم مشکل چیه
سلام
دوستانی قصد آپدیت دارند به این تاپیک مراجعه کنند...ورژن 31 هم هک شد.
شاد باشید:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292644
رو ان 95 8 گیگ تست شد و جواب نداد.چرا؟کجای کارم ممکنه ایراد داشته باشه؟همین کاری که اون آقاهه(یا خانومه)گفته انجام دادم...چرا نمیشه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گریه داشت...نقل قول:
اول سوال قبلیمو جواب بدین بعد اینو ----- آیا میشه اطلاعات حذف شده روی گوشی مثل عکس و sms وغیره رو بازیابی کرد اگه میشه چطوری