اینجوری که من فهمیدم، بیشتر همون محرومیت هایی که سرباز فراری داره رو داره و فقط دیگه نمیتونن بگیرن بفرستنت سربازی. جالب نیست مگر اینکه واقعا خرپول باشی...نقل قول:
Printable View
اینجوری که من فهمیدم، بیشتر همون محرومیت هایی که سرباز فراری داره رو داره و فقط دیگه نمیتونن بگیرن بفرستنت سربازی. جالب نیست مگر اینکه واقعا خرپول باشی...نقل قول:
بعد از 2 هفته مشاور نظام وظیفه هنوز جواب نداده -_- گفتم بیام اینجا بپرسم
اقایون با توجه به اینکه من 73 هستم و غیبت خوردم اگه برای کنکور ثبت نام کنم و برم خدمت ، برای روز امتحان و قبولی دانشگاه اجازه خروج از خدمت به من میدن؟ یا بخواطر غیبت نمیتونم از خدمت بیام بیرون ؟:n24:
و اینکه تاریخ پیشنهادی اعزام واقعا تاثیر داره ؟ یا همینجوری عشقی نوشتن تو دفترچه که دلمون خوش شه ؟ اگه واقعا تاثیر داره چه تاریخی بزنم که بعد از امتحان کنکور برم خدمت که بعد از قبولی در دانشگاه بتونم بیام بیرون :n26:
مرسی متشکر
کسی که غیبت خورده باشه شرایط خیلی بده داره!نقل قول:
خودم غیبت داشتم و باعث شد که تا آخر خدمت مجاز به ادامه تحصیل نباشم،حتی با برگه اعزام به خدمت بهم گواهی نامه ندادن چون مهر غیبت داشت!:n22:
میخواستم در ناجا استخدام بشم گفتند چون غیبت داری در حین خدمت نمیشه و بعد از خدمت باید اقدام کنی:n27:
کلا آدمی که غیبت داره باید خدمت رو تموم کنه و البته گواهی نامه رو میشه در حین خدمت با برگه تایید خدمتی گرفت:n39:
سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتم:n02: من شماره کفشم 46:n02: پوتین با این سایز هست؟یا با دمپایی رژه میرم؟:n02: میگن مشکل خودمه؟ اگه پیدا نشه چی؟:n27::n03: واسه دوستانی که سربازی رفتن پیش اومده؟
دوستان از کی ارگان و محل آموزش برای 1 اسفند مشخص میشه؟ هنوز اعلام نکردن؟
آره بابا هست 50 هم پیدا میشه خخخخخخ:n02::n02::n02:نقل قول:
پس باید 2 سال برم خدمت بعد کنکور بدم اینطور که معلومه -_- :n29:ولی میگن بعد از سربازی دیگه حس حال درس ادم نداره :n36:نقل قول:
نقل قول:
6 بهمن ماه اول صبح میتونی از نظام وظیفه بپرسی زنگ بزن
21 بهمن هم کد ها میاد تو سیستم پلیس +10 میتونی بری پرینت بگیری
اتفاقا بهتره چون دیگه استرس خدمت و تموم شدن معافیت تحصیلی و این داستان ها وجود نداره:n16:نقل قول:
پس ما بریم دفترچه بگیریم فردا -_- آش خور بشیم تموم شه بره 2 سال خدمت :n19: