پست سوم اینجارو بخون:نقل قول:
کد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=152
پست سوم اینجارو بخون:نقل قول:
کد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=152
اینطور که به نظر میرسه باید Hitachi 0500 باشه!نقل قول:
دوستان لطفا یه توضیح مختصر بدید که من چه جوری می تونم از سیوهای بازیها و تنظیمات داشبورد و آچیوها و ...دستگاهم بک آپ بگیرم تا بعدا بتونم اونها رو در صورت نیاز برگردونم ؟
هیتاچی؟کنسول کپی خوره؟اگه آره خوب احتمالا قوطی خود دستگاه نیست باید روش های دیگه رو ببینینقل قول:
حالا که بیشتر دقت میکنم نوشته بوده که تو درایوهای هیتاچی یه شکستگی وجود داره ولی مال من نداره و صافه و با توجه به اینکه هیتاچی ها کپی خور نمیشن و مال من کپی خوره و تاریخ ساختش هم 28/10/2010 هست پس در نتیجه از نوع Lite-On و 0225 ـه.حالا هزینه آپدیتش چقدر میشه؟همونجا حضوری آپدیت رو انجام میده یا باید کنسول رو بدم بعدا دوباره برم بگیرمش؟در کل چقدر طول میکشه آپدیتش؟نقل قول:
اینارو از تو سایت xboxworld.ir اوردم ببین به کارت میاد هم میتونی حضوری و یا بفرستی کارش هم درسته من نه اشناش هستم نه دوست فقط نایپیک های اونجا و قیمتها رو مقایسه کنی میفهمینقل قول:
توجه : تمام اپدیت های فریم ویر ورژن ۱.۹.۱ ال تی پلاس میباشن
lt puls 1.9.1
اپدیت ها ی فریم ویرها و کپی خور کردن کنسول
اپدیت فریم ویر کنسول اگه فریم ویر قبلی lt نباشد با اخرین اپدیت داشبورد (12625) ۶,۰۰۰ تومان
اپدیت فریم ویر کنسول اگه فریم ویر قبلی lt باشد با اخرین اپدیت داشبورد (12625) ۱۰,۰۰۰ تومان
کپی خورد کردن درایو های سری 7 و 8 با اپدیت داشبورد (12625) ۸,۰۰۰ تومان
کپی خورد کردن درایو های سری 9 با اپدیت داشبورد (12625) ۱۲,۰۰۰ تومان
.................................................. .........................
اول شما لفظ تون رو عوض کنید اگه کسی اشتباه کنه باید اینجوری کنایه زنی کنی مهندس لفظ شما نشانه شخصیت شماست حداقل کار میتونستی بگی شما یه سهو یا اشتباهی کرده و درست تر ش رو مینوشتی میزارم به پای جونیت دوست من
ضمنا من با همین قیمت ها اسلیم 4 گیگ خودم رو اونجا بردم
عزیز منم از همون تایپیک اوردمش فرقش چیه ؟؟؟
یعنی واقعاً تو صفحه قبل این S.J-REZ2 رکورد تعداد پست و زد. تبریک میگم دوست عزیز. 206 تا پست اونم تو 2-3 هفته جاش تو گینس هست. به گند کشیدی بابا بیخیال
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از مدیریت هست که خواب تشریف داره!!:2:
یه مشت اسپمر ریختن تو بخش کنسول ها....کافیه چندتا صفحه قبل رو بخونی... اینجا رو به چت روم تبدیل کردند...