مشکل پهنای باند یعنی چی؟ یعنی سرعت روزها خوب بود و شبها بد؟ یا سرعت روز و شب بد بود؟نقل قول:
شاتل من قبلاً داشتم شبانهاش افتضاح بود! الان با سرویسی که گرفتی سرعت شبانه چقدره؟
Printable View
مشکل پهنای باند یعنی چی؟ یعنی سرعت روزها خوب بود و شبها بد؟ یا سرعت روز و شب بد بود؟نقل قول:
شاتل من قبلاً داشتم شبانهاش افتضاح بود! الان با سرویسی که گرفتی سرعت شبانه چقدره؟
دوستان یه چیزی از سرور خارجی گذاشتم دانلود ده دقیقه مونده به ساعت 2 با سرعت 100 کیلوبایت دانلود میکرد سر ساعت 2 اینجوری شد 100-90-80-70-.....-0.-connection lost ولی از سرور ایرانی با 360 کیلوبایت شبانه دانلود میشه
فک کنم switch سرور های خارجی رو شبا اف میکنن چرا؟؟ یکی جواب بده ممنون میشم این چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سرویس م قطع شده الان!
با دیال آپ اومدم!
چراع دوم روشن می شه اما چراغ سوم که اینترنت باشه روشن نمی شه
ویرایش: دوباره وصل شد
منم از مشهد تا الان قطع بودم.الان تازه وصل شد. افتضاحه صبانت افتضاح
مدیر وب سایت easytrading.ir
روز و شب بد بود البته صبح تا ظهر چند ساعتی خوب میشد اما ظهر تا شب و شب تا صبح داغون بود زیاد زنگ زدم تا آخر پشتیبانیش اعتراف کرد که مشکل از کمبود پهنای باند هست همه سرویسها را روی 9 مگ بستن حالا کمبود پهمای باند دارننقل قول:
سرویس 8 مگ شاتل الان دارم سرعت دانلود شبانه 400 هست البته دو یا سه شب دیگه فکر کنم محدود بشم سرعت حسابی پایین بیاد
دوستان دانلود نکنید که داره حجم کم میکنه . نمیدونم مشکل فقط برا منه یا بقیه . حجمم صفر شد نصف شی رفتم نیم گیگ خریدم . فردا هم میخوام بگم تخلیه کنن خط رو .
بی ناموسا برای من هم دیشب 1 گیگ کم کرده از حسابم،خجم دزددای کثیففف،دوستان حجم ازتون کم شده زنگ بزنید پشتیبانی که بفهمن عمومی بوده:n24:نقل قول:
500 مگ پر:n24:
سرعت دانلود تا ساعت 3 نصف شب 170
از ساعت 3 به بعد 36:n21:
واقعا ايمان آوردم صبانت حجم مي دزده.
ديشب دقيقا از 2.5 تا 6:50 صبح 300 مگ ازم كم كرد.
عجي شركت حروميه ي
تایید می شه دیشب 500 مگ از من هم کم شد توی دانلود مجبور شدم حجم بگیرم دوباره
اینم ترفند صبانته حجم دزدی میکنه بعد اونها که متوجه بشن و زنگ بزنن درستش میکنن و حجم را برمیگردونن اونهای هم که متوجه نشدن و یا تماس نگرفتن به قول معروف رفته تو پاچه شون
امروز صبانت مشگل داره ؟
من نتونستم وصل بشم
زنگ هم زدم بصورت گویا گفت در حال بررسی مشگلات فنی هستیم ...
اینجا هم قطعه من بیچاره از عصر که اومدم خونه درگیر اینم بعد تو سایتشون هم نوشتن اختلال داریم زنگ نزنین پیشتیبانی خب کسی که نت نداره چجوری بفهمه که اختلال دارین؟ الان با اون خط دیگه ی خونه که اینترنت مخابرات داره اومدم ضمنا الان نگاه کردم از من هم دیشب همون حجم ناچیزی هم که با سرعت 20 دانلود می کرده کم کرده ! کلا صبانت ظاهرا داره نفسای آخرو می کشه
دوستان پنلاتون رو چک کنید مثل اینکه به اندازه دانلود دیشب به همه حجم اضافه کردند
من هر شب دانلود داشتم
لوگ مصرف رو از ساعت 2 تا 7 صبح چک می کنم هر روز
دیرور و پریروز اکی بود - چیزی کم نشده بود
ولی امروز = سه شنبه 1393/03/27
220 مگابایت کم کرده بود (باید رایگان می بود) :n03:
----
ولی الان پنل رو نگاه کردم
1700 مگابایت اضافه کرده بود به حجم باقیمانده :n02:
---------------------------------------------------------
خلاصه من یکی دوبار تجربه داشتم با صبانت
که حجم کم کرده بود اشتباهی :n04::n04:
ولی وقتی بهشون گفتم یکی دو روزه
برگردونده شده بود :n01:
بنظرم سرویس صبانت،
ممکنه مشکلاتی داشته باشه
ولی حجم دزدی :n13::n13:
با تجربه من جور در نمیاد
حجم کم شده رو
حتما به پشتیبانی بگید
حل میشه
اره دمشون گرم اضافه کردن اونم کل حجم رو،نشون دادن خدایی که دزدی تو کار نبوده و یه مشکلی بوده،من حرفم رو پس میگیرم :n12::n16:نقل قول:
پنل کاربری برای من باز نمی شه
از صبح تا الان قطع بوده
نکته خوب سرعتم با speedtest شده 2.5
چرا حجم دزدی دوبار داشت از من
سه گیگش برگردوند و 5 گیگش حروم شد شکایت هم کار به جایی نبرد
حرکت فوق العاده قشنگی بود از طرف صبانت اگر دوباره پسش نگیرن
سرعتم دوباره برگشت 170 شانس ندارم مثل اینکه:n27:
اره خدایی تا حالا تو این 6 7 ساله، تو 3 تا ISP مختلف همچین چیزی ندیده بودم، این حرکت صبانت جالب و تحسین بر انگیز بود :n19:نقل قول:
دیسکانکت کردی دوباره کانکت شی؟ گاهی خیلی تاثیر داره حتی مودم خاموش روشن کردن به مراتب بهترهنقل قول:
بی فایده است با چندبار دیسکانکت و کانکت و حتی ریستارت حل نشد
شانس دیگه کاریش نمی شه کرد:n21:
امروز اینترنت من هم خیلی سرعتش کم بود احتمالا تغییرات سیستم دارن می دن خدا رو چه دیدی شاید شبانه کامل درست شد
من که چشمم اب نمی خورهنقل قول:
البته یه شخصی می گفت صبانت موقع تابستون واقعا عالی می شه شاید دوباره خوب شد
این صبانت چشه امشب ؟
چند ساعته که اینترنتم قطعه با شماره پشتیبانی هم که تماس میگیرم میگه شماره ای که گرفتید اشتباه هست !!! :19:
(الان با آسیاتک آمدم )
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
شماره ی پشتیبانی مگه عوض شده که میگه اشتباهه ؟:n13:
کلا اختلال داره
از صبح هم قطع بود
اطلاعیه هم زده
یک گیگ هم به من برگشته چه خوب
برای منم چند گیگ برگردوندننقل قول:
حداقل قبل از ساعت 2 درست بشه خوبه:n01:
هنوز هم وصل نشده و نمیدونم چرا پهنای باند من رو از 6144 آوردن روی 1700 ؟:n13:
به منم برگردوندن: دی من نفهمیده بودم
من 2.5 گیگ بیشتر نداشتم الان که نگاه کردم شده 10 گیگ !!! عجب شیر تو شیری شده :n02:
من 200مگ داشتم شد 1777
کسی یادشه تا پارسال پریسال بخاطر مناسبت ها صبانت چپو راست حجم رایگان میداد !
حتی برای مشترکین خوش حساب هم حجم میداد .....
یادمه سال 91 به من 16گیگ توی سال حجم رایگان داد
2روز پیش درخواست تخلیه دادم
فرداش یه نفر از تهران زنگ زد که دلیل چیه
هر چیزی گفتم یارو قبول کرد...
منتظر بودم یه چیزی بگه تا حسابشو برسم :)
گفت تا قبل ماه رمضون قراره یه خبرایی بشه صبر کنید .
Sent from my HTC One max using Tapatalk
به منم حدود 1 گيگ دادن.
صبانت ناپرهيزي كرده و داره به كاربراش حال ميده
ازین قولا زیاد دادن . من که پارس ثبت نام کردم و به محض اینکه خطو تخلیه کرد صبا دست بکار میشن ! :n09: به حرف اینها نمیشه اعتماد کرد . از من میشنوی خودتو اسیر حرفشون نکن . الآن اینجوری ـه چه برسه به اینکه تو ماه رمضون همه بیدارن و میذارن رو دانلود ! تو این چهار سالی که از صبا سرویس داشتم بدترین سرعت شبانه تو ماه رمضون بوده . بعید میدونم تغییری در این سیاست بده صبا . :n01:نقل قول:
نقل قول:من چک کردم چیزی اضافه نشده احتمال زیاد این ترافیک شبانهایی بوده که ازتان کم کرده و حالا بهتان برگرداندهنقل قول:
ازین قولا زیاد دادن . من که پارس ثبت نام کردم و به محض اینکه خطو تخلیه کرد صبا دست بکار میشن ! :n09: به حرف اینها نمیشه اعتماد کرد . از من میشنوی خودتو اسیر حرفشون نکن . الآن اینجوری ـه چه برسه به اینکه تو ماه رمضون همه بیدارن و میذارن رو دانلود ! تو این چهار سالی که از صبا سرویس داشتم بدترین سرعت شبانه تو ماه رمضون بوده . بعید میدونم تغییری در این سیاست بده صبا . :n01:نقل قول:
به منم دادن، چه ناپرهیزی برادر ؟ از روی خجالت دارن میدننقل قول:
دیروز یک روز اینترنت بنده قطع بوده برای منی که کلا 24 ساعت آنلاین هستم و هزار و یک کار دارم و یک دقیقه آنلاین نبودن ضررهای زیادی برام میزنه این یک گیگ چیزی نیست
قیمتش میشه 3 4 تومن ولی ضرری که من متحمل ممکن است بشم به 40 50 تومن میرسه
پس هنوز هم یک مشت عوضی بیشتر نیستند که این همه کاربر رو فکر نمیکنند یکی برای هر لحظه آنلاین بودن مهم است، هر لحظه ایمیلش رو چک کردن مهم است
هرلحظه سایتش رو مانیتور کردن مهم است
از روی بی شعوری این ها بنده 3 سایت رو نتونستم دیروز آپدیت کنم و این خودش ضررش خیلی بیشتر از این بود که یک گیگ بهم حال دادند !
مخصوصاً که ماه رمضان در تابستان است و بنابراین تعداد زیادی دانشجو و دانشآموز داریم که دغدغه دانشگاه و مدرسه رفتن ندارند و بخاطر ماه رمضان بیدار هم میشوند و خلاصه سرعت به فنا خواهد رفت!نقل قول:
از دیروز ساعت ۱۰صبح تا امروز ۸صبح کلا قطع بود.تلفن هم میزدی جواب نمیدادن یا مشغول بود. صبح درست شد برای دو ساعت و مجددا قطع کردن. تلفن رو هم کسی بر نمیداره...مشهد اینجوری شده
مدیر وب سایت easytrading.ir
اشکال اینجاست که انقدر حالمون با دلیل و بی دلیل گرفتن که وقتی یک گیگی پس می دن بال در میاریمنقل قول:
سرویس من هم تا الان قطع بود مشهد خیلی اختلال پیدا کرده