اقا شما اعزامتون چه تاريخيه
Printable View
اقا شما اعزامتون چه تاريخيه
دوستان اسفتد بفرستیم کی اعزام میشیم؟ اردیبهشت یا خرداد؟
اگه مدرک دانشگاهی داشته باشید . احتمال زیاد 1 اردیبهشت .نقل قول:
امروز اولین روز خدمت من در ناجاست تا حالا که فقط احترام دیدم و کمتر از آقا و جناب بهم نگفتن:n02:
حالا باید ببینم در آینده چطور پیش میاد در ضمن در کلانتری هم هستم و میخوام چند ماه خاک کلانتری بخورم بعد برم آگاهی:n19::n19:
واقعا نمی دونم چرا بعضی دوستان از ناجا بد می گن:n36::n36::n36:
از ارتش که تا حالا خیلی بهتر بوده،تو ارتش یه مشت درجه دار عقده ای و بی خاصیت و سربازا هم که قاتل جون هم هستن!
ولی خداییش افسرای با شخصیت و خدا ترس هم زیاد دیدم تو ارتش که واقعا مردان شریف و زحمت کشی هستن!
نا گفته نماند که درجه دار های خوب و درستکار هم هست ولی اکثرا آدم نیستن!
هنوز مرام و شخصیت یه درجه دار ارتشی که در رکن 4 با من خدمت می کرد رو یادم نرفته حتی یه بار آزارش به یه سرباز نرسید و با این که در ستاد فرماندهی بود و قدرت داشت به احدی زور نگفت،یه بار نشنیدم حرف نا شایستی از دهانش خارج بشه،انشااله که خدا حفطش کنه هر جا که هست!
نقل قول:
شاهنامه آخرش خوش است دوست عزیز .
بعنوان کادر رفتی یا سرباز ؟ کودوم شهر ؟
بابا مگه بیکاری چه حوصله ای داری تو همه از کلانتری فرار می کنن تو یه راست رفتی اونجا :n27:نقل قول:
سلام. کسی از شرایط حذف پست در سپاه خبر داره ؟
خیر دوستمون به عنوان پلیس افتخاری رفتن (به ما اینطور گفتن) و انتظار دارن مثل سرباز باهاشون برخورد بشه!نقل قول:
من شخصا زیاد وارد بحث های حاشیه ای نمیشم چون این تاپیک برای مشاوره خدمت سربازی هست.
نه مدرک ندارم. دیپلمنقل قول:
سلام دوستان کسی چیزی میدونه کمک کنه لطفا .روی برگه آماده به خدمتم زده 180 روز اضافه خدمت برج 2/94 اعزام در صورتیکه من غیبتم سنواتی بود.مگه نگفتن بخشیده میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون