تاييد ميشهنقل قول:
مادربرد JAPSER هم به اين معني نيست كه هيچ وقت 3 چراغ نشه
حتي در اون هم اين امكان وجود داره
تاييد ميشهنقل قول:
تا اونجا که من میدونم تا یک ماه دیگه البته یخورده کمتر باید بیاد. اما همونطور که jhonny گفت همین falcon عالیه.نقل قول:
سلام می خواستم ببینم مادر بورد جاسپر کی به بازار می یاد ؟
میشه بگی از کجا اینقدر مطمینی که اونم سه چراغ بشه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
درمورد زمان اومدنش قرار بود اول AUGUST تو بازار RELEASE جهاني بشهنقل قول:
امروز 9 اگوست و هيچ خبري نيست
جالب تر از اون اينجاست كه خود MS به هيچ وجه وجود خارجي همچين MB رو تاييد نكرده
و صحبت هايي هم هست كه اين مادربرد شايعه اي بيش نبوده
خيلي ها مي گفتن اين مدل هاي 60 گيگ JASPER هستن كه اونها هم FALCON از اب در اومدن
در مورد 3 چراغ شدن
شما ببين اين مادربرد هم مثله مادر برد هاي قبليه
با اين تفاوت كه GPU اون هم 65 NM شده
ولي هنوز هم توليد گرما ميكنه
من نگفتم 3 چراغ ميشه
گفتم احتمال 3 چراغ شدنش هست
در fALCON شايد از هر 100 تا يكي بوده
تو اين اگه بياد بازار شايد از 1000 تا يكي باشه
موفق باشي
درایوم hitachi هست یه چیز دیگه هم پیدا کردم افت فریمش جاهای مشخص هست مصلا halo توی ارک جاهای مشخص افت فریم داره
تایید میشه !نقل قول:
PlayBox مالزیه
اینا رو همین مغازه های ایرانی به دهن اینا انداختن و هی میگین PlayBox بده و فروشنده که تو خونش رایت کرده اون خوبه همه ی ما میدونیم که PS2 تا یک سال از دی وی دی های مالزی تو ایران پشتیبانی می کرد و وقتی بازی رو می ذاشتی تو درایو تا 1 ثانیه می آورد اما حالا دی وی دی های ایرانی اومده و علاوه بر دیر لود شدن حتی بعضی وقتها دی وی دی آکبند بدون لکه هم نمیاره .
مشکل عزیزان تو درایو BenQ همه ی ما هاست و کسی هم که میگه ماله من هیچ مشکلی نداره حتما یه بازیباز حرفه ای نیست و به چیز های جزئی توجه نکرده . چیزایی مانند دیر لود شدن لیوان روی میز و ....:13:
درسته که تو مال من مشکل جدی نیست و یهو خیابان ناپدید نمی شه اما همین دیر لود شدن نیم ثانیه ای لیوانی رو که مثال زدم خودش جای سوال داره .:41:
مسعود جان اينا تجربه ماست كه ديدم play box خيلي ضعيف تر از verbatim هست
منم خودم به شخصه تو rainbow six 2 مشكل باگ داشتم ولي وقتي رو verbatim بازي رو گرفتم تمامه مشكلات باگ و اين چيزا حل شد...
و همينطور تو gta iv الان ديگه مشكل انچناني ندارم ولي وقتي رو play box داشتم بازيو همش باگ داشت مثلا يهو زمين غيب ميشد !!!!
اقا من امروز زنگ زدم پرتو مشکلو گفتم اونم گفت چون بازیت قدیمیه باید اپدیت قدیمی بشه ....حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم این کارو کنم؟؟اقاهه گفت برای این کار 15 تومن نا قابلم میگیره..حالا اگه اپدیت قدیمو کنم بازیای جدید رو اجرا نمیکنه؟؟ من خودم نمیتونم اپدیت کنم؟؟لطفا دوستان منو راهنمایی کنن.ممنون میشمنقل قول:
تعجب میکنم ... آپدیت های جدید در بازها هستند و اگه آپدیت جدیدی عرضه بشه، معمولا در دیسک بازی قرار داده میشه.نقل قول:
عزيز بازيهايه جديد خودش اپديت داره من پرسيدم وقتي اپديت جديد شه ديگه اون اپديت قديم فايده نداره !!!نقل قول:
حالا اگه اپدیت قدیمو کنم بازیای جدید رو اجرا نمیکنه؟؟
نكني اين كارو !
امان از دست این فروشنده های ایرانینقل قول:
استثنا ندارن
چنتاش همین فامیلای خودمون