من اگه باشم و باتری برام ملاک اصلی باشه هواوی انتخاب می کنمنقل قول:
نمی دونم اختلاف قیمت شون چقدره ولی احتمالا علتش همین باتری هست
Printable View
من اگه باشم و باتری برام ملاک اصلی باشه هواوی انتخاب می کنمنقل قول:
نمی دونم اختلاف قیمت شون چقدره ولی احتمالا علتش همین باتری هست
شما 100% مختارینقل قول:
اما
هواووی: ظرفیت باتری1780 میلیآمپر ساعت
تی پی لینک: ظرفیت باتری2550 میلیآمپر ساعت
:n01::n40:
اگه بخوایم فقط اندازه باتری رو ببینیم تی پی بهتره ولی در عمل هم باید دید کدوم فریمور می تونه بهتر باطری رو مدیریت کنهنقل قول:
ولی عامل مهمتر از میلی امپر تکنولوزی باتری هاست که هواوی از لیتیوم پلیمری استفاده کرده ولی تی پی از لیتیوم یونی. عمر و بازدهی باتری های پلیمری بهتر است مخصوصا تحت فشار کاری 3جی و 4جی.
من e5372t دارم ظرفیتش 3560 هست و از این نظر عالیه اما متاسفانه این مورد توی کشور نیست و البته 1780 میلی آمپر که توی e5372 به کار رفته تا حدی کمه مخصوصا الان که پوشش شبکه کامل و درست نیست و مصرف باتری رو بالا میبره. در حقیقت این مدل به سفارش تلسترا استرالیا بود و متاسفانه ایرانسل این رو وارد نکرده. البته اگر کیفیت شبکه خوب باشه همون 1780 هم حدود شش ساعت جواب می ده و البته پاور بانک برای شرایط خاص هم می تونه یک گزینه باشه و الا باتریش با سیستم و حتی تبلت هم شارژ میشه.
به نظرم مقرون به صرفه ترین گزینه 4 جی e5373 هست 319 تومنه که امکان آنلاکشم هست
ضمنا هواوی نرم افزارهای جانبی هم داره مثل موبایل پارتنر و خیلی از نرم افزارها مودمشو میشناسه
نقل قول:
شما چطور کد ussd میزنی؟
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودمت رو میشناسه؟
نقل قول:
بازم نظر شما مهترمه قطعا ولی باز در مشخصات آورده شده که:
TP-LINK
مدت زمان شارژدهی باتریتا 10 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 600 ساعت
Huawei
مدت زمان شارژدهی باتریتا 6 ساعت در حال کارد کردن و در حالت آماده به کار یا خاموش بودن Wi-Fi تا 300 ساعت
:n40::n40::n40:
بحث هم به نظر من داره به حاشیه کشیده میشه و سمت سخت افزار میره ادامه این بحث در این تاپیک صحیح نیست:n16:
درسته ، باید دید در دراز مدت هم می تونه همین شارژدهی رو حفظ کنه :n13:نقل قول:
الان تفاوت قیمت شون چقدره؟
اگه مدیرها مشکلی نداشته باشند بنظرم بعضی از بحث ها مثل همین بحث مودم رو همینجا انجام بدیم بهترهنقل قول:
اول اینکه فعلا تاپیک جنب و جوش خاصی نداره و نیازی نیست صرفا پیرامون وضعیت شبکه ایرانسل گفتگو بشه. اسم تاپیک هم یه عنوان کلی هست و می تونه بحث های جانبی اینترنت نسل 3و 4 موبایل رو در بر داشته باشه
دوم اینکه بحث مودم های نسل 3 و 4 موبایل یه بحث جدید و تازه است و هنوز همه گیر نشده. بهتره توی همین تاپیک در موردش صحبت بشه و نتیجه بجث ها به پست های اول تاپیک اضافه بشه. در اینده که تعداد و تنوع مودم ها
زیاد شد اونوقت میشه براش تاپیک جداگونه گذاشت و بحث رو جدا کرد. تاجایی که یادمه تاپیک های لپ تاپ و موبایل هم تو اوایل همینطور بود و چندسال پیش وسعت و شاخه بندی الان رو نداشتند.
در حال حاظر دوستانی که در این زمینه ها سوال دارند اولین جایی که سر میزنند و فکر می کنند سریع تر میتونند حواب سوالشون رو دریافت کنند همین جاست.
در اخر هم صلاخ کار خویش خسروان دادند...
اون قضیه 500 مگ اینترنت رایگان بالاخره معلوم شد که 5 ماهه و هر ماه 100 مگه و منوط به یکبار شارژ 2000 نومنی تا 29 اسفنده.
3#*6*555*
اقا کسی میدونه چرا با ایرانسل بعضی برنامه هام بدون قندشکن کار نمیکنه؟؟!
مخصوصا دانلود منیجرو براوسر اصلی اندروید!
برای مشترکین جدیده این طرحنقل قول:
دوستان سلام.
از ایرانسل امروز بهم زنگ زدن گفتن یه سیم کارت Usim به صورت رایگان واسم میفرستن.
موضوع چیه؟؟؟
به کسی تا حالا زنگ زدن؟؟
البته من مشکل شبکه داشتم تو منطقه مون. احتمال میدم به این خاطر بوده
چون گفت همین شماره خودم رو Usim اش رو میفرستن واسم به صورت رایگان !! :n13: فکر میکنم ۱۳۰ تومن پول Usim هستش! درسته ؟؟
130تومن؟! نه! ما تعویض کردیم چندین ماه پیش 10 تومن گرفتن!نقل قول:
از چه شماره ای زنگ زدن؟! اطمینان حاصل پیدا کنید تماس از طرف خود ایرانسل بووده باشه چون کلاه برداری این روزها زیاد شده
به یکی از دوستام یه ماه پیش sms زدن و گفتن یوسیم هدیه گرفته و باید از نمایندگی ایرانسل در شهرمون دریافت کنه.نقل قول:
جهت تبلیغات برای کسانی که گوشیشون از 4G ساپورت میکنه ایرانسل از این کارها انجام میده و یوسیم رایگان میده...
منتظر بسته های نوروزی ایرانسل باشید... قیمت هایی حتی به صرفه تر از قیمت های بسته های فعلی...
خبری داری؟نقل قول:
همراه اول هم احتمالا تا عید بسته های جدید بده. امروز اس داده
Sent from my iPhone using Tapatalk
خدمتی جدید از ایرانسل
تعویض رایگان سیمکارت ایرانسل به یو سیم (نسل چهارم)بدین منظور بایستی به یکی از مراکز خدمات ایرانسل مراجعه نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*این سیمکارت تمامی نسل های قبلی (GPRS/EDGE و HSPDA/3G) را پشتیبانی می نماید و اگر در ابتدایی ترین گوشی تلفن همراه که نسل 3 یا 4 را پشتیبانی نمی کند قرار گیرد، کار خواهد کرد.
توی تنظیمات شبکه گوشی برو قسمت access pointنقل قول:
apn ی که گوشی باهاش وصل میشه رو واردش شو و تمام پراکسی ها و پورت هاش رو پاک کن خالی بزار مشکلت احتمالا حل بشه
ببخشید تعویض سیمکارت برای استفاده از 4g الزامیه؟نقل قول:
آخه ظاهرا ربطی به سیمکارت نداره.
اگه یوسیم نداشته باشیم، کلا آنتن 4g رو هم پیدا نمیکنه؟
به نظر من سیم کارت Usim یک پروژه شکست خورده بود که ایرانسل مجبور شد رایگان در خدمت مشتریانش قرار بده.
اول میخواست بابت این سیم کارت پول بگیره کلی هم تبلیغات بابتش انجام داد بعد دید کمتر کسی بهش توجه میکنه دیگه مجبور شد مجانی بده
بلی الزامیه.نقل قول:
سیم کارت معمولی داشته باشید گوشی شبکه های LTE رو پیدا میکنه اما بهش رجیستر نمیشه.
بله سیم باید عوض بشه گوشی آنتن پیدا میکنه ولی با سیم معمولی در نسل 4 ریجستر نمی شی شمانقل قول:
مگه نفر قبلی چی نوشته بود که شما دوباره همون جواب رو تکرار کردید. نکنه می خواهید تعداد پستهاتون بره بالا درجتون ارتقا پیدا کنه.نقل قول:
الکی مثلا من مدیرم
اونطوری که گفتن این سیم کارتهای قابلیتی خاصی دارن که باید منتظر رونماییش باشیمنقل قول:
الان برای این مدل مودم ایرانسل چه جایگزینی تو بازار هست که قیمتش هم پایینتر باشه؟نقل قول:
Huawei E3372
پست من بالای صفحه بوده احتمالا ایشون قبل از اینکه پاسخ آقای مهندس رو ببینن روی پاسخ کلیک کردند. به هرحال من از هر دوشون سپاسگزارم.نقل قول:
احتمالا یکی از قابلیتهای خاصش اینه که واسه آدم چایی میریزه میاره، با آدم صحبت میکنه و اگه به ایرانسل بد و بیراه بگی، خودبه خود از کار میفته. :دی
خوب قیمت این مودم هست 229هزارتومن با تخفیف (بدون مالیات)نقل قول:
چیزی که من پیشنهاد میدم به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قیمت سایتش 150تومن هست که قطعا در بازار باز هم ارزون تر از این حرفهاست...
این هم یه نمونه ست که شما به دزدی ایرانسل پی ببری... وگرنه در بازار مدلهای بسیار متنوع تر با قیمتهای بهتری هم وجود داره.
دوست عزیز من این مودم رو خریدم اما هیچ وقت شبکه 4 جی ایرانسل رو پیدا نکرد البته تری جیش خوب بود. و من با ضرر برگردوندم اگر پیش خودت 4 جی ایرانسل رو پیدا کرد و رجیستر شد ارزش داره هر چند توی علی بابا بین 15 تا 20 دلار قیمت زده.روش زده موبایلی عربستان، ادعا می کنند آلکاتل هست اما من اثری از آلکاتل روش ندیدم. به هر حال اگر به 4 جی وصل شده می ارزهنقل قول:
متاسفانه من جایگزین پیدا نکردم همین مدل ایرانسل توی علی اکسپرس 42 دلاره میشه
72 ضربدر 3750 به علاوه 18 هزار پست تهران اگر براتون می صرفه توی پی تی سفارش بدید . توی کاربرهای خودمون ملوان احسان این کارو انجام میده حدود 20 روز طول میکشه بگیریش.
ضمنا با عبارت دزدی ایرانسل موافق نیستم بازار تجارت آزاده مخصوصا از چین. خوب وارد کنن و بفروشن.
خیر سره دیجی کالا این مودمها رو توی سایتش گذاشت گفتیم می خواد وارد کنه بفروشه بعد معلوم شد سه ماه مقدمه چینی می کرده 450 تومن ایرانسل رو وارد کنه ( از ایرانسل نه چین) 472 بفروشه. اینطوریشو دیگه ندیده بودم
مدل e3276-150 هم هست اما من جایی ندیدم بفروشن البته e3276-920 stc هم هست که حدود 20 دلاره و شاید بعضیها بخوان بفروشن اما فرکانس 1800 رو نداره و برای اس تی سی عربستانه که فرکانس 2300 تی دی دی هست و مدل 150 هم اگر پیدا بشه قطعا بالای 200 خواهد بود.
نتیجه برای دانگل 4 جی فعلا انتخابی ندارید یا ایرانسل و پروسه آنلاک اگر لازمه باشه یا سفارش از چین و مقداری ریسک با حدود 170 تومن
اینم عکس موبایلی
من شارژ یکروز ۱ گیگ گرفتم بد باهاش 900mb گرفتم حالا که چک میکنم نوشته 500mb مونده چطوریاست؟
شانس آوردي ديگه. برو حال كن.:n20:نقل قول:
نه بي شوخي
بايد كمي صبر كني تا توي سيستم ثبت بشه.
خيلي بعيده كه اينطور اشتباه ها پيش بياد.حداقل من كه نديدم.
نقل قول:
هیچ مشکلی نیست قبل از خرید میشه با شماره پشتیبانی سایت تماس بگیره و اطمینان پیدا کنه
البته بازم تکرار میکنم یه سری سری D-link هم من دیدم تو بازار که نسل 4هم ساپورت میکنه باز خود آدم بره بازار بهتر از خرید اینترنتی هست
نقل قول:
نقل قول:
در چند صفحه گذشته عرض کردم که ایرانسل به منظور توزیع کردن مشتریانش بر روی شبکه های 3g و 4g تصمیم داره مشترکینی که گوشی آنها امکان استفاده از شبکه 4g دارند را به این شبکه منتقل کنه تا ترافیک شبکه 3g اون کاهش پیدا کند.نقل قول:
به همین خاطر مدتی هست که تعویض سیم کارت معمولی به یوسیم را به صورت رایگان در دست اقدام دارد. دوستانی که تمایل دارند می تونند به دفتر امور مشتریان ایرانسل در شهر خود مراجعه و سیم کارت خود را رایگان تعویض کنند و یوسیم دریافت کنند.
برای اتصال به شبکه 4g و استفاده از اون تعویض سیم کارت الزامی هست.نقل قول:
ربط مستقیم نداره و اگر ایرانسل میخواست می تونست روی همین سیم کارت فعلی هم این امکان را باز کند ولی چون در نظر داشت خدمات جدیدی در آینده ارائه کند تصمیم گرفت به بهانه همین 4g سیم کارت یوسیم در اختیار مشترکینش قرار دهد. (خدمات متنوعی در این سیم کارت ها هست که در آینده ارائه خواهد شد)
شما اگر سیم کارتتون هم عوض نکنید باید توی جستجو بتونید شبکه 4g را پیدا کنید ولی نمی توانید به آن وصل شوید. البته بعضی گوشی ها مثل شیائومی (معرف حضور هست) ، شبکه 4g ایرانسل را توی سرچ نشون نمیده.
نه به اون 25 مگی که با 3G رکورد زدمو عکسشم اینجا گذاشتم ، نه به این :
محتوای مخفی: منطقه 22 تهران - شهرک گلستان - فاصله 200 متری دکل
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
از بچه های ساکن این منطقه اگه شما هم مشکل دارید بگید ببینیم از ایرانسله یا نه. ممنون
سلام
دوستان کسی میدونه این رومیگن داخلی ایرانسل رو چطور باید قطع کنم؟
اعصاب منو خورد کرده تا یه خورده سیگنال پایین میاد سریع به همراه اول رومینگ میشه
خوشبحالت من که هر وقت میرم جایی خارج از شهر که ایرانسل آنتن نمیده هر کاری میکنم روی همراه اول ریجیستر نمیشه فقط روزای اول یادمه فعال بود بعد دیگه غیرفعالش کردننقل قول:
روی WCDMA هست همیشه به خاطر 3G ولی میره رو 3G همراه اول رومینگ میشه!نقل قول:
شنبه همین هفته رفتم تعویض کردم 11.500 تومن گرفتن ازم ، زودتر اینکارو نکردن 10 تومن ضرر ندیم :n02:نقل قول:
از شانس ماست دیگه.
سرعت شبانه باز داغون شد. سرعت از 50 کیبوبایت تا 350 کیلوبایت نوسان داره.وب گردیم که هیچ... یه صفحه به زور باز میکنه:n28: