دست برای هرچه میبریم یه چیزی میشه!!!:n29:نقل قول:
دیشب دانلود از اینترنت مخابرات خوب بود،کاهش سرعت نداشتم!دوستان مخابراتی برای شما چطور بود؟؟؟
Printable View
دست برای هرچه میبریم یه چیزی میشه!!!:n29:نقل قول:
دیشب دانلود از اینترنت مخابرات خوب بود،کاهش سرعت نداشتم!دوستان مخابراتی برای شما چطور بود؟؟؟
یکی از دوستام وایرلس حسابگره ، چند روز پیش زنگ زد 195 ، دیروز از حسابگر زنگ زدن بهش گفتن به دلیل درخواست مشترکا دوباره میخوان دانلود رایگان شبا رو برگردانن . حالا کی خدامیدانه ، منم رفتم نفر اصلی وایرلس حسابگر رو گیر آوردم ، زنگ بزن 1543 داخلی 16 یه خانومه ، ازش بپرس کی دانلود شبانه رایگان رو برمیگردونین ؟نقل قول:
فایده ای نبود،شکایتو ثبت کردم!دوستانی که مشکل پورت اررور داشتن یه شکایت ثبت کنن با مستندات،شاید فرجی شد!
من که کاهش سرعت داشتم....
حسابگر برگردونه فکر نکنم .....
شما هرشب دبگه ساعت رایگان بدون مشکل دانلود میکنی؟:n29:نقل قول:
هرشب که نه!این پورت اررور ها خیلی رو اعصابه،یکسره قطع و وصل میشه.:n35:نقل قول:
هفته پیش از خط قبلیم یه شکایت ثبت کردم،شماهم انجام بدید،شکایت ها زیاد باشه پیگیر میشن.
6مگ گرفتم سرعت 180 بود،بهش گفتم کردش 380!!!دیگه شکایت هم براش زدم.بشه 700!
دیگه ربطی به پورت ارور نداره هر شب سر ساعت 1 سرعت پایین میاد برای من که اینطوریه
برای من یکی چندبار انداخت!شکایتو بزن برای کاهش سرعت تو ساعات رایگان.نقل قول:
سلام دوستان سرویس برای گیم میخوام کدام شرکت خوبه؟
حسابگر دارم بدرد نمیخوره .مخابرات آزادی هستم
دروود.الان همشون یه چیزن!باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنی!:n27:نقل قول:
همین الان از مخابرات برای شکایت زنگ زدن،یکسره داشت میگفت سرعتت خوبه و روی 10 مگ بسته شده که در اصل روی 4 مگ بسته شده!!!!!:n24: و ... که قانع بشم!!:n23:اینا دیگه کین؟؟!!
عزیز شما یه عکس از پروفایلت بگیر مثلا زده شیش مگ بعد یه عکس از اعطلاعات مودمت بگیر که زده 4مگ برای 195 ارسال کن من اون دفعه اینطوری جواب گرفتم مشکلم برطرف شدنقل قول:
کل عکس هارو آپلود کردم از سرعت دانلود،downstream و speedTest و ...!یعد اومده داخل شکایت متن زیر رو نوشته!!جالب اینجاست میگفت خطت روی 10 مگ بسته شده و سرعت دانلود 380 خوبه!!دانلود 380 هم برای سایت سافت 98 و سافت گذره!!!نقل قول:
اینم از این:
Line Rate - Upstream (Kbps): 917
Line Rate - Downstream (Kbps): 4000
با سلام احتراما باتوجه به بررسي سرعت و هماهنگي با همكاران 2020 مشكل برطرف و نهايتا تماس با شترك و دادن اطلاع در اين مورد به مشترك
اینا دیگه اخرشن خوب شما 6 مگ رو در 128 ضرب کن باید سرعت شما 768 باشه نه 380 ...اینا رو ول نکن باید تجدید نظر کنی
- - - Updated - - -
شب سرعتت رو پایین نمیارن ؟
دیشب که خوب بود،سرعتش 220 بود!!:n03:امشب هم یبار دیگه تست میکنم ببینم چطوره!نقل قول:
ساعت رایگان رو میگم رایگان داری؟نقل قول:
زده 12 گیگ شبانه رایگان.کلن معلوم نی چه به چیه!!!نقل قول:
خدا مخابرات کرمانشاه نابود بکنه،هرچه حجم داشتم دیشب کلن پرید!شبانش رایگان نبود.:n27::n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول یه تست میزدی بعد دانلود کامل می زدی اینا اعتباری بهشون نیست با پشتیبانی تماس بگیرنقل قول:
میگن مخابرات کلن دانلود شبانه برداشته!!!:n27:این آسیاتک هم دانلود شبانه نیم بها برداشته بجاش نامحدود گذاشته.حیف که پیش ما پشتیبانی نمیشه.
نه دوست عزیز مخابرات بر نداشته رایگان رو اونایی که رایگان دارن سرعت زیر 40 کیلوبایته و اونایی که 2 مگ به بالا گرفتن که میشه همون جشنواره ها اونا شبانه رایگان تا یه حجمی دارن مثلا 6 مگ فقط 12 گیگ رایگان داره تو احتمالا اونو گرفتی الان دیگه رایگان ندذاری
درسته 6 مگ گرفتم،ولی به امید دانلود رایگان شبانه،پیش خودم میگم این مخابرات حتما باگی چیزی داره،شبانه رایگان درمیاد:n10:!!یه مشکلی هم که هست اینه که میزان دانلود شبانه داخل پنل نیست!!6 مگ گرفتم سرعتم همون 2 مگه!!:n27:نقل قول:
اینم از تجدید نظر شکایت ما:
درخواست شما براي تجديد نظر ارسال شده است
فعلن هم چیزی معلوم نیست!فقط upstream تغییر کرده!
دوستان عزیز،لطفا از لینک زیر برای محدود شدن سرعت شبانه مخابرات شکایت کنید،البته مستندات هم بهش اضافه کنید(از ساعت رایگان و پروفایل یه عکس بگیرید).هرچه بیشتر باشیم بهتره.
دوستان کسی میتونه از صفحه تعرفه ها یه عکس بزاره؟ :))
کلا اینترنت نامحدودو بیخیال شدم، از پارس آنلان زنگ زدن گفتن که سازمان تنظیم مقررات بهشون نامه داده که سرویس های بی کیفیت باید حذف بشن، به همین خاطر فک کنم صبانتم سرویس ۱۲۸ نامحدودش رو حذف کنه
اینجا سرعت دانلود شبانه چجوریه؟ شبی چقد میشه دانلود کرد؟
صبانت دانلود شبانه ش وقتی محدود میشه میگن زیر ۱۳۰ نمیاد
مخابرات چجوریاس؟
مخابرات که فعلا ارزش نداره،کلن ریخته به هم:n27:!!!آسیاتک شبانه نامحدود آورده،یه سری به سایتش بزن،شاید اون بهتر باشه.نقل قول:
پارس آنلاین هم نامحدود داره:
یعنی خدا این مخابرات نابود بکنه،10 دقیقه ست دارم دانلود میکنم داخل پنل هم حجم همونه،بعد چند لحظه میبینم بازم حجمو مصرف کرد!!!:n27::n04:اصن اعتمادی به مخابرات نیست!
پارس آنلاین بودم، ،عالی بود، تا ۸ گیگ رو ۲ مگ بود، بعد تا آخر برج ۴۰-۵۰، ولی ۱۲۸ نامحدودشو حذف کرد، ۲۵۶ داره ۵۰ تومن،
آسیاتکم قبلا داشتم نامحدوداش تا «حداقل حجم مصرفی» مثلا ۸ گیگ، سرعت اسمیه بعد نصف میشه، مثلا ۵۱۲ش حدودا ۳۰ تا دانلود میکرد
شبانه آسیاتک هم که مشخص نیست، هر روز یجوره، ولی کلا در حد همون ۱۰۰ اینا باید باشه،
خواستم ببینم مخابرات چجوریه که اونم مشخصه داغونه:))))
صبانت فک میکنم بهتر از بقیه باشه
پ.ن: این لینکی که از پارس آنلاین گذاشتین، خییلی قدیمیه، کلا عوض شده،
دور صبانت هم نرو!فقط به اندازه حجم خریداری شده میتونی با سرعت عادی دانلود شبانه داشته باشی،بعدش محدود میشه.:n27:نقل قول:
کلن شرکت ها یکی از یکی بدتر و بدرد نخورترن!!!
این مخابرات هم معلوم نیست چه میکنه!!هر روز سرویس هارو تغییر میده،یه روز 128 سه گیگه،یه روز میشه 5 گیگ و ...
کسایی که جشنواره گرفتن 6 مگ 8 مگ و 12 مگ اینترنت شبانه رایگان ندارن الکی نزنین دانلود
یه میزانی فقط میتونن بگیرن 6 گیگ 12 گیگ و 24 گیگ بعد این دیگه رایگان ندارین
آخه صبانت شنیدم محدود شده ش در حد ۱۰۰-۱۳۰ دانلود میکنه،نقل قول:
یکی از دوستان حسابگر داره میگه شبی ۱۵-۲۰ گیگ دانلود میکنم :/
واقعا این جوریه؟ کسی خبر داره؟
آقا ما کجا بریم؟ :| چرا بدتر میشه هی هرروز.
بهترین کار اینه بیای مخابرات بگیری:n35:!!!!!اگر هم سرعت شبانه محدود شد،یک شکایت ثبت کن!نقل قول:
سلام . دوستان مخابراتی میشه توضیح بدید فرمت جدید پسورد های مخابرات در پنل چطوری شده ؟
مثلا اگر شماره تلفن 38123456 باشه . username و password الان چطور هست ؟!
:n24:
قدیم که اینجوری بود:نقل قول:
8314321012
4321012
الآنم همینع احتمالا فقط یه سه اضافه شده به شماره تلفن
کد شهرم 83
یعنی مخابرات بهتره از بقیه؟نقل قول:
قبلا دوبار هربار به مدت یه سال مخابرات نامحدود داشتم، خاطره خوبی ندارم ازش :))))
قطعی و ارورو پشتیبانی مزخرف و ... هنوزم همینه؟
من از وایرلس حسابگر راضیم 10 گیگ شبانه :n10:.من که نیازم شبی 3تا 4 گیگه کارم راه میندازه البته از طرح های جدیدش خبر ندارم:n02:نقل قول:
من شبی 1 گیگ هم راضی ام(البته تو این شرایط)!!شما 10 گیگ دانلود شبانه میکنی!نقل قول:
میخوام از اول شکایت ثبت کنم اجازه نمیده!!!!!میگه تکراریه!:n27:یعنی الان چه کنم با این کیفیت عالی!:n38:
خدایی کسایی که مشکل شبانه دارن و نمیخان شکایت کنن از طریق ایمیل زیر یه متن به این صورت که شبانه مخابرات کرمانشاه مشکل داره و شکایت هم کردیم ولی پاسخی نگرفتیم و پولی که میدیم حرام میشه و کیفیت خاصی نداره، ارسال کنید.
شکایت بعدی هم ثبت کردم!ببینیم چه میشه!داخل متن هم بیشتر روی دانلود شبانه تاکید کردم.:n29:
داداش وایرلس حسابگر داری شما؟؟؟؟نقل قول:
خوب منم خواستم بگیرم شبانه رایگانش رو برداشته حسابگر چجور داری رایگان میگیری ؟؟؟؟ خود شرکت گفت برداشته رایگان رو
یه سئوال!این های وب 2 مگ 2گیگ حجم 12 تومن ،دانلود شبانه رایگان داره؟؟محدود نمیشه؟؟
فکر کنم عکس بیشتر سوالات جواب بده مشکلی بود در خدمتمنقل قول:
از کجا ثبت نام کنیم؟؟داخل سایت غیرفعاله!!نقل قول: