.................
Printable View
.................
میگم فقط اینترنت من قطع میشه یا از شما هم اینطوریه ؟
(پارس انلاین در شهر اصفهان )
.................................
شما مطمئنی تو ایرانی و سایتو تاپیک رو درست اومدینقل قول:
اخه عزیزجان اینجا تاپیک پارس انلاینه چه ربطی به این سرعت فضایی شما داره
...................
این الان وضعیت امشب من هستش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم وضعیتم خیلی داغون باشه :n30:
وضعیت اینقدر داغونه که سرعت آپلود هم بهم نداد !!
حدود یه ماه الی 2 ماه پیش من با 128 نامحدود 120 تا دانلود میکردم (سرعت داشتم) اما الان با 256 نامحدود دارم حدود 90 تا در ثانیه دانلود میکنم !!!! :n30:
امیدی به درست شدن خطم هست ؟ دوستان اگه میشه راهنمایی کنن که قدم اول باید چه کاری انجام بدم ؟
اینم از سیستم افتضاح من بسلامتی قرار لوده تا 20 گیگ رو 2.5 مگ باشه یعنی 300 کیلوبایت البته قرار بوده
فعلاهم که هرچی زنگ میزنی پارس آنلاین میگه مسئولین فنی در حال پیگیرین
اینم از دانلودمون | روز اول که میخوا بری نصب کنی هر کی ندونه میخوان اینترنت 1 مگابایت واقعی بت بدن بعد که میای می فهمی چه خبره
از 1 به بعد شد این ولی سر کاریه دانلود هم قدیمیه هست که بود
پارس 2 هفتس ریده :n03:(جاهای دیگرو نمیدونم شاید همه ترکیدن)نقل قول:
پینگ تایم اوته دانلود داغون شده نمیدونم کلا رو سرور های خارجی که دیگه هیچی دانلود و بازی و استریم ام نمیشه کرد (دید)
موندم کی این مشکل پهنای باند کشور رفع میشه... از دست این آ م ر ی ک ا شورشو در آواردن 1 روز صلح 1 روز .... :n30:
چه شب بدی بود دیشب. :sad:
هر یکی دو ساعت یه بار اینترنت به مدت 40 - 50 دقیقه قطع میشد. کلاً ترکمون بود همه چی.
پریشب تو خبرا گفت که چند تا مرکز مخابراتی تو تهران قراره کابل برگردون کنن و ممکنه اختلالاتی باشه. اما این به نظرم یه قطعی عمومی بود تو اینترنت.
جالبه که دیروز به نظر میاومد تو بعضی از کشورهای خارجی هم مشکل اینترنت وجود داشت. :sad: