این فکر کنم مال دانشگاهتون باشهنقل قول:
تو ایران هم بعضی از دانشگاه ها تا 300 مگ باز هست.
Printable View
این فکر کنم مال دانشگاهتون باشهنقل قول:
تو ایران هم بعضی از دانشگاه ها تا 300 مگ باز هست.
نقل قول:
از ISP دانشگاه بهمون سرویس دادن ... مجانیه واسه دانشجو ها ... ولی من هم که خونه مستقل گرفتم بهم دادن ... اینجا یه سرویسی به نام Alice هست که از این به مراتب بهتره ... ماهی 14 یورو ... من الان از تورنت 1 مگ دانلود دارم (البته اینجا غیر قانونیه) ولی Alice روی 4 تا 5 مگ سرعت دانلود داره ... Alice رو گوگل کنید و به حال ایران تاسف بخوریم :41:
ماهی 14 یورو واسه سرویس نامحدود در حالیکه اینجا درآمد یه کارگر به طور متوسط ماهی 1500 تا 2500 یورو (بسته به نوع کار و مالیات و زمان کار) هست ...
دیشب هم بعد از چند روز که دان استریم رو 60 کرده بودن اوضاع خوب بود و تونستم 4 گیگ و نیم دانلود کنم.
نتايج تست ها :
40 % کاهش FAR SNR يعني از 33dB به 13dB تاثيري در نتايج ping time , packet loss نداشت. براي اين تست 2 گوشي تلفن قبل از مودم قرار گرفت تا باعث کاهش 40% FAR SNR شود.
نتايج تست براي کاربري با Near SNR 7dB که با سرعت 312 up شده است براي
yahoo.com= 267ms و 85.15.0.194 = 42ms بود .
نتايج تست براي کاربر با FAR Attenuation = 54 dB که با سرعت 406 up شده است براي yahoo.com = 273ms و85.15.0.194= 53ms بود .
نهايتا مجموع تست هايي که انجام دادم بيانگر آن است که تغيير پارامتر هاي خط عملا تاثيري در ping time , packet loss ندارد .
حال اين سوال مطرح مي شود که اگر ترافيکي بر روي خط نباشد و از سمت ISP هم مشکلي وجود نداشته باشد و کاربر هم از نتايج Ping time راضي نباشد چه بايد کرد ؟
به غير از وجود ترافيک بر روی کامپيوتر کاربر که باعث افزايش ping time می شود يکي از مسايلي که رابطه مستقيم با ping time دارد فاصله بين مبدا و مقصد packet است . وقتي
Yahoo.com را ping مي کنيم مبدا ايران و مقصد کشور آمريکا مي باشد و اين طبيعي هست که ping time نسبت به مقصدي که به ما نزديک تر است بيشتر باشد . اگر bbc.com را ping کنيم ping time کمتر خواهد بود چون فاصله ما با کشور انگليس که host اين آدرس است کمتر است . اگر217.218.155.104 را ping کنيم ping time خيلي کمتر خواهد بود چون اين IP مخصوص ايران است.
حال اگر فردي در کشور آمريکا 85.15.1.10 را ping کند ping time او بالا خواهد بود (اگر توسط network-tools.com 85.15.1.10 را ping کنيم average حدود 280ms است ) .
بنابر اين بهترين پيشنهاد به افرادي که علاقمند به game هاي online هستند و از ping time بالا ناراضي مي باشند اين است که game server ي را انتخاب کنند که به آنها نزديک تر باشد . بدين معنا که اگر کاربردرکشور ايران است ترجيحا از game server هايي که در کشور خودش هستند استفاده کند مانند game.shatel.ir و براي game هايي که در ايران game server آن وجود نداشته باشد از server هاي کشور هاي آسيايي يا اروپايي استفاده کند. بعضي از game هاي معروف که game server آنها در آمريکا هست دارايي server هايي در اروپا هم هستند .
البته اين توضيحات بدان معنا نِيست که اگر کاربر yahoo.com را با time بالا ping کرد ما فقط وجود فاصله را دليل آن بدانيم . معمولا درISP ها يک سقف خاصی برای ping time مربوط به server های معروف در نظر گرفته می شود و اگر ping time کاربر برای آن server بيش از آن مقدار شود توسط ISP بررسي می شود . اين رقم برای کاربران شاتل برای yahoo.com حدود 400ms می باشد و ping time های بالای 600ms بايد حتما توسط کارشناسان ISP بررسي شود .:31:
منبع
rasapars.blogfa.com
مبارکت باشه واقعا اگه روزی در ایران همچین سرویسی با این قیمت دیدین شک نکنید که دارین خواب میبینین :19:نقل قول:
ولی جالبه اینا هم دل خوشی ندارن همه شاکین از آلیس
کد:http://www.toytowngermany.com/lofi/index.php/t100499.html
تخته گاز نرو یه دفه شیر فلکشو میبندن.ازما گفتن.:46:نقل قول:
کی بیشتر از 20 گیگ از اول ماه دانلود کرده؟ میخوام بدونم قضیه محدودیت بعد از 20 گیگ در ماه صحت داره یا نه!
من تو آذر 27 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
ولی تو این یک ماه که از سرویسم میگذره (از 15 آبان) 60 گیگ دانلود کردم.
دیشب به همه حال داده بودن گویا...واس منم از ساعت یک سرعتم بالا بود...گفتن بذاریم یه ذره مردم خوشحال باشن جون بگیرن باز حالشون رو می گیریم:))
یک سوال: شاتل هنوز کارت طلایی میده؟