ولی تو همین اینستاگرام هم خیلی قاطی داره !نقل قول:
بعضی وقتا بعضی عکس ها رو اصلا لود نمیکنه !
Printable View
ولی تو همین اینستاگرام هم خیلی قاطی داره !نقل قول:
بعضی وقتا بعضی عکس ها رو اصلا لود نمیکنه !
شما اگر فکر می کنی مشکلت رو حل نمی کنن به 195 شکایت کننقل قول:
اینکار رو انجام دادی؟
برای عکس های اینستاگرام منظورت هست ؟نقل قول:
نه شکایت نکردم
به نظرم فایده نداره چون وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم درست میشه ! یعنی با تغییر ایپی
خو این دیگه مشکل از خودشون باید باشهنقل قول:
شکایت کنی احتمالا یه کارایی واست بکنن
چون وقتی با تغییر ip درست میشه شاید به مسیر ربط داشته باشه
والا من تو پیج اینستاگرامشون نوشتم پشتیبانی گفت به خاطر قیلترینگ هوشمند هست !نقل قول:
الان بدون خاموش روشن کردن مودم ، عکسی که یک ساعت پیش با 10 بار رفرش هم باز نمیشد رو رفرش زدم راحت باز شد !
شما همون لحظه که با آسیاتک مشکل داری با ایرانسل یا همراه اول یا رایتل چک کن ببین باز میشه یا نهنقل قول:
خب اصلا بدون تست مشخصه ، 100 درصد اون موقع ایرانسل باز میکنهنقل قول:
آسیاشت
یه صفحه تمدید اعتبار با اون طراحی مزخرفش رو دوروزه نمیتونن درست کنن
من شماره فاکتور حجم رو داشتم میخاستم با 733 پرداخت کنم ، رمزم رو که میزدم ارور میداد ، الان فهمیدم چهار بار پول رو ازم کم کرده
باید حلش کنننقل قول:
شما پیگیر باش
+
1544 چرا باز نمیشه!!!!!!!!
اصولا اسیاتک به نواوری معروفه برای همین هم بیشتر مسائل که مربوط به باز نشدن اینستگرام و یا تلگرام و یا کندی لود صفحات میشه چون اسیاتک با سیاست خاصی پیش میره و همیشه با بکار گرفتن بهینه سازی میخواد بهترین حالت رو برای استفاده از اینترنت مهیا کنه البته منظور از بهترین حالت نه اینکه کیفیت مد نظر باشه بلکه منظور بهینه شدن از نظر استفاده از اینترنت یعنی مثلا یک لینک بطور مثال 100 مگابیت رو از طریق لینکی تحویل میگیره و با بکارگیری سرورهای کش و سرور هایی که بیشتر درخواست ها برای یک لینک رو در چند دقیقه برای چندین بار دانلود و یا لود صفحات از سرور خودشون لود کنه نه از اینترنت بین المللی
شما اگه در اینستگرام یا وب صفحاتی رو باز کنید که زودتر از شما شخص دیگری باز کرده برای شما خوب باز میشه و اگر شما صفحاتی رو سر بزنید که کم بازدید بوده براتون به کندی باز میشه چرا که کشی در اون صفحه یا اون عکس وجود نداره و با کندی براتون باز میشه مخصوصا اگر اون صفحه مدام در حال تغییر باشه
در کل اسیاتک با اینکارش میتونه از هر بار ذخیره در کش چند برابر درخواست های تکراری رو جواب بده اما مشکلات اینجوری هم بوجود میاد که کندی صفحات و پیغام های خاصی رو داره.