اگه مصرفه روزانه دارید با نت گوشی و مشکلی با دانلود تایم 3تا 7ندارید بسته 16گیگی براتون بهتره اما اگه دانلودر حرفه ای هستید 1تا11شب مناسبه و بعید میدونم سرعتش فرق کنهنقل قول:
Printable View
اگه مصرفه روزانه دارید با نت گوشی و مشکلی با دانلود تایم 3تا 7ندارید بسته 16گیگی براتون بهتره اما اگه دانلودر حرفه ای هستید 1تا11شب مناسبه و بعید میدونم سرعتش فرق کنهنقل قول:
کاش همراه اول مثل ایرانسل میشد پرداخت مستقیم میکردی
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
منظورتون از پرداخت مستفیم دقیقا چیه؟نقل قول:
با *1# میشه مستقیم بسته بخرید البته.
بسته های جدید صبحانه همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ارائه این بسته ها ایرانسل هم بسته 5 گیگ 6 تا 12 هفتگی و ماهانه رو برگردوند . قیمت ایرانسل خیلی پایینتره
دوستان بسته 1 تا 11 یک روزه با محدودیت 50 گیگ سرعتش چطوریه؟ بعد محدودیت طرح های هفتگی چطوره؟ بعد از یک هفته اگر محدویت سرعت بوجود بیاد با خرید بسته جدید اون محدودیت از بین میره؟
اقا من 5 تومن شارژ کردم بعد بسته 1 روزه از 1 تا 11 خریدم.میزنه شما مجاز به استفاده از این بسته نمیباشید.
سلام
من بسته 1 تا 11 یک ماهه رو روی سیم کارت اعتباری گرفتم ولی سرعت اون بسیار کم هست با این که گوشی از 4g پشتیبانی می کنه ولی سرعت به 200 کیلو نمی رسد و همون گوشی که اینترنت همراه اول دارم بر روی سیم کارت دائمی استفاده میکنم با سرعت دو مگ دانلود می کنه چرا اینطوریه ؟ جای سیم کارت ها رو عوض کردم ولی درست نشد یعنی سرعت سیم کارت اعتباری h است و سرعت سیم کارت دائمی 3g . سیم کارت اعتباری رو دوماهه گرفتم .هردو سیم کارت هم از 4g پشتیبانی می کنه . همه اینا رو هم در یک زمان و مکان انجام دادم.
ممکنه محدودیت سرعت گذاشته برای طرح 1تا11 اعتباری هیچ ربطی به گوشی و سیم ندارهنقل قول:
- - - Updated - - -
زنگ بزنید 9990نقل قول:
1سرعت هر منطقه فرق میکنهنقل قول:
2از نظر سرعت که باز هر منطقه فرق داره ..اما از نظر حجم بقدری هست که تموم نشه :n02:
3خیر. بسته قبلی همچنان بجا میمونه و با بسته فعلی جدید سرعت و حجم ممکنه محدودیت بزاره ...پس بهتره یا از دوسیم استفاده کنی یا با همون هفتگی تست بزنید ببینید چطوری میشه
رو حط اعتباری 2 بار تو هفته بسته نامحدود 1تا 11 رو فعال کردم
تا ساعت 6.5 صبح سرعتش از 900kb بیشتر نمیره ولی بعد از ساعت 6.5 سرعتش درست میشه تا 11 صبح
با بسته 2تا 7 هم همین قضیه رو داشتم
سلام
دوستان دیگه که بر روی اعتباری گرفته اند بگویند که محدودیت دارد یا نه ؟
الان بسته شبانه 1900تومنی یک شنبه رو میخوام فعال کنم میزنه مجاز نیستید و درصورتیکه دیشب فعال شد مشکل از کجاست
الان بسته شبانه 1900تومنی یک شنبه رو میخوام فعال کنم میزنه مجاز نیستید و درصورتیکه دیشب فعال شد مشکل از کجاست
سیاست مصرف منصفانه بسته های نا محدود شبانه تفکیک داخلی خارجی داره؟ چطور حساب می شه؟
استفاده همراه اول از باند 8 (فرکانس 900 ) در شبکه 4G
مکان(جاده چالوس)
سلامنقل قول:
فقط همراه اول از این فرکانس داره استفاده می کنه و ایا پوشش اینترنت ان نسبت به اپراتورهای دیگه قویتر خواهد شد؟
سلامنقل قول:
فعلا بله فقط همراه اول در مناطق محدود از این فرکانس برای نسل 4 استفاده میکند. بله قدرت پوشش دهی فرکانس 900 از دو فرکانس 1800 و 2600 بیشتر است. البته قرار نیست این فرکانس در شبکه نسل 4 بصورت فراگیر (در حال حاظر ) در کشور به دلایل کمبود پهنای فرکانسی مورد استفاده قرار بگیرد. متاسقانه رگولاتوری در ازاد سازی فرکانس های پایین هیچ اقدامی خوبی رو انجام نداده است.
دوستان فرق سیم کارت های روستایی 0910 با بقیه پیش شماره ها چیه؟؟
گویا جدیدا سیم های روستایی حق انتقال مالیکت ندارند
میشه در مورد این نوع سیم کارت ها کامل توضیح بدید
ممنونم:n16:
نقل قول:
سلام
سعید جان برای منطقه جنوب خودمون و به صورت کلی کشور
دیتای کدوم اپراتور رو بهتر میدونی از نظر پوشش؟ 4G به خصوص
ایرانسل یا همراه اول
از دوستان کسی مشکلی با فیلیمو نداره
مخصوصا قسمت محاسبه رایگان و عدم نمایش لینک دانلود کیفیت 1080
در کل موقع دانلود هم سرعت خیلی محدودی داره
فکر کنم به خاطر رایگان بودنش باید باشه
یا به خاطر این مراسم مذهبی مشهد کلا خراب شده
شبانه هم سرعت ش خیلی خراب شده به نسبت قبل
Sent from my SM-G950FD using Tapatalk by [emoji851]
اگه از فیلترشکن استفاده کنیم بستمون دوبل محاسبه میشه ؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
خیر ربطی ندارهنقل قول:
نه ولی اگه به همون سایت آشغال داخلی های مشمول تخفیف 50% ای محاسبه ی حجم مراجعه کنید دیگه تخفیفی منظور نمیشه براتون، هرچند من که نمیدونم اصلا چی هستن :n09:نقل قول:
یه اس ام اس اومده برام
"از یکم مهر ماه هر دقيقه مكالمه درون و برون شبكه بصورت تک نرخی برای سيم كارت های دائمي ۵۹۹ ريال و برای سيم كارت های اعتباري ۸۹۹ ريال محاسبه می شود."
واقا مسخرس از همه اپراتورا گرونتر بود بازم گرون تر کرد
الان دائمی رایتل و ایرانسل خیلی ارزون تره
همراه اول با این حجم مشترک اتفاقا باید از همه ارزون تر باشه ولی برعکسه
واقا چخبره 1 دیقه مکالمه 60 تومان خیلی زیاده
گفتم باهاتون در میون بزارم
این مدلی که ندیده بودیمنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
اختلاف قیمت شبانه ماهیانه 2 تا 7 صبح نامحدود و محدود(با حجم ناچیز 22 گیگ) فقط 900 تومان است!
با این حساب کسی میره شبانه محدود بخره؟؟
خب معلومه که نه، مگه کسی اشتباهی بخره.نقل قول:
کلا دنبال سیستم های عاقلانه تو ایران نباشید وگرنه این احمقا میتونستن هم بخور بخور خودشون رو داشته باشن هم اوضاع به مردم سخت نگذره، یه جو عقل میخواست که دارن ولی اون خصلت ریاکارانه شون اجازه نمیده ازش استفاده کنن.
دوستان بسته نامحدود یه روزه با حجم منصفانه 20 گیگ چطوریاس قضیه اش از 20 تا رد بشه شارژ میخوره یا الکیه این اعداد
فیلمو قضیه داره با اینترنت همراه اول بری تا کیفیت 480 فقط میزاره بگیری مبین نت هم ک تست کردم 720 تهشه قند شکن رو روشن کنید تا 1080لینک دانلود براتون میاد اما فری نیست . از حجم میخوره بعد خاموش کردنش!!!!نقل قول:
دوست عزیز امروز ایرانسل هم افزایش قیمت داشت شده دقیقا مثل همراه اول تعرفش فعلا فقط رایتل 299 ریال مونده اونم معلوم نیست تا کینقل قول:
نقل قول:از امروز همه اپراتورهای موبایل کشور تعرفه جدیدی را روی نرخ مکالمات سیمکارتهای اعتباری و دائمی خود اعمال میکنند که جزئیات آن را در ادامه مطلب مشاهده میکنید.نقل قول:
پس از اینکه همراه اول در روزهای گذشته اعلام کرد تعرفه مکالمه سیمکارتهای اعتباری و دائمی خود را از اول مهر تغییر میدهد، اپراتور دوم نیز در سکوت خبری افزایش تعرفه را روی نرخ مکالمه سیمکارتهای اعتباری و دائمی خود اعمال کرده است.
اما در این بین خوشبختانه هنوز تغییری در تعرفه مکالمه اپراتور سوم یعنی رایتل دیده نمیشود. هرچند که تضمینی نیست این اپراتور نیز در روزهای آینده افزایش قیمتی را روی تعرفه خود اعمال نکند.
در حال حاضر میتوانید نرخ قدیم و نرخ جدید مکالمه هر سه اپراتور را در جدول زیر مشاهده کنید:
gsm.ir
من از همراه اول یک مودم خریدم هنوز دریافت نکردم. ایت سیم کارت هدیه اش اعتباری دیگه؟
معمولا این سیم کارت هایی که با مودم یا دانگل هدیه میدن فقط برای دیتا قابل استفاده است. فروشنده بهتر در جریانه و البته نه همیشه...نقل قول:
سلام دوستان
سرعت دانلود از سرور های خارجی برای شم هم پایین اومده؟ بعد از ۲ ترا دانلود متاسفانه سرعتم از سرور های خارجی کاهش یافت. ولی همچنان از سرور های داخلی سرعتم بالاست.
سلام دوستان
سرعت دانلود از سرور های خارجی برای شم هم پایین اومده؟ بعد از ۲ ترا دانلود متاسفانه سرعتم از سرور های خارجی کاهش یافت. ولی همچنان از سرور های داخلی سرعتم بالاست.
سلام
سرعت منم متاسفانه پایین اومده ..من قبلا با سرعت 8 دانلود میکردم الان اومده روی 3 و 4 .. البته انتن خارجی هم داره مودمم
سلام دوستان این کدی که جایزه پرداخت قبض قبل از 5 هر ماه میزنیم و 75 امتیاز باشگاه فیروزه ای میده چیه؟
نیازی به واردکرذن کد نیست .. چند روز بعد از پرداخت خودش اس ام اس میزنه و راهنمایی میکنهنقل قول:
نقل قول:*10* 115#
در شهرهای بزرگ که هر دو اپراتور پوشش اینترنت خوبی دارند.نقل قول:
در جاده ها اصلی ایرانسل پوشش اینترنت (3G , 4G) بهتری دارد. فقط تنها نقاطی که ایرانسل ضعف دارد شهرهای کوچکی است که در تامین لینک عاجز مانده است.
در استان ، از بندرعباس به سمت میناب شما با ایرانسل تقریبا 90 درصد سیگنال 3G رو داری. فقط محدوده سیریک بدلیل نبود لینک مناسب پوشش اینترنت نسل 3 و 4 موجود نیست.
از بندرعباس به سمت پارسیان هم شما با ایرانسل 90 درصد پوشش اینترنت رو داری.
در خصوص فورجی در بندرعباس در حال حاظر همراه اول از 10 مگاهرتز باند 3 و 15 مگاهرتز باند 7 استفاده میکنه که پوشش باند 7 انچنانی فعلا نداره. ایرانسل از 15 مگ باند 3 و 20 مگ باند 7 استفاده میکنه که پوشش باند 7 فراگیری داره. در خصوص سرعتش هم تفاوت انچنانی وجود نداره ولی فکر میکنم همراه اول بدلیل مشترک کمتر سرعت بالاتری رو در زمان های پیک ارائه بده.
در خصوص تریجی هم همراه اول بدلیل استفاده از دو کریر 900 پوشش و اینترنت بهتری دارد.
در کل نمیشه گفت کدوم سرتره چون بیشتر به نیاز های شما بستگی داره.