یعنی الان کلا مشکلی نداری؟ میخوای دکتر یه چیزی واست پیدا کنه؟نقل قول:
یعنی الان کلا مشکلی نداری؟ میخوای دکتر یه چیزی واست پیدا کنه؟نقل قول:
بله دقیقانقل قول:
البته مشکل تعریق دست رو دارم ولی میگن این مورد مثل اینکه خیلی سخت میگیرن برا همین میخام چند تا مورد باشه که اگه تعریق نشد, بشه بازم کاری کرد
ببین من نمیخوام نامیدت کنم و یا چیزای دیگه ولی اگر در کل مشکل خاصی نداری تو بدنت، بهتره دفترچه رو پست کنی، نه اینکه حالا بریم کمیسیون شاید معاف شدیم، چون اونطوری هم 8 ماه الکی الاف میشی، هم آخرش بری خدمت، کلا واسه ی پزشکی انقدر سخت گیری میکنند که ناسالم رو میگن سالم، نمونش رفیق خود من پاهاش پرانتزی هست، کمیسیون ارتش زد معاف کامل، کمیسیون ناجا زد معاف از رزم و آخرش هم معاف از رزم شد الان هم داره خدمت میکنهنقل قول:
در مورد تعریق دست برو بقیه الله اونجا نشون بده اگه دکترای اونجا گفتن معاف میشی اقدام کن
خب آخه مشکل اینه که من معاف نشم مجبورم فراری باشم چون اصلا نمیتونم همچین جاهایی رو تحمل کنم و باهاش کنار بیام .مثلا یه سری با دوستای صمیمم رفتیم مشهد ولی اونجا با هواپیما فرار کردم. تازه مثلا هم تفریحی زیارتی بود هم رفیق های صمیمم بودن...نقل قول:
کلان خیلی آدم پر استرسی هستم و همیشه با جمع مشکل دارم برا پایان نامه و درس شیوه ارائه تو دانشگاه هم فقط به خود استاد ارائه دادم...
بدبختانه مشکل فقط همینا هم نیست . مشکل نفق شدید و تکرر ادرار هم دارم جوری که نصفه شبا حتما یکی ۲ بار از خواب بیدار میشم و میرم دست شویی... که برا این 2تا دکتر رفتم و آزمایش هم دادم ولی بیشترشون گفتن مشکلت عصبی هست
با این وضیت من اصلا نمیتونم حتا به سربازی رفتن فکر کنم چه برسه به رفتنش
از همه این صحبت ها منظورم اینه که میخام جوری اقدام کنم که حتمن معاف بشم و هیچ شکی نباشه تو معاف شدنم, چون در غیر این صورت ترجیح میدم فراری باشم
تمام این حرف ها که اینجا زدی، برو بیمارستان بقیه الله یا خاتم النبیا یا 505 ارتش که مخصوص اعصاب هست به دکتراش بگو، نظرشان را بخواه و عمل کننقل قول:
مگه تعریق دست هم معافیت داره مگه تو سربازی میخوای چیکار کنی که دستت نباید عرق کنه اگه اینجوریه که من یدونه سکه میگیرم دستم تو یه دقیقه دو لیتر عرق میکنم نگاه کن رفیق من خودم مشکل اضافه وزن دارم و پیگیرش بشم ممکنه معاف بشم اما خودم میخوام برم سربازی بلکه اضافه وزنم کم شد به شما هم توصیه میکنم برید شاید مشکلاتتون اونجا حل بشهنقل قول:
یعنی برای اعصاب برم ۵۰۵ ارتش و برا بقیش برم بقیه ا... یا خاتم النبیا؟نقل قول:
منظور اینکه نمیشه مثلا هم برا اعصاب هم برا بقیش برم بقیه ا...؟
دوست من تو نگاه اول شاید ساده و خنده دار باشه ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه و به سادگی نمیشه کار حساسی رو که به دست احتیاج هست رو انجام داد.مثلا من تو تمام دوران تحصیلم برا یه جزو نوشتن ساده مشکل داشتم چون جزوه ام خیس میشد و باید حتمن یه چیزی زیر دستم میزاشتم...نقل قول:
فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده این مورد معافیت دائم داشته باشه اینه که اونجا باید با اسلحه کار کرد...
منظورم اینه که اینجا ها تخصص دارند رو معافیت میتونی از دکتر هاشان مشورت بگیری، من خودم یکی از مهر های کمرم شکسته بود و بد جوش خورده بود رفتم به دکتر ارتپد بقیه الله نشون دادم گفتش معاف از رزم میشی منم اصلا اقدام نکردمنقل قول:
شما قدم اول رو بردار برو پیش یه پزشک بقیه مراحل رو خودشان راهنماییت میکنند
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
سربازی هیچ مشکلی رو حل نمیکنه دوست عزیز، من به همه پیشنهاد میکنم تا جایی که امکان داره برن دنبال معافی نه اینکه عمرشون رو با یه مشت آدم زبون نفهم تلف کنندنقل قول:
البته بستگی داره کجا بافتی که با اسلحه کار کنی...نقل قول:
دوست من تو نگاه اول شاید ساده و خنده دار باشه ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه و به سادگی نمیشه کار حساسی رو که به دست احتیاج هست رو انجام داد.مثلا من تو تمام دوران تحصیلم برا یه جزو نوشتن ساده مشکل داشتم چون جزوه ام خیس میشد و باید حتمن یه چیزی زیر دستم میزاشتم...
فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده این مورد معافیت دائم داشته باشه اینه که اونجا باید با اسلحه کار کرد...
درسته اگه تو یگان های زرهی بودی کار با اسلحه زیاد هستش (مثل خودم.)
در کل این مورد فقط به خاطر کار با اسلحه نیست.
دوست من شما حتما یه راه دیگه پیدا کن...نقل قول:
خب آخه مشکل اینه که من معاف نشم مجبورم فراری باشم چون اصلا نمیتونم همچین جاهایی رو تحمل کنم و باهاش کنار بیام .مثلا یه سری با دوستای صمیمم رفتیم مشهد ولی اونجا با هواپیما فرار کردم. تازه مثلا هم تفریحی زیارتی بود هم رفیق های صمیمم بودن...
کلان خیلی آدم پر استرسی هستم و همیشه با جمع مشکل دارم برا پایان نامه و درس شیوه ارائه تو دانشگاه هم فقط به خود استاد ارائه دادم...
بدبختانه مشکل فقط همینا هم نیست . مشکل نفق شدید و تکرر ادرار هم دارم جوری که نصفه شبا حتما یکی ۲ بار از خواب بیدار میشم و میرم دست شویی... که برا این 2تا دکتر رفتم و آزمایش هم دادم ولی بیشترشون گفتن مشکلت عصبی هست
با این وضیت من اصلا نمیتونم حتا به سربازی رفتن فکر کنم چه برسه به رفتنش
از همه این صحبت ها منظورم اینه که میخام جوری اقدام کنم که حتمن معاف بشم و هیچ شکی نباشه تو معاف شدنم, چون در غیر این صورت ترجیح میدن فراری باشم
ببینید من کجاها بودم....
عجب شیر....
پرندک لشکر 23 تکاور...
تیپ زرهی پیاده مراغه..
شما با این روحیه اگه تو یکی از این ها باشی خدای ناکرده مشکلی پیش میاری...