دوستان سرویس من 1 مگ نامحدود هست کرج هستمسرعت دانلودم به زور به 70 میرسه زنگ زدم به پشتیبانیشون میگه سرویس نامحدود همینه هیچ تضمینی نیستمخابرات شرف داره به این شرکتمن سر ماه تخلیه میکنم
Printable View
دوستان سرویس من 1 مگ نامحدود هست کرج هستمسرعت دانلودم به زور به 70 میرسه زنگ زدم به پشتیبانیشون میگه سرویس نامحدود همینه هیچ تضمینی نیستمخابرات شرف داره به این شرکتمن سر ماه تخلیه میکنم
اگه میشه لطف کنین قیمت تعرفه هارو برام لینک کنید
بفرماییدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم به پشتیبانی میگم سرعت دانلود یک مگ نامحدود چنده؟ میگه طلایی یا برنزی یا نقره ای!!!!نقل قول:
در ضمن دوستان یک سوالی داشتم من آسیاتک دارم سرعت دانلودم 60-70 هستش بعد اینکه از 1.75 گیگ بیشتر دانلود میکنم سرعت دانلودم به20-15 میرسه یعنی محدودیت در دانلود دارن من میخوام یک مگ نامحدود از فن آوا بگیرم فقط خواستم بدونم که اینها هم محدودیت در دانلود دارن یا نه آخه هیچکدوم صداشونو در نمیارن ولی بعد اینکه سرویسو خریدی میفهمی که چه کلاهه گشادی سرت رفته :n28:
ذوست عزیز فن اوا محدودیت نداره اگه 1 مگ نامحدود برنزی که 45 تومان هست رو بگیری سرعتش 120 هستش و محدودیت دانلود نداره.:n16:نقل قول:
از پریروزه که سرعت وب گردی و دانلودم بشدت کاهش پیدا کرده
سایتا بزور لود میشن یا توی لود میمونن یا نصفه لود میشن بعضیاشون اصلا لود نمیشن
سرعت دانلودم هم 1/4 شده
1 مگ محدود دارم
سرور تهران :n21::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل سراسریه یا نه ؟
کسی دیگه مشکل نداره ؟
برای من هم چند روزه داغونه
سایتها خیلی بد باز میشه
تایم اوت خیلی زیاده
بخصوص ظهر به بعد
سلام داداش سرویست چیه ؟نقل قول:
قبلا های وب بودی،حالا فن آوا خوش میگذره:n09:
یه تست با سرور لندن بزار ببینم وضعیتت چطوره:n09:
سلامنقل قول:
های وب هم دارم .
سرویسم 1 مگ نا محدود
اصلا به تست نمیکشه کارش که بخوام تست بذارم
خطای کانکشن میده
زنگ زدم میگه مشکل داریم و داریم برطرف میکنیم
نقل قول:
دوست عزیز شما بر تصمیم گیریتون رو بر مبنای صحبت های ایشون تو فن اوا اشنا دارن یا خودشون از کارمندان فن اوا هستند سرعتشون بسیار بالاتر از کاربران معمولی هست
من 1مگ نامحدود دارم کرج سرعت بین 90تا 110 بشدت نوسان میکنه اصلا 120 رو نمیبینه
اگر واسه دانلود نامحدود میخوای فقط مخابرات 1مگش زیر 120 نمیاد
فن اوا خیلی داغون شده