اوایل سال 94؟! :Oنقل قول:
Printable View
اوایل سال 94؟! :Oنقل قول:
بله :n02: می دونی دیگه ایران همینه IPTV دو سال پیش منطقه 2 داده می شد هنوز بعد دو سال تازه می خوان ثبت نام کنن به صورت محدود :n02:نقل قول:
درخواست تغییر پهنای باند چقدر طول میکشه تا اعمال بشه؟
من الان 3 روزه درخواست دادم اما تو سایت که پیگیری میکنم پیغام میده : درخواست افزايش یا کاهش پهناي باند شما در وضعیت عدم تایید می باشد!
این پیغام یعنی برای شما انجام نمیشه.نقل قول:
مگه میخواستی پهنای باند رو چقدر بکنی؟
جداً؟!نقل قول:
یک مگ دارم میخواستم دو مگ کنم. چرا انجام نمیشه؟! وقتی 1 مگ دادن چرا 2 مگ نمیدن؟!
چیکار باید بکنم الان؟
اگه دوباره نمی تونید آنلاین تقاضا بدین باید برین مرکز مخابراتینقل قول:
خداییش منظورشون یک به هشته؟!!!:n13::n04:نقل قول:
هرجور حساب کنی 1.8 معنی 1 به 8 نمیده!:n02:
یعنی باید به هوش این کارمندای مخابرات آورین گفت.:n08:
بهر حال یه چیزی دو پهلو نوشتن که، بعدا ازش به هر نحوی که میخوان استفاده کنند.نقل قول:
فعلا که خبری نیست.
هر موقعه که دوست داشتید دانلود کنید، ولی اگر هم فایلی را فوری فوتی نمی خواستید تنظیم کنید شب دانلودش استارت شود. این طوری همه با هم سود می بریم :n16:
برای درخواست سرویس یک مگ گیری نمیدن که؟ میدن راحت یا دردسر داره؟
اها چه باحال . مونده بودم چرا حالا محدودیتشون 108 گیگه؟ با چه فرمولی به همچین عددی رسیدن:n02:نقل قول:
سلام دوستان
من دو ساله adsl 256 نا محدود دارم ، قبلا مصرفم بیشتر بود شاید توی تابستون سال اول حدود 60 گیگ یا بیشتر با همون 256 دان کرده باشم (سیستم 24 ساعته روشن بود و در حال دانلود :n09:)
الان دیگه مثل قبل مصر ترافیکم بالا نیست از طرفی یه داستان جدید راه انداخته مخابرات به اسم اعتباری و خرید شارژ
الان من میخاستم بدونم دقیقا داستان این اعتباری چیه ، یعنی مثه بقیه شرکتا ک ترافیک میفروشن میشه؟
اگه اینطوری باشه به صورت پیش فرض برای هر ماه یه مقدار خاص ترافیک منظور میشه؟ مثلا 3 گیگ ماهانه اگه هم بیشتر مصرف کردی به ازای هرگیگ اضافه باید فلان قدر هزینه بدم؟
با تشکر از دوستان قدیمی و جدید p30world :n12:
با سلامنقل قول:
شما مثلا 512 میگیرین با 4 گیگ ولی بجاش 16 گیگ مصرف می کنین.
یعنی 12 گیگ اضافه دارید.
این قسمت اضافه به این صورت حساب میشه:
تا 5 گیگ رو هر گیگ 4000 تومن
تا 10 گیگ 3000 تومن
و بقیه 2000 تومن
جمع این مصرف اضافه با هزینه سرویس شما کلا میاد روی قبض تلفن
دوستان کسی اطلاع نداره مخابرات (مثل شرکتای خصوصی) رانژه بدون سرویس ارائه میده یا نه؟ اگر شدنیه، در ماه چقد میشه؟
میخوام اگر بشه خط منزل پدرم رو رانژه کنم که میرم اونجا هم از سرویسم استفاده کنم.
ممنون:n16:
بعد از چند روز قعطی تلفن رفتم درخواست adsl رو کنسل کردم
امودم خونه دیدم تلفن درست شده
چرا اینا اذیت میکنن به خاطر یه اینترنت اونم با این سرعت
من که دیگه کلا قیدشو زدم
باید سرویسی رو انتخاب کنی تا درخواست راه اندازی فرستاده بشه و رانژه بشه.نقل قول:
آره دقیقا.اینا رانژه رو خوب وارد نیستن برای همین بعضی اوقات تلفن های دیگران یا خود همون یوزر رو قطع میکنن.من خودم تجربه داشتم که تلفن قطع و اینترنت وصل شد و بعد از زنگ زدن اینترنت قطع تلفن وصل ودو باره زنگ زدم هر دو قطه شد ایندفعه به رئیسون زنگ زدم اوکی شد.نقل قول:
منظورم از اینکه اینترنت قطع شد منظورم DSL بود
سلام
دوستان کسی قیمت اینترنت 8 یا 10 مگ مخابرات رو داره؟
توی سایتشون رفتم چیزی پیدا نکردم
میخوام برای شرکت بگیرم
دوستان من ۵۱۲ دارم ولی پینگش اصلا خوب نیست.
من مصرفم بالاست، واسه همین محدود واسم زیاد مناسب نیست.
کلا تو نت همیشه هستم، یکم هم بازی میکنم.
دارم فکر میکنم سرویسم رو بکنم ۱مگ یا ۲مگ
کسی هست اینا رو داشته باشه؟
پینگ و سرعت چطوره؟
به نظرتون سرویس نامحدود مخابرات بهتره یا شرکتهای دیگه؟
اگه بخوام عوض کنم باید چیکار کنم؟ به شرکت ثالث بگم خودش سرویسم رو عوض میکنه یا باید اول به مخابرات بگم قطع کنه؟
ممنون از همه
آره دقیقا.اینا رانژه رو خوب وارد نیستن برای همین بعضی اوقات تلفن های دیگران یا خود همون یوزر رو قطع میکنن.من خودم تجربه داشتم که تلفن قطع و اینترنت وصل شد و بعد از زنگ زدن اینترنت قطع تلفن وصل ودو باره زنگ زدم هر دو قطه شد ایندفعه به رئیسون زنگ زدم اوکی شد.
منظورم از اینکه اینترنت قطع شد منظورم DSL بود[/QUOTE]
من که رفتم مخابرات انقدر گفتن برو واحد فلان برو اتاق فلان که خودم خسته شدم
کلا هدفشونم همین بود
از وقتی که مخابرات دادن به ..... کلا همه چی بهم ریخته
وارد مخابرات میشی انگار وارد دادگستری شدی
عجب مخابراتی به مااینترنت ندادن گفتن خط شمافیبرداره به خط جدیدهم تعلق نمی گیره چیزی که گفتن فقط طبقه شما مشکل داره همه جادرسته من ازهمه محله ساختمونمونم پرسیدم مخابراط به اوناهمینوگفته بود دم مخابرات تهران گرم
دوستان من یه مشکلی با دراپ باکس دارم
یه فابل 500 کیلوبایت هم وقتی میذارم آپلود شه تموم نمیشه و همیجوری هی داره آپلود میکنه و با دی یو میتر هم چک میکنم در حال آپلود هست ولی تموم نمیشه
مشکل از نت مخابرات هست؟ کسی این مشکل رو داره؟
راستی چی کار میشه کرد هر سری که پست میذاری پی سی ورلد با ایمیل پست های بعدی رو بهت خبر نده و هر سری دستی نری عدم اشتراک کنی؟
دوستان لطفا بحث های بی ربط به موضوع تاپیک رو توی PM یا پروفایل انجام بدید./
دوستان اینترنت مخابرات دانلود از سرور داخلی با خارجی سرعتش یکیه ؟
همون روز یا نهایتا تا فرداش انجام میشه من همین مشکلو داشتم بعد فهمیدم یوزر پسی که دادم برای تغییر پهنای باند برای اکانت قبلیم که 256 بوده ..چک کن ببین یوزر پست همینی که الن استفاده میکنیه یا نهنقل قول:
دوستان مخابرات برای ما که نامحدود داشتیم از قبال همچنان نا محدود هست یا نه؟ ممنون میشم پاسخ بدبد چون تو سایتش تعرفه های نا محدود نیست......:n17:
سلام
دوستان عزیز اپ و دان استریم شما هم یک به چهار هست
اشتراک 512
Line Rate - Upstream (Kbps): 157
Line Rate - Downstream (Kbps): 576
فارس نوشت: معاون شرکت مخابرات استان تهران گفت: از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات از نوع نامحدود به حجمی تغییر میکند. محمدرضا بیدخام در گفتوگو با فارس، از تغییر نوع فروش سرویس اینترنت پر سرعت (ADSL) مخابرات از نامحدود به حجمی از دهه فجر خبر داد.
وی تاکید کرد: سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کرد. معاون بازاریابی و فروش شرکت مخابرات استان تهران توضیح داد: هم اکنون سرویس ADSL مخابرات به صورت نامحدود واگذار میشود که در برنامه داریم، تا پایان سال تمام سرویسهای جدید را به صورت حجمی واگذار کنیم. وی ادامه داد: فروش حجمی ADSL هم اکنون تنها در استان البرز انجام میشود. بیدخام یادآور شد: اجرای فروش حجمی ADSL طبق مصوبه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که طبق آن همه سرویس دهندهها ملزم به فروش حجمی سرویس شدهاند
تا پایان سال فقط نا محدود هست؟؟؟نقل قول:
مخابرات فقط بخاطر نا مخدود بودنش استفاده میشه اگه فقط حجمی بشه همه یوزراشو از دست میده..من بشخصه از مخابرات نمیگیرم اگه حجمی بشه
نکته همینجاست : سرویس مشترکان قدیمی که از نوع نامحدود است، تغییری نخواهند کردنقل قول:
تعرفه های محدود هم تو ثبت نام اینترنتی اضافه شده.
کیفیت نامحدود چند وقتیه بهتر شده اگه دوباره خرابش نکنن همین نامحدود رو نگه میدارم.
نقل قول:
دوستانی که اشتراک 512 دارن لطفا جواب بدید ممنون میشم
بله دوست عزیز خط منم مثل مال شما بسته شدهنقل قول:
Line Rate - Upstream (Kbps): 163
Line Rate - Downstream (Kbps): 576
کدوم منطقه هستیدنقل قول:
دوستان اطلاع دارید اگه خونه رو عوض کنیم و خط تلفن رو با خودمون به خونه جدید انتقال بدیم ADSL مخابرات هم با خط منتقل میشه یا باید مجددا درخواست اینترنت بدیم؟
باز ترکیده که سرورهای خارجی :n28:
سایت باز نمیکنه :n21:
منتقل میشه، این کار رو من انجام دادم ولی در محل جدید چون باید پورت رو جا به جا کنن نویز بالا رفته و کیفیت خط وحشتناک اومده پایین!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
وی با بیان اینکه اینترنت با دانلود حجمی در البرز به صورت اعتباری و دائمی (پست پید و پری پید) عرضه شده است گفت: واگذاری اینترنت با دانلود حجمی در تهران نیز از دهه فجر آغاز می شود و تا پایان سال در البرز و تهران تمامی خدمات اینترنت پرسرعت به صورت دانلود حجمی و محدود خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا مثل انسان نمیگویند با اجرای طرح های جدید، سرویسهای نامحدود کنونی جمع آوری میشود یا نه؟!
و با نگارش سنجی و انشا شناسی و تفسیر قوانین باید مساله به این سادگی را فهم کنیم؟!
هر چه زودتر بگویند من نوعی هم زودتر شرکتهای فعال در منطقه ام را بررسی می کنم، که جایگزینهای مناسب رو پیدا کنم.
[+امروز طبق لاگ نظری! حدود 70-80بار قطعی داشتم]
فقط نامحدودش رو میشه تحمل کرد محدود شه نیم ساعت هم تحملش نمیکنم :n21:نقل قول:
پس فعلآ تا آخر سال تعرفه های نامحدود مثل قبل خواهد بود و قیمتها تغییری نمی کنه دیگه درست میگم؟
اگر نامحدود رو از سرویس مخابرات بردارن این شرکت هیچ مزیتی که نداره هیچ ضرر هم داره. بدترین سرویس رو میده و فقط نامحدود بودنش باعث تحمل کردنشون توسط مشتریها میشه.
خودشون از همه بهتر میدونن که اکثر یوزها بخاطر نامحدود بودن و تو بعضی مناطق به ناچار و بخاطر نبود ISP دیگه، با تمام مشکلات مخابرات کنار اومدن و کنسل نکردن! اگه قرار باشه مثل باقی شرکتها حجمی بشه دیگه دلیلی نداره بازم کسی ازشون سرویس بگیره!