سلام دوستان
ایرانسل مثه اینکه با سایت فیلیمو قرارداد بسته و با 300 تومن 24 ساعت میتونیم از این سایت استفاده کنیم
کسی این کارو تا حالا کرده؟
چجوری میشه از این سایت فیلم دانلود کرد؟
Printable View
سلام دوستان
ایرانسل مثه اینکه با سایت فیلیمو قرارداد بسته و با 300 تومن 24 ساعت میتونیم از این سایت استفاده کنیم
کسی این کارو تا حالا کرده؟
چجوری میشه از این سایت فیلم دانلود کرد؟
دوستان این طرح های نامحدود مثلا یه ساعته چطوری حساب میشه زمانش؟
از لحظه ای که نت گوشی رو روشن میکنی محاسبه میشه مثلا تا یه ساعت دیگه زمان داری ؟ یا اگه 20 دقیقه مثلا استفاده کنی و بعد نت رو خاموش کنی و نیم ساعت بعد دوباره بخوای ادامه بدی 10 دقیقه واست میمونه یا همون 40 دقیقه .
در کل مبناش اولین اتصال در اون بازه زمانیه یا مدت زمان اتصال در اون بازه زمانی ؟
اگ بخری اس ام اس بیاد یا تو مای ایرانسل ببینی بسته اضافه شدهنقل قول:
2 تا 8 وقت داری فعالش کنی یعنی دیتاتو روشن کنی و بسته فعال شه وقتی فعال شد 1 ساعت یا بسته ب زمانش وقت استفاده ازش رو داری
مبناش اولین اتصاله
بلهنقل قول:
با ایپی خود ایرانسل و دیتا میری تو سایتش ثبت نام میکنی .
واسه دانلود هم باید برنامشو نصب کنی رو گوشی
تست با فورجی اگه فورجی پلاس داشتم بهتر میشد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
وقتی فعالش کنی دیگه با ای پی ایرانسل از حجم اینترنت کم نمی کنه. کلا مصارفی که از طریق سرورهای فیلیمو باشه توی ترافیکتون لحاظ نمیشهنقل قول:
دانلود خیلی معنا نداره. دانلود منیجر کلا قبول نمی کنه و ارور میده فقط می تونی با اپ خود فیلیمو بعد از تعیین نام کاربری و ثبت نام دانلود کنی
خلاصه دانلود هم کنی خیلی فایده نداره چون فیلمهای رمز نگاری شدن و فقط خود برنامه فیلیمو می تونه بازش کنه ( به خاطر مسائل کپی رایت )
برای کسانی که تلویزیون اندروید دارن چیز جالبیه.
من با شبیه ساز اندروید چند تا فیلم گرفتم اما بعدش با تصویر زیر مواجه شدم . البته با پلیرهای زیادی تست کردم این یه نمونش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.نقل قول:
نمیدونستم آره احتمالا . چون من 2 تا سه ساعته زدم که هیچکدوم فعال نشد دیشب ولی از حساب کم کرد...
که ساعت 6 یکیش رو فعال کردم و استفاده کردم ولی به بعدی نرسید دیر شده بود... فکر میکردم دومیه بپره ولی الان دیدم توی مای ایرانسل یه بسته شبانه سه ساعته ذخیره مونده.... امیدوارم اوکی باشه امشب بشه استفاده کرد :n12:
دوستان یه کابل افزایشی خریدم مودم 3372 که وصل میکنم فقط حالت تری جی بالا میاره و فور جی اصلا بالا نمیاد و قطع میشه در صورتی که بدون کابل وصل میشه به فور جی....الان نظر شما چیه؟مشکل از کجاست؟
احتمالا مشکل شما از افت امپراژ هست. با کابل یو اس بی تری خوب یا کابلهای Y امتحان کنید. کابل رو به یه شارژ یه امپر وصل کنید ببینید روی 4 جی فیکس میشه. هر چند ازش نمی تونید استفاده کنیدنقل قول:
ببخشید متوجه نشدم شارژ یه امپر منظورتون چیه همین شارژر موبایل میگید؟هارد هم بهش وصل میکنم جواب نمیده فلش بالا میاره طولشم پنج متره...شانس قسمت نشد مودمو وصل کنم پونزده تومن پولش دادم بی استفاده رو دستم میمونهنقل قول:
بله شارژر موبایلنقل قول:
یدونه روتر 3020 بخرید برق رو خیلی بهتر تامین می کنه کابل هم حتما یو اس بی تری باشه تا حداقل افت رو داشته باشه
حتی روتر 3040 هم چون باتری خوره با کابل افزایشی مشکل داره
ضمنا این مساله به مودم ارتباط داره و تاپیک جدا داره نه به ایرانسل