واقعا یه مشکلی وجود داره چون همه سرویس ها قاط زدن من الان 1 ساله پارس دارم تا حالا کوچک ترین مشکلی نداشته ولی الان 1 هفته س خراب شده وضع نتش
Printable View
واقعا یه مشکلی وجود داره چون همه سرویس ها قاط زدن من الان 1 ساله پارس دارم تا حالا کوچک ترین مشکلی نداشته ولی الان 1 هفته س خراب شده وضع نتش
منم تهرانم ، ظاهرا فقط تهران این مشکلی قطعی چند ساعته در ساعات رایگان رو داره ...نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سرویست از پارسآنلاینه؟ اینجا تو تست امضات که زده بزرگنت آریا (که همون ماکس نته). بعدشم تعرفههای این ماکس نت که هیچ شباهتی به پارسآنلاین نداره.نقل قول:
:n13: دوست عریزم امضام مال خیلی وفت پیش هست :n13:نقل قول:
من 3 هفته هست مشترک پارس آنلاین شدم ۲ هفتهٔ اول عالیترین اینترنت عمرم رو داشتم شب و روز با سرعت ۹۰۰ دانلود میکردم ولی یه شب (که میشه یه هفته قبل تقریبا)به محض شروع شدن ساعت رایگان سرعت شبانه منم شد ۳۰ ۴۰ و تا امروز هم کسی نتونسته کاری بکنه ریت خط من مثل روز اول رو ۹ مگ هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز در مورد پورت وقتی شما زنگ می زنی به شرکت برای گرفتن adsl اگر پورت خالی نداشته باشه مشترک نمی گیره نمی گه پهنای باند کم داریم می گه پورت از نظر فیزیکی و سخت افزاری نداریم و نمی تونه مشترک بگیره. ولی وقتی در یک منطقه مخابراتی 1000 پورت داره به عنوان مثال باید پهنای باند 1000 مگ برای یوزها اختصاص بده ولی کمتر از این مقدار اختصاص می ده نتیجه افت سرویس می شه. نمونه اش که وزیر ارتباطات گفت شرکت ها به جای 1 به 8 از نرخ 1 به 20 و 1 به 40 استفاده می کنند. اینو خوده وزیر اعتراف کرده. شرکت ها هم میان تا خرخره ظرفیت پورتشون بدون در نظر گرفتن پهنای باند مشترک می گرن و پهنای باند رو بر اساس مشترک جدید تنظیم نمی کن بعد می گن منطقه شما شلوغه - پهنای باند کم آوردیم و ...نقل قول:
چند روز پیش مدیر عامل زیر ساخت گفت شرکت های pap به هر میزان که پهنای باند احتیاج داشته باشند در اختیارشان قرار می دهیم.
بازم یک مثال ملموس تر می زنم
فرض کنید شما یک کافی نت دارید و پهنای باند یک مگابیت و یک سوئیچ با 16 پورت. طبق تعهد شما باید به مشتری حداقل اینترنت 256 کیلو بدهید ولی از نظر سخت افزاری توانایی سرویس به 16 مشتری رو دارید. اگر اینترنت رو به 16 نفر بدهید به هر نفر به جای 256 می شه 64 کیلو و این یعنی اجحاف و کم فروشی. بعد وقتی مشتری اعتراض می کنه برگردی بگی تعداد یوزرها بالا هست(منطقه مخابراتی شلوغه) و پهنای باند کم آوردی.
متوجه داستان شدید که چگونه pap ها دارند کم فروشی و اجحاف می کنند.
*ریو شما هم 3دقیقه کنده شدیده 1 دقیقه سریعه ؟!
از راهنمایی دوستان ممنونم ؛ از صبح روی 9 مگ بستن
اینجور بخواد بمونه میرم جمع میکنم سرویسو
سلام دوستان پارس آنلاینی.ببخشید این سوال اینجا می پرسم.من درایو دی ویندوزم پر هست ولی وقتی وارد آن میشم این پیغام میده.تورا خدا کمک کنید.ببخشید بلد نبودم حجم عکس کم کنم.مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس داری؟فایل های مخفیت رو Show کردی؟نقل قول: