نقل قول:
آره خوبه، شما برو یه دسته امانتی ازش بگیر اگه بازم مشکل پیدا کرد یا از باتریه یا از کنسول ...
اگرم از باتری مطمئنی که دیگه از کنسول ...
نقل قول:
آره خوبه، شما برو یه دسته امانتی ازش بگیر اگه بازم مشکل پیدا کرد یا از باتریه یا از کنسول ...
اگرم از باتری مطمئنی که دیگه از کنسول ...
ببنید آخرین داشبرد همونهه حالا شما امتحان کنید ببینیم چی میشه 2تومن میارزهنقل قول:
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
یعنی چی جک گفتن؟الان بازی های خیلی جدید دارای قفلی هستند که نمیشه کپی گرفت ازشون بایدjtagداشت البتهc4داره رو این موضوع کار میکنه که ظاهرا باlt+2حل میشهنقل قول:
نه به احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل از دستست چون اگه مشکل از کنسول باشه ویهو قطع بشه1دقیقه طول میکشه تا دسته اتو ماتیک خاموش بشه.......در کل به احتمال خیلی زیاد از دستست...نقل قول:
راستی اگه با اون دسته هم اجرا نشد نترسی ها کنسول رو ببر تعمیر میکنه راحت
پاک شود......................................
میشه بخوام که
آقا اگه میشه ، همه جواب های مردم رو میخوای بدی با دو پست پشت سر هم ، به جاش اونو یه پست کن با چند تا نقل قول .
اینطوری دیگه تایپک هر روز 10 صفحه نمیره جلو :13:
میشه دقیقا بگین منظورتون چیه؟!نقل قول:
نه با با جک گفتن
خوب غیر از صبر کردن میخواین چیکار کنین؟
وقتی از بازی نه میشه ایمیج گرفت نه میشه رایتش کرد چجوری میخواین اجرا کنین؟
دوستان برای وصل شدن به LIVE حتما باید کابل شبکه که تو جعبه اکس باکس بزنی یا با کابل های بیرون هم میشه ؟! اخه فاصله مودم من با کنسول یه 10 متری هست !! :41:
نقل قول:
اگه slim داری با Wireless وصل کن ..
نه با هر کابل اترنتی میشه.........ولی اگه وایرلس داری با اون بکن....ولی فعلا لایو نری ها:دینقل قول:
لایو مشکلش همون باز یStealth هست 99%... پس خواهشا این طور تبلیغات ناجور نکنین :|
یک دستگاه xbox 360 arcade در سال 2009 با قیمیت 470 تومان خریداری کردم که حال قصد دارم با نصف قیمت 200 هزار تومان به فروش برسانم.این دستگاه حاوی لوازم جانبی + کارت حافظه ی 8 گیگ مخصوص و 15 بازی ارزشمند این کنسول هست
به نظرتون میرزه بخرم؟
تاریخ ساختش سال 2008
؟
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
یعنی مادر بردش جاسپر؟تعمیری نیست