ریستارت 1 دقیقه ای فایده نداره.نقل قول:
من خاموشم میکنم و بعدش نیم ساعت صبر میکنم روشن میکنم ای پی 2 بهم میرسه.
حالا ممکنه یه روز هم صبر کنی ولی باز تغییر نکنه.
Printable View
ریستارت 1 دقیقه ای فایده نداره.نقل قول:
من خاموشم میکنم و بعدش نیم ساعت صبر میکنم روشن میکنم ای پی 2 بهم میرسه.
حالا ممکنه یه روز هم صبر کنی ولی باز تغییر نکنه.
منظورت مخابراته[/QUOTE]نقل قول:
اسیاتک شبانشو خیلی محدود میکنه
من یادمه سرعت تو روزم 300 بود ولی شبانه اش میشد 8 کیلوبایت
که اصلا نمصرفید که کامپیوتر با این سرعت روشن باشه
فقط تو یه شب جعمه مشکل داشتن که میدیدم شبانه سرعت 300 داد که تا تونستم دان کردم :P
در کل از نظر وبگردی فوق العاده بود و سریع حجمت به خاطر سرعت بالای وبگردی تموم میشد
چهار روزه که درخواست جمع آوری پورت دادم هنوز انجام نشده !!!
تنها کاری که کردن اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان در سرویسای نامحدود سقف دانلود چقدره؟
سقف نداره یعنی داره ولی بهش نمی رسی!!! 999گیگ هست.نقل قول:
راستیتش من هر وقت مودم رو تو حالت ppoee می زارم ای پی رنج 5 می گیره ولی وقتی دوباره تو حالت بریج تنظیم می کنم دوباره رنج ای پی با 2 شروع میشه امروز یه چند باری تو ساعات مختلف امتحان کردم همین اتفاق افتاد از اونجا که شما هم بابلی هستی یه امتحانی بکن شاید فرجی شدنقل قول:
نیم ساعت خاموش بود بعد رفت رو 2. خداروشکر الان درست هست!!!نقل قول:
کسانی که با خاموش کردن روتر آیپیشون 2 نمیشه کانکشن pppoe رو از تنظیمات روتر پاک کنند دوباره یسازند درست میشه احتمالا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزیز
ی سوال
طرحهای 1 ماهه شبانه رایگان داره ؟؟؟
نه.فقط 6 ماهه و 1 سالهنقل قول:
چرا نامحدود نمیگیری به جای اینکه 6 ماه پولتو بدی به اینا معلوم نیست باز چیکار کنن سرعت شبانه رو محدود کنن یا چیزای دیگه
ipconfig /release
ipconfig /renew کنید ببینید درست میشه ؟
دوستان یه چند روزه که حجمم خیلی کم میشه.
یکم وبگردیم بیشتر شده این چندروزه ولی خیلی کم میشه.
نکنه مخابرات هم مثل شرکتای خصوصی حجم خوری پیدا کرده؟
مالا شمام اینطوره؟
امروز خیلی قطعی داشتم واسه شما هم همین طور بوده؟( قائم شهر)
ظهر نیم ساعت الان ( 6:20) حدود ده دقیقه
سلام
من پدرم دفترش 512 نامحدود داره. خط هم به نام خودش هست. من خونه هم از 256 دارم. اگه با اکانت پدرم کانکت بشم مشکلی ایجاد میکنه؟ در صورتی که مودمش هم خاموش باشه
نه داداش مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
چون من خیلی وقته دارم یه همچین کاری میکنم.
حالا -- کنی و از اکانت مردم استفاده کنی مشکل پیش میاد.
بابل هم همینطوره.نقل قول:
همین تازه قطع بود یه چند دقیقه که تازه وصل شده.
منم کلا همش قطع میشم
برا من حدود 7تا 8:30 تایم اوت در حد لالیگا و پشت هم قطع میشد(رسما چراغ نت مودم قرمز میشد) . رو یه خط دیگم از شرکت خصوصی دارم مال اونا هم بعضی اوقات همینطوره. چیزی که به من گفتن اینه که کلا اینترنت مازندران چند وقتیه مشکل داره ودارن روش کار میکنن!
(حالا ما نفهمیدیم این اینترنت مازندران که بهترین تو ایرانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04: کی مشکل نداره:n13:)
همه مثل اینکه مشکل دارن.محدود یه مازندران نمیشه! مشکل سراسریه. من فرومای دیگه رو چک می کنم.شهرای دیگه هم مشکل دارن.نقل قول:
ای خوانه اینترنت دل ره برینن! :n24:
ها اینکه گفتی به خاطر اینه که واعظی جون (وزیر ارتباطات) اخیرا گفتن "امیدواریم سال آینده پهنای باند اینترنت را به 150 گیگابایت بر ثانیه برسانیم":n09:نقل قول:
به خاطر همین، یه مدته که کل کشور دارن افزایش سرعت سراسری رو تجربه میکنن!:n02:
دقیقا وقتی که این نوشته بالا رو تو پی سی ورلد نوشتم و اینتر کردم قطع شد تا الان یعنی نزدیک چهار ساعت...نقل قول:
نمیدونم چشونه امروز
ساعت 9:5 دقیقه هم به پشتیبانی زنگ زدم هیچ کسی جواب نمیده
انگار همشون رفتن لالا
من نمیدونم این چه پشتیبانیه
تو تبلیغاتشون فکر کنم بود پشتیبانی 24 ساعته
زود تر این متنو اینتر کنم تا قطع نشده :D:n21:
3 روز مونده سرویسم تموم شه
امروز صبح رفتم اعتبار پنل شارژ کنم
بعد پرداخت پول موقع ارسال اطلاعات به سایت مبدا خطای سیستم داد.
پول از حسابم کم شد ولی هیچی ب پنل اضافه نشد
و برنگشت
الان چطور پیگیری کنم ؟؟
خوب میره وقتی ارور داد به پنل اضافه میشه اگه نشد احتمالا آخری امشب برگشت زده میشهنقل قول:
نه به پنل اضافه شده نه قسمت رزرونقل قول:
امیدوارم این طور باشه
اگه نشد تماس با 2020 دردی دوا میکنه !
برا من 3 بار یه همچین اتفاقی افتاد و هر 3 بار هم به حساب برگشت.نقل قول:
مطمئنا بر میگرده.
فکر نکم. اگر برگشت نخورد باید از طریق بانک و مخابرات مرکزتون پی گیری کنی. چون 2020 ، 2ساعت طول می کشه بفهمن چی شده!! البته تا 72 ساعت احتمال برگشت پول هست.نقل قول:
ی عده بیشرف ... جمع شدن توی این مخابرات خراب شده 2020 هم زنگ میزنم اصلا انگار نه انگار
از دیروز تا این ساعت 100 مگ هم نتونستم دانلود کنم :n23:
من دیروز ظهر نیم ساعت قطعی داشتم بعد از ظهر چهار ساعت و ساعت 12 شب به بعد هم که قطع بود ....نقل قول:
کلا دیروز میشه گفت از نت هیچ استفاده ای نکردم
بعد ساعت 9:15 به بعد هر چی زنگ میزدم 2020 هیچ جونوری گوشی رو ور نداشت
واسه خودم سوال شده : پشتیبانی تا ساعت چند رو خط هستن؟
غروب که شد میرن:n02:آخه خونشون بابل نیست به خاطر همین میرن رئیسشون تا ساعت 6 هست بعد میاد اونا هم بیخیال میشینن
زنگ هم بزنی فایده ای نداره
من میگم همه بریم توی پنل و بخاطر قعطی مکرر شکایت بزنیم
برم بنویسم تا قطع نشده :n24:
به نظرت کسی هست فقط بخونه؟نقل قول:
حالا برسی رو هیچی
اگه بریم تو بازرسی اونجا بزنیم یه چیزی
خخخخخخخخخخخخ واقعا نکته جالبی بود :n08:نقل قول:
بچه های مخابراتی چه خبر از مخابرات؟ :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب کل تایم رایگان قطع بود ، برای شما هم همینطور بوده ؟
منم همین طور بودم.یه فایل گذاشتم رو دانلود صبح که دیدم 10 مگش دانلود شدنقل قول:
درسته کلا قطع بود
داش روزبه شما که داده گستر (های وب) داری این روزا بعضی اوقات نتت دچار قطعی های پشت سر هم نمیشه؟؟:n05:نقل قول:
دیشب یک چند باری قطع و وصل می شد،فکر کنم به خاطر بارون شدید بود،دیتا استان مشکل پیدا کرد :n08:نقل قول:
باز این اومد :D یه زمانی سرعتمون داغون بود هی میومد کرکری میخوند الان زیاد حساس نیستم روش دلش میخواد بگم پسررررررررررررر عجب سرعتییییییییییی :Dنقل قول:
دوستان این مشکلات اخیر سراسری هست یا حداقل در کل مازندران برا تمام isp ها یکی هست اما تو بعضی ها شدید تر و بعضی ها کمتره الان رفیقم شاتل داره همین مشکل رو داره در طول روز چند بار سرویسش قطع شده بود روزبه هم که می گه همین مشکل رو چند باری داشته باز زدن یه جا رو ترکوندن:n02:
جالبه امشب اخبار داشت درباره وزیر ارتباطات و توسعه فناوری اطلاعات و توسعه زیرساخت ها بهبود وضعیت ارتباطی کشور می گفت و منم با تمام وجودم تک تک کلماتشو داشتم درک می کردم:n09: