ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)
نقل قول:
دوستان عزیز سلام
من مشترک فعلی مخابرات هستم . سرعت دانلودم روی 350 کیلوبایت در ثانیه ست . ماهی 72 هزار تومن پول اینترنت میدم . سرعتم در ساعات رایگان و غیر رایگان ثابته .
الان میخوام خطم رو تخلیه کنم بیام از های وب اینترنت بگیریم . زنگ زدم به نمایندگی ، نمایندگی میگه ما سرعت دانلودتون رو روی 900 کیلوبایت در ثانیه میبندیم و یه سرویس داریم که برای 9 ماه میشه 54 تومن که ماهی نیم گیگ ترافیک داره . بعدش بهم گفت باید بیای فشفشه 40 تایی بخری 30 هزار تومن که ماهی تا40 گیگ بتونی استفاده بکنی !! .
من با این قضیه اصلا مشکلی ندارم و اگر الان بیام از های وب اینترنت بگیریم واقعا توی هزینه هام صرفه جویی اساسی میشه . میخواستم بدونم که کیفیت های وب آیا رضایت بخش هست یا خیر ؟
دوست عزیز های وب بخاطر داشتن مشترک زیاد و پهنای باند کم و استفاده کاربرا از فشفشه در طول شبانه روز تک کانکشن پایین و قطعی و پینگ بالا و تایم اوت داره، شرکت های دیگه پیک مصرف در تایم شبانه دارن اما های وب ۲۴ ساعته در پیک مصرف هستش و نه حاضرکاربر کمتر بگیره نه حاضره پورت کمتر اضافه کنه تو مراکز یا پهنای باند خارجی بیشتری بگیره نسبت به تعداد یوزرها و سرویسی که با قانون اجباری حداکثر باید بین هشت نفر شیر یا تقسیم بشه در مراکز و شهرهای شلوغ بین کاربران بیشتری تقسیم می کنه در نتیجه تک کانکشن میاد پا یین و نه میشه استریم کرد انلاین بازی کرد شرینگ استفاده کرد و ...فقط با ۳۲ تا کانکشن و دانلود منیجر میشه استفاده کرد وگرنه کیفیت نداره.
نقل قول:
دوستان نمیدونم امروز چی شد من snr روی 9 10 بود این دو سه روز بدون قطعی تا امروز استفاده میکردم از صبح یهو سرعت روی 6 مگ بود رفت روی هشت مگ . از وقتی اینجوری شد شروع کرد به قطع شدن . با اینکه باز سرعتم روی 6 مگ بردن بازم قطعی داشتم . مودم مستقیم به حط تلفن وصله مال مغازه است . نهایت فاصله سیمی که اومد تو مغازه تا جایی که جعبه تقسیم بیرون ساختمون فاصلش 100 متر . یعنی باز مشکل از خط منه ؟
تو این دو سال این مشکل برای من بارها اتفاق افتاده گاهی تا ۱۰ روز اینطوری بوده بعدش درست شده. پشتیبانی جز اینکه ریت خط بالا پایین کنه و بگه فکس داری بیسیم داری..... کاره دیگه نمیتونه بکنه یکم صبر کنید خودش درست میشه این چیزا تو های وب عادیه منظورم همون کیفیت هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk