معلوم نیست دارن چکار میکنن والا مگه میشه یه شب عالی باشه شب بعد داغون شه مال من هم امشب باز داغونه دیشب تو اوج ترافیک مصرف حدود ۴۵مگ داشتم امشب به ۷هم نرسید واقعا اعصاب خورد کنه کاش میشد بفهمیم قضیه چیهنقل قول:
Printable View
معلوم نیست دارن چکار میکنن والا مگه میشه یه شب عالی باشه شب بعد داغون شه مال من هم امشب باز داغونه دیشب تو اوج ترافیک مصرف حدود ۴۵مگ داشتم امشب به ۷هم نرسید واقعا اعصاب خورد کنه کاش میشد بفهمیم قضیه چیهنقل قول:
اقا الان چرا نمی تونم ب وصل بشمlte watch
متاسفم برای ایرانسل که تو تایم دانلود شبانه همش قطع می کنه.
100 بار مودم رو ریست کردم. :n24:
دزدی اول صبح!
اینجاست که آدم باید قدر ADSL رو بدونه.
من واسه شركت خودمون از 4g ايرانسل استفاده ميكنم،الان حدود ٣ هفتس كه سرعت نهايتا 4 مگابيت هست و خيلي افتضاح شده.نقل قول:
اگه بسته ١٠٠گيگابايتي نگرفته بودم،قطعا مينداختم دور ايرانسلو
تهران-منطقه سهروردي شمالي
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو منطقه تحت پوشش TD قرار بگیرید .نقل قول:
یا با *20# از فعال بودن TD خبر دار شین
گوشی اتوماتیک خودش میره رو پلاس
البته *20# نمیشه زیاد اطمینان کرد. منطقه ما رو میزنه td غیر فعال در حالی که انتن م خوب ه
بعضی وقتها ایرانسل بدجور جو گیر میشه. تراکم جمعیت و دوری از دکل دو تا شاخص مهم در افت کیفیت هست. محل تست واقعا تراکمش پایینه
device=E5372
یه زمانی با همین دکل باند 3 حدود 55 مگ دانلود می گرفتم بعد نمی دونم چطور یهو خراب شد البته از اون ساختمون هم جابجا شدیم. تست زیر هم باند 7 هست
نکته تستی: اگر آخر سل آی دی در حالت هگزا اعداد 17 - 16- 15 دیدید یعنی باند هفته اگرم یکی به آخر صفر بود باند سه هست:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به صورت لحظه ای هم تغییر میکنه . مثلا شما توی تست بعدی تک کانکشتون 16 مگ گرفتین .نقل قول:
منم امروز صبح با بسته ۵ گیگ هفتگی دانلود میکردم سرعتش نسبت به سابق جالب نبود . جالب اینکه از میهن دانلود هم داشتم دانلود میکردم که سایت ایرانیه!!! امیدوارم زودتر درست شه [emoji17]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk