تبعیض نیست چون شانسیه و مثل اینکه احتمالش هم یکسانه. یعنی بین تمام افراد یه شانس یکسان هست که بیفتن توی اون گروه.نقل قول:
من دو خط دارم خونه، یکیشون افتاد روی اون گروه، یکیشون هم افتاد روی گروه افتضاحی دیگه که جمعش کردم.
Printable View
تبعیض نیست چون شانسیه و مثل اینکه احتمالش هم یکسانه. یعنی بین تمام افراد یه شانس یکسان هست که بیفتن توی اون گروه.نقل قول:
من دو خط دارم خونه، یکیشون افتاد روی اون گروه، یکیشون هم افتاد روی گروه افتضاحی دیگه که جمعش کردم.
به نظر من هم تبعیضه! چون همش 3 یا 4 نفر توی تاپیک اینجور سرویس ها رو دارننقل قول:
ولی بقیه نه!
من که کلا مودمم رو جمع کردم با 3g ایرانسل دارم مینویسم
امیدوارم یه روزی ما هم مثل شما و آقا فرشاد نت خوب گیرمون بیاد، البته اگه سنمون قد بده ...
شانس ؟ اسمش تبعیض هست نه شانس ! شانس به چیز دیگه ای می گن نه این ! قبلا همین مخابرات گروه بندی نبود و همه چی هم خوب بود ! الان شانسی شده ولی مثل این که این شانس واسه کارمنداش هست فقط و یه سری افراد خاص ! :n29:نقل قول:
شما که فکر میکنم میگفتی پورتت مشکل داره. منم پورتم مشکل داشت و درستش نکردن تا وقتی که کاملا خراب شد و اصلا لینک نمیداد. با هزار بدبختی رفتم دم ساختمون MDF و شماره ام رو دادم و گفتم که خراب شده، بعد تماس گرفتم پیگیری کردم، درستش کردن.نقل قول:
اگر میشناسی افرادی که اطراف شما توی گروه خوب باشن(همون مرکز مخابراتی)، امید داشته باشید به گروه خوب افتادن وگرنه احتمالش خیلی کمه.
والا من شخص خاصی نیستم، کاربر معمولیم و اگر یادتون باشه گفتم که دو خط دارم که یکیشون افتضاحه!! اونو جمع کردم. این خط هم الان بعد از اتفاقاتی که پیش اومده به زور تا 5 مگ میکشه(گرچه سرویسم 512 هست و استریم رو روی 2مگ بستن).نقل قول:
قبلا مخابرات گروه بندی نبود تا وقتی که این پرتاک فلان فلان شده راه افتاد، تا یه مدتی بعدش هم خوب بود تا فکر میکنم دی سال پیش این افتضاح رو بالا آوردن.
کسی هم نمیدونه چی قراره گیرش بیاد.
من تنها کاری که حواسم بود انجام بدم این بود که موقع ثبت نام برای خط دوم، از یه اپراتور دیگه سرویس بگیرم.
اتفاقا اصلا مشکل از اینجا نیست! پورتم سالمه، تست شد هم از mdf و هم از منزل و ...نقل قول:
مشکل جای دیگس برادر من...
جای دیگه
تلفن مکالماتم رو با پشتیبانی 2020 ضبط کردم، تا شنبه یکشنبه تحمل میکنم، اگه نشد میرم خراب میشم رو سر مسئول مخابرات شهرمون ( هرچند به اون ربطی نداره و یه شرکت خصوصیه ) ولی ممکنه پیگیری کنن
ضمناً 2020 میگه امکان نداره کسی اشتراک 1 مگ یا 2 مگ خریداری کرده باشه ولی اکانتش 5 یا 10 مگ باشه، گفت مگه اینکه از کارکنان یا مسئولین باشن که اون هم هیچ وقت به شما نمیگن خخخ
گفت مطمئن باشین مخابرات عدالت رو مد نظر داره و نمیاد این کار رو بکنه...
خواستم بگم ارواح ع م ت که کفری شدم گوشی رو قطع کردم
نامردا پول رو از ما میگیرن سرویس رو به بقیه میدن
والا من منظورم شما نبودی ! :n16: حتی فرشاد رو هم نمی گم ! کلا این مشکل از اداره دیتا هست و اونا این طرح رو ریختن و به مشکلات کاربرا فکر نکردن ! وگرنه مگه تقصیر بچه های این تاپیک هست !!! :n01:نقل قول:
من که نمیدونم چطوری هست.نقل قول:
منم مشکلاتی داشتم تو این هفته، که گفتم، مثلا اداره دیتا خود سر برام درخواست جمع آوری زده بود. یا مخابرات تلفن رو قطع کرده بود بخاطر خرابی پورت، در کل حدود 9 روز نت نداشتم.
اون چیزی که گفته در مورد سرعت سرویس، اینه که مثلا طوری نیست که تو سرویس 2 مگ بخری و برات 5 مگ ثبت بشه. این سرعت سرویس ها رو خود پشتیبانی تغییر نمیده، اداره دیتا دستکاری میکنه. اصلا هم مشخص نیست وقتی خطت رو رانژه میکنن کجا بیفتی، مگر اینکه آشنا داشته باشی و بدونه جریان رو.
حالا هم اگر کسی رو میشناسی که چنین سرعتی داره تو منطقه، برو گیر بده که پورتتو بزنن کنار پورت همون شخص.
منظورم ثبت اکانت به اسم 10 مگ نیستنقل قول:
بلکه منظورم اینه 1 مگ یا 2 مگ میگیرن بعضی کاربرای تاپیک و ... بعد داون استریمشون روی 10 مگ یا 5 مگ ثبته داداش
وگرنه توی پرتاک یا ibs همون اکانت خودشون میفته!
مهم دان استریم و به قول دوستان فری بودنه که به تعداد محدودی زیر انگشتای دست میرسه
در ضمن بالاتر هم گفتم که مشکل از دیتاس و پارتی یا آشنا و یا یه مواردی که ما نمیدونیم
منتها توی شهر ما که کسی اینطور نیست، اگه هم باشه هیچ وقت خودش رو لو نمیده چون از دوستان دیتا یا مخابرات هست...
و در نتیجه هیچ فایده ای نداره
به هر حال من ازشون نمیگذرم و مطمئنم این کار که پول ما رو بگیرن سرویس ده برابر به بقیه بدن اخرش چون اه پول حقوق یه کارگر پشتشه، دامنشون رو میگیره
حالا چه کارمند چه استفاده کننده چه من چه هرکسی...
من هم قبلا داون استریمم روی 2 مگ بسته شده بود، سرویس 10 مگ خریدم و زنگ زدم و پاپیچشون شدم و میگفتن خطت نمیکشه و ...، به زور بردن بالا، خطم میکشید اونموقع. بعد از اون یه سرویس 2 مگ خریدم و دیگه استریم رو پایین نیاوردن. الان هم سرویس 512 بستم، تا قبل از اینکه کارم گیر بیفته پیششون، استریم باز بود، بعد که درگیر شدم، استریم رو آوردن روی 2 مگ.نقل قول:
حالا ترافیک تموم بشه یه سرویس 5 مگ میخرم دوباره ببرنش بالا.
ولی خوب اون بحث گیت وی که کلا معلوم نیست چطوره. از طرفی بعضی شرکت ها برای رضایت مشتری(مثلا) خودشون میان سرعت رو بالا میبرن برای مشتری و اگر هم اونطور نشد برای کسی، هیچکس حق اعتراض نداره از دید اونا؛ چون این یه لطفه که در حق کاربرا کردن.
من که الان اینطوریم اصلا آشنایی با کسی ندارم. فقط حواسم بود موقع ثبت نام برای خط دوم، پیش اپراتور اولی نرم. رفتم پیش یه اپراتور دیگه، شانس من افتاد رو اون گیت وی خوب.
من سفارش دادم آسیاتک رو و وقتی وصل بشه، کیفیتشو میگم، برای ماه اول 10مگ، 10 گیگ خریدم که شبانه خوبی داشته باشه.