من همه بازی هام پچ شده بود و1.91داشتم........نقل قول:
من تم غیر قانونی داشتم از اون نباشه؟
من همه بازی هام پچ شده بود و1.91داشتم........نقل قول:
من تم غیر قانونی داشتم از اون نباشه؟
دوستان 1 سوال :
من lt1.9 دارم کنسول اسلیم .
می خوام برم لایو تا به حال وصل نشدم . از همون مغازه ای که خریدم پرسیدم اگه بم لایو بن می شم یا نه با اطمینان بهم گفت نه نمی شی والا خیلی خیلی می ترسم ولی دلم می خواد برم . حالا چکار کنم ؟
ورژن داشبوردم : 2.0.13146.0
خیلی ممنون از پاسخهای کامل و دقیق.تو رو خدا زحمت نکشید!نقل قول:
اولین کاری که میکنی اینه که آپدیت میکنی به داشبورد 13599 (لینک اپدیت و آموزشش تویxbox.com هست)... (LT+ 1.9 داری ، نمیپره)نقل قول:
دوستان 1 سوال :
من lt1.9 دارم کنسول اسلیم .
می خوام برم لایو تا به حال وصل نشدم . از همون مغازه ای که خریدم پرسیدم اگه بم لایو بن می شم یا نه با اطمینان بهم گفت نه نمی شی والا خیلی خیلی می ترسم ولی دلم می خواد برم . حالا چکار کنم ؟
ورژن داشبوردم : 2.0.13146.0
بعدش میتونی بری لایو... دقت کن که همه ی بازی هات Full Stealth باشن و گرنه بن میشی...
ممنون.امیدوار شدم . :20: الان نشستم یه 1 ساعت نیم بازی کردم این دفعه خاموش نشد دستهنقل قول:
.میخوات منو تو شرایط های مختلف بسنجه:31::31:
ولی خداییش ادم یه چیز نو میخره اینطوری میشه بد طور تو ذوقش میخوره.
منظورم این بود که میدونم باید صبر کرد.گفتم نه بابانقل قول:
[QUOTE]نقل قول:
ممنون از پاسخ مفیدت ولی موفق نشدم کدها رو وارد کنم.. اونجا میگه X . .X . . LB . .RB . .X . .X رو بزنید ولی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.. اگه خودت انجام دادی میشه بگی کجا و چیا رو بزنیم؟ گیج شدیم:9::9:
من هنوز سر باتري هات شك دارم ببين تو كه ميگي قطع ميشه بعد دوباره وصل ميشه بعد دوباره كه قطع ميشه ديگهنقل قول:
وصل نميشه :21: خوب اگه اينطوريه كه باتريته :27:
يه باتري توپ بخر امتحان كن اگه درست نشد ديگه به احتمال زياد دستته :21:
همون اولم بهت گفتم مشكل از دستته :21:
منم وقتی خریدم همین مشکلو داشتم. باتری panasonic بود. داشتم Naruto بازی میکردم دقیقاٌ اونجا که میخواست بم ضربه بزنه دسته Vibre می رفت و قطع میشد.نقل قول:
وقتی Vibr رو خاموش کردم ok شد. بعدا فهمیدم باتری ضعیف بوده به خاطر اینکه وقتی میخواست Vibr بزنه انترژی زیادی مصرف می کرد دسته خاموش می شد. اون نمایشگر میزان شارژ باتری هم اصلاً دقیق نیست. من از Energizer و Duracell استفاده میکنم دیگه اون مشکل واسم پیش نیومد تا حالا ( البته هنوز Vibr خاموشه ). بعدش 1 بار کنسول رو باز کردم و اون کارتی که جلوی xbox هست و دکمه power روشه و وظیفه اتصال با دسته رو داره رو از جاش در اوردم یکمی کانکتور خود کارت و مادربورد رو تمیز کردم . شما هم بکن ضرر نداره.:31:
1 راه برای اطمینان پیدا کردن وجود داره. اونم اینه که دسته رو با کابل شارژر به کنسول وصل کنی تا از تامین شدن انرژی مطمئن بشی. بعد اگه بازم قطع شده مشکل از دسته یا کنسول هست. اگه نشد همون باتری مشکل داره یا ممکن هست اون جای باتری یجاش سولفید شده خوب اتصال نمیده.
این داستان تو فروم های خارجی هم خیلی گفته شده و پیش اومده. حتی بعضی ها کنسول رو دادن مایکی تعویض کرد.
اگه واسه 2008 باشه احتمال زیاد فالکون هست. ولی به نظر من قیمتش خوبه اگه تعمیری نباشه و عیب و ایراد نداشته باشه.نقل قول:
نقل قول:
یه باتری شارژ خوب واسش بگیر 10 تومان هم دادی دادی ...
تا دیگه اینطور نشه ..
راستی داخل جعبش باتری نداشت روی X360 ..
من سال پیش با مال خودش 3 ماه بازی کردم شارژ هم نکردم !!!