همونطور که دوستمون فرمودن هیچ آداب و ترتیبی مجوی.
مودمو از برق بکش، بزار تو جعبه ش، ببر شهر مورد نظر، بزن به برق. همین!
Printable View
همونطور که دوستمون فرمودن هیچ آداب و ترتیبی مجوی.
مودمو از برق بکش، بزار تو جعبه ش، ببر شهر مورد نظر، بزن به برق. همین!
با سلام دوستان.من تا حالا adsl داشتم و سراغ وایمکس نرفته بودم اما الان دلیل نفل مکان مجبورم وایمکس بگیرم.رفتم یکی از نمایندگی های مبین نت شهرمون (اندیمشک)سرغت بیشتر 128 نمیدادن.حالا من موندم شما چطور 2 مگ و 3 مگ میگیرید!!
من يه مودم دارم ميخوام بفروشم يه اكانتم دارم 2 مگ كه اگر خواستي ميتوني هر طرحي خواستي بخري . 150 ميفروشم . ميخري؟:27:
کار نشد نداره آقا!نقل قول:
یه خورده تلاش کن. تو بستگانت دانشجو نداری؟
شرکتی نیست که بتونی ازش نامه بگیری؟
خوب دوست من نه تنها وایمکس، بلکه همه ی سرویس دهنده هایی که زیر نظر سازمان مقررات رادیویی هستند موظف اند که سرعت بالای 128 کیلوبیت بر ثانیه به کاربرای خانگی ندن، بهترین راه داشتن کارت دانشجویی و یا نامه از شرکته!نقل قول:
**راستی امروز از 13 تا الان کرج کلا سیگنال نداره!
شرایطش تو سایت هستنقل قول:
باید مجوز کسب یا معرفی نامه از شرکت یا کارت نظام پزشکی یا دانشجویی و نظام مهندسی و.....
از صبح تا الان تهران هم یه خط درمیون ۱ ساعت قطع میشه
شرایطو میدونم تو سایت زدن واسه همه ملت،یعنی هر کی خواست بگیره این شرایطشه. ولی اینجا که من پستارو میخوندم کسی زیر 512 نگرفته همه بالان خواستم ببینم تو شهر شما ها هم گیر میدن یا نه هر کی هر چی خواست!نقل قول:
اینجا که انگار امنیت ملی در خطره :دی گیر از نوع 3 پیچش
خودم دانشجو ام داداش ولی با کارت دانشجویی 256 به زور میده که 256 کفاف مارو نمیده...نقل قول:
مبین نت و این حرفا؟ خیلی عجبه!
تا جایی که من می دونم کارت دانشجویی رو راحت قبول میکنن. اینجا که اینطوریه. 256 رو که همین الان مخابرات بدون هیچ بهونه ای واگذار میکنه!
نه آقا با کارت دانشجویی با هر سرعتی می دن!! من خودم با کارت دانشجویی گرفتم. اگه نمایندگی چنین حرفی زده اشتباه کرده!! از خود سایتش ثبت نام کن.نقل قول:
تا عصر یه سر دیگه میرم ببینم چه میشه کرد اگه نشد از تو سایت دورشون میزنیم ولی از تو سایت یکم بیشتر طول میکشه تا فعال بشه اگه اشتباه نکنم،نتیجرو اعلام میکنم.دمتون گرم
در ضمن اینا همه کلیشه ای هستن!! من کارت دانشجوییم رو بعد 20 روز بردم، طرف گفت نمیاوردی هم زیاد مهم نبود، یه کپی گرفت که بعید می دونم حتی ضمیمه ی پروندم کرده باشه!!نقل قول:
**در ضمن من برای دوستم تو تهران ثبت نام اینترنتی کردم، 4 ساعت بعد آوردن واسش مودم رو!! کاملا هم فعال بود.
دیروز و امروز(شیراز) ۲-۳ دقیقه قطعه و ۲-۳ دقیقه وصل.
کسی هست که اینطوری باشه مخصوصا شیراز؟
(۱۰۲۴ - نامحدود - ۱/۴ - یکماه)
مبین نت معمولا از این کارا نمیکنه چون واسه خودشون هم سود داره و پورسانت می گیرندنقل قول:
احتمالا یارو تازه کاره می ترسیده اینترنت مبین نت تموم بشه
برو یه نمایندگی دیگه
اگه خیلی گیر داد همون رو بگیر بعد طرحت که تموم شد براحتی بالاتر تمدید کن
بپه ها کسی مودم جیبی داره ؟
کسی از غرب تهران هست ؟
مودم جیبی ندارم ولی حدودا غرب هستمنقل قول:
امری باشه:27:
دوستان ! مبین نت مث اینکه منهدم شده... وضعیت سرویس 1 مگابیت رو داشته باشید فعلا!!! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شهران هستم ولی مودمم معمولیه. پوشش آنتن دهی برای این سری مودما خوبه ولی برای جیبی احتمالا کارآمد نیست... بازم باید تحقیق کردنقل قول:
انقل قول:
ز سرویست راضی هستی ؟نقل قول:
اینحوری که معلومه خیلی قطعی و افت سرعت و بالا و پایین داره این مبین نت
من 1.5 ساله ایرانسل دارم تا حالا 1 دقیقه هم قطع نشده! ولی میخوام مودم جیبی بگیرم نمیدونم از مبین بگیرم یا ایرانسل
مبین رو بخاطر شبانه رایگان + پوشش 130 شهر آوردم تو بازی
والا چی بگم به نظر خودم هم ایرانسل بهترهنقل قول:
یه چند وقتیه مبین نت تو سعادت اباد خیلی اشغال شده شب که افتضاحه امروز هم چند بار هر بار ۱ ساعت قطعی داشت
ممنون رفیقنقل قول:
برم همین ایرانسل رو بگیرم منبین خیلی شاکی داره خیلیا نا اضین
کاش کیفیتش مثل ایرانسل بود
خونه ما ایرانسل آنتنش پره جیبی هم فکنم خوب جواب بده اینجا با این حساب
بازم ممنون
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
من منطقه ازادي هستم نبش بهبودي
امروز و ديروز مورخ 25 شهريور بين ساعت 12 تا3 قطعي هاي بسيار زياد اول آنتن ميره كلا بعدم كه وصل ميشه و بي تي اس پيدا ميكنه كلا هيچي بالا نمياد تا ساعت حدود سه و چهار
اين چه وضعشه آخه كي جبران خسارت مارو ميكنه الان دو روز بهم ضرر خورده كارم تعطيل شده بخاطر اينترنت
ا سلام
می خواستم بدونم یعد از مودم بیرونی کدوم مودم گیرندگی بالاتری داره ؟؟ رفتم نمایندگی گفت نمیدونم ولی یه مودم جدید اومده سه تا انتن بیرونی داره شاید این بهتر باشه مودلش : SWC9200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تعریف این مدل رو شنیدم. کره ای و ظاهراً از مودم های داخلی دیگه قوی تره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصاتش.نقل قول:
اینا تنها موقعی خسارت میدن که مشکل از زیرساخت نباشه (یعنی ثابت بشه مشکل از خودشونه). البته مشخصه که همیشه مشکل از زیرساخته، پس خسارت بی خسارت:31:نقل قول:
لازم دونستم بگم منم از مبین راضی هستم
تا حالا هم قطعی نداشتم
فقط این یکی - دو روزه که همه قطعی دارن من سرعتم کم شده بود ( روزانه ۴۵ و شبانه ۱۰ )
غیر از این یکی دو روز روزها با سرعت 90-110 دانلود دارم شبا متغییره ولی بین 45 تا 90 هست
سرویسم هم 512 هست
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوست من به یه نکته دقت کن که هرکه اینجا پیغام میزاره ناراضی هست اونایی که راضین نمیان اینجا بگننقل قول:
همیشه هم اینطور نیست مثلا الان چند وقت اهواز خیل بهترشده
چون برادرم ایرانسل داره به نظرم همچین ایرانسل بهتره
به نظرم واسه مبین نت اقدام کن ولی با نمایندگی شرط بزار حتما ۲ روز واسه امتحان بهت وقت بده که اگه راضی نبودی مودم رو پس بگیره
زیاد هم دنبال مودم جیبی نباش فکر نکنم زیاد شارژ نگه داره نسبت به رومیزی هم ضعیف تره
---------------------------------------
بچه ها یه چند روزی خبری از دوست مبین نت مون نیست!! :46:
به نکته ی ظریفی اشاره کردی. امروز به فکرش بودم. فکر کنم مخالفان ترورش کردن:21:نقل قول:
بچه ها ما موندیم وایمکس بگیریم یا نه؟خونمون اهوازه ولی ساوه گه گاه هم میرم ؟میخوام بدونم این سرعته مبین چه جوریاست برام خیلی مهم نیست دانلود کنم.یه سرعت معمولی میخوام
ساوه رو نمیدونم ولی اهواز مشکل خاصی ندارهنقل قول:
کلا مبین نت برای وبگردی خوبه
من دقیقا 24 ساعت است که کامل مبین نتم قطع است ( مودم جیبی دارم و چراغ وایمکس که باید زردثابت باشد ، زرد چشمک زن است ) ، به احتمال قوی مشکل از خودشان است ولی یک ذره شک کردم که شاید مودم خراب باشد ! البته گویا دوستان -در همین تاپیک- می گفتند که این یکی دو روزه مبین نت، مشکل دارد .
یک سوال دیگر ، تغییر Dns چقدر در بهبود کیفیت اینترنت موثر است ؟ اصلا لازم است !؟
.............
مقایسه ایراتسل با مبین نت در همه زمینه ها کار چندان درستی نیست همچنین شرکت هایی مثل آسیا تک ..... شاتل.......نقل قول:
چون ایرانسل فعلا خدماتشو فقط به بعضی از شهراهای بزرگ محدود کرده در حالی که مبین نت میخاد کل کشور رو پوشش بده
تا جایی که میدونم ایرانسل دانلود شبانه هم نداره
پس نسبت مشتری و کیفیت خدمات خیلی باهم فرق میکنن کنترل و راضی نگاه داشت این تعداد مشتری شاید براش راحتر هست ولی با این حال فکر نکنم این طور که شما میگید همه ازش راضی باشن
مبین نت رو از نظر کیفیت خدماتی باید با شرکتی مثل پارس آنلاین مقایسه کرد که کل کشور رو پوشش میده
مقایسه یه فروشگاه زنجیره ای بزرگ با یه فروشگاه کوچک فکر نکنم کار درستی باشه
مثل اینکه مبین نت دیروز داشته شبکه ش رو تعمییر می کرده که این همه قطعی داشته
اخه دیشب وضع دانلود خوب شده بود با سرویس 1 مگ نزدیک 2 گیگ دان داشتم:12:
نقل قول:
خیلی خوبه منم 2 مگ دارم امشب یه تستی میگیرم ببینم سرعت چقدر بهتر شده خبرشو میدم
سلام دوستان
به نظر شما کدام یک از مود های داخلی مبین نت قدرت آنتن دهیشون بالاتره؟
BM632W
SWC9200
DX350
اه...! دیشب گفتم سرعت دانلود بده دیگه واسه چی دانلود کنم... سیستم رو خاموش کردم! یعنی 2 گیگ از کف برفت؟؟؟ :19:نقل قول:
دوستان کسی از مودم داخلی تو یزد محدوده شهرک دانشگاه یا میدان نعل اسبی استفاده میکنه ؟؟؟؟ یه امار از وضع موجود بدین بهمون
شایدم سرعت خوبش بخاطر همین بودهنقل قول:
انگار خیلیا نبودن سرعت رفته بالا :31:
نقل قول:
من خودم هم dx350 هم bm632 رو تست کردم bm بدرد نمیخوره پایدار نیست هی میاد انتش هی می پره ولی من Dx دارمم راضیم ازش dx 2 تا ssid wifi داره که اون نداره البته چیزه خاصی هم نیست ,ولی امکانته دیگه انگار که 2تا کارت شبکه داری با 2تا اسم ولی قدرت dx عالیه ما طبقه 1 یم کلی هم ساختمونه جلومونه ولی 3تا چراغش روشنه البته بگم وسط منطقه پوشش داخلی هستم موفق باشید:20: