متاسفانه شرکت شاتل خیلی زود خودش رو خراب کرد و باید شاهد این باشیم که مشتریان به شرکت های دیگر تقسیم شوند.
دوره شاتل ظاهرا به پایان رسیده
Printable View
متاسفانه شرکت شاتل خیلی زود خودش رو خراب کرد و باید شاهد این باشیم که مشتریان به شرکت های دیگر تقسیم شوند.
دوره شاتل ظاهرا به پایان رسیده
من که صبا نت جمع آوری دادم برای سرویس 2 مگابایت شنیدم شبانه روی حدود 150 تا 200 هست راس یا دروغش با خودشون من که برمیگردم من که فعلا بین پارس انلاین که قبلا بودم شبانه 512 روی 120 تا 150 بود برگردم یا برم همیار نمیدونم کدومش
صبا نت سرعت شبانه هاش رو اینجا زده همین قدر هم می دهد شبانه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نه پارس دارم و نه همیار ولی با پشتیبانیشون که حرف زدم همیار گفت ما سرعت شبانه رو محدود نمی کنیم بستگی به تعداد مصرف کننده سرعت شبانه بالا پایین می شود پارس آنلاین هم گفت اگر کم دانلود کنید ( منظورش کمتر از دوگیگ در ماه بود ) همون سرعت تا دو مگ بهتون می دهیم ولی اگر بیشتر دانلود کنید میشه سرعت قراردادتون و شاید کمی بیشتر ( اینها همه گفته های پشتیبانی بود نمی دونم در عمل چطور می شود )
درود
دوستان کسی از همیار وایرلس گرفته ؟
کیفیت سرویس چطوری هست ؟
دوستان یعنی اینجا کسی از همیار وایرلس نگرفته
من خودم وایرلس ندارمنقل قول:
ولی دوستم از همیار adsl دارد. سرعت روزانه و شبانه اش تقریبا یکسان هست و حدود 400
دوست دیگرم از همیار وایرلس دارد ولی تعرفه اون شبانه ندارد. ولی کلا از اینترنتش راضیه و می گه قطعی چیزی ندارد.
بهترین نت توی شهرک گلستان چی هست؟؟الان من منطقه مدرسم و آسیاتک..
این دوستت چه سرعتی گرفته از همیار که شب و روز یکیهنقل قول:
این وضعیت همیار نت هست تو این دو سال همینجوریه و خیلی کم بشه که لاست نداشته باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.2.2.4 خودش مشکل داره و همه شرکت ها بهش پکت لاست میدننقل قول:
اره دقیقا منم 4.2.2.4 مشکل دارم تو تمام شرکتا تایم اوت میده
سلام من از همیار نت داشتم بد نبود الان یه مدته از ماتریکس گرفتم نسبت به همیارنت بهتره
سلام من از همیار نت داشتم بد نبود الان یه مدته از ماتریکس گرفتم نسبت به همیارنت بهتره .مشکل از همیار شاتل آسیاتک وبقیه شرکت ها نیست مشکل از زیرساخت و مخابراتهنقل قول:
این شاتل از ساعت 10 شب حتی سایت گوگل و یاهو به مکافات و بدختی باز میشه
همش هم میگن تقصیر مخابرات و زیر ساخت هست.
همش میگن سراسری هست.
اصلا به فرض تقصیر زیرساخت هست. شرکتی که نمیتونه حق مشتری رو از زیرساخت بگیره . پس این همه تبلیغ تو سایت های مختلف و سر و صدا کردن که ما فلان هستیم و شعار دادن .به چه دلیل است؟
همیارنت هم اونقدرا که فکر میکنید تعریفی نیست !! که بگیم وای فوق العادست !!
همیارنت کاملا نرمال و معمولی هست ! مثل پارس انلاین یا صبانت
یه مدت همیارنت داشتم معمولی بود و فقط خیلی زود به زود حجم تموم میکردم ! در صورتی که با شرکت های دیگه ( پارس آنلاین ، آسیاتک ) این مشکل رو نداشتم !
آسیاتک خوبه ولی حیف واسه شبانه جفتک میندازه و قر میاد
سلام دوستان من اینترنت مخابرات فارس طرح بیست 1مگ 5 گیگ رو برداشتم از 17 فروردین الان حدود 15 مگ استفاده کردم کسی میدونه صورتحسابی که میاد چقدر میشه با تشکر
سلام دوستان من اینترنت مخابرات فارس طرح بیست 1مگ 5 گیگ رو برداشتم از 17 فروردین الان حدود 15 گیگ استفاده کردم کسی میدونه صورتحسابی که میاد چقدر میشه با تشکر
تو سایت خود بیست نت چک کن:نقل قول:
سلامنقل قول:
همانطور که دوستمون گفتند سایت 20نت قسمت سامانه کاربران
نقل قول:درود دوستاننقل قول:
منظور بنده وایرلس هست نه adsl
سلام
برای مرکز ابوذر کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر.
واقعاً جبر جغرافیایی که میگن یعنی همین که آدم تو یه کشور جهان سوم به دنیا بیاد. از این شرکتا یکیشون هم به درد نمیخورن. من از شاتل سرویس میگرفتم، این اواخر همش قطعی داشت. قیمتش که از همه جا بالاتره. دانلود رایگان شبانه هم به شرطی رایگانه که 3500 تومن اضافه بر هزینه اشتراکت بهشون بدی بعدشم به این شرط که دانلود نکنی. اگه دنالود کنی سرعت رو همچین میاره پایین که تا صبح 10 مگ هم دانلود نمیشه. ازشونم که بپرسی میگن نباید زیاد دانلود کنی.همین طور که خودشون میگن دانلود رایگان شبانست به شرطی که هر اندازه اون دلشون خواست دانلود کنی نه بیشتر. الان هم که اومدم پارس آنلاین که همه نوشته بودن خیلی خوبه. از 2 تا 7 رایگانه که 2 ساعت از شاتل کمتره. آی پی دینامیک داره. هر ماه هم به غیر از حجم 3 گیگ خود اشتراک، باید 10 الی 15 مرتبه ترافیک 1 گیگ اضافی بگیرم. خود به خود حجم دانلود تموم میشه. در کل تو کشور جهان سوم به دنیا اومدن یعنی همین. هر کسی هرجوری که میتونه سر بقیه رو کلا میذاره و فقط بهب فکر جیب خودشه.
دوستان بیست نتی، سرعت شبانه شما هم از سایت دانلود من پایین اومده؟
دوستان آسیا تکی سرعت دانلود شبانه سرویس 10 مگ چنده ؟ دقیقا این سرویس منظورمه > (10240) - اینترنت پرسرعت شهاب 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان) (659000 ريال + آبونمان)
این آسیاتک دوباره اینترنتو گرون کرد که . کسی بالای سر اینا نیست؟ چقد بی صاحابه این مملکت
سلام
من مخابرات امیر کبیر با پیش شمار844 هستم که فیبر نوری هست و غیر از آسیاتک جای دیگه سرویس نمیده چطور میشه از جای دیگه اینترنت ای دی اس ال بگیرم؟
الان خیلی وقته پایین اومده سرعت شبانه و همینطور سرعت سایتهای داخلی نظیر دانلودعن و اصلا جوری شده بعضی پورتها رو هم در حالت شبانه میبندن و از بعضی سایتهای خارجی اصلا نمیشه چیزی دان کرد.نقل قول:
قیمت ها کاهش یافته نه افزایش، فکر میکنم همون 20 درصد کاهش یافته باشهنقل قول:
گرون شدن نه به اون شکلی که شما میگی .نقل قول:
من برای فروردین سرویس 512 - 30 گیگ رو گرفتم 54 تومن توی فکر این بودم که یه بار دیگه 30 گیگ بگیرم که دیدم این سرویس برداشته شده و به جاش این اومده > (512) - اینترنت پرسرعت چلچله 20 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (539000 ريال + آبونمان) . پس معنی 20 درصد کاهش میشه 10 گیگ از حجم کم کنیم و با همون قیمت بکنیم تو پاچه مردم؟
با سلام خدمت عزیزان.من مخابرات مدرس کافو نوری هستم و الان آسیاتک دارم ولی دیگه عصابمو خورد کرده در روز 5 تا 6 بار قطع میشه و اکثر مواقع هم اینقدر سرعتش پایینه که اصلا نمیشه باهاش کاری کرد.میخواستم بدونم که شرکت دیگه ای میشناسین که به کافو نوری هم سرویس بده؟بیسنت هم میگه پورت خالی نداریم.ممنون
سلام دوستان کسی مخابرات نا محدود داره ؟
زده ماهیانه 256 قیمت 10 هزار تومن ؟
خوبه ؟ محدودیت داره ؟ یا نامحدود واقعی هست ؟
من الان چند سال از ماتریکس استفاده میکتم به نظر من ازبقیه بهتره قطعی کم سرعت
تو روز 350 400 شبانه هم یک شب بالا 100 بعضی شبا هم ما بین 50 تا 100 و خیلی کم
تایم اوت دارم
سرعت دانلودت احتمالا 8 کیلو هست !!!نقل قول:
(پی نوشت: من 1 مگ نامحدود دارم دانلودم 32 هست !)
این که فاجعه ست سرعت نت 10 سال پیش من با دیال آپ بیشتر از این بودنقل قول:
سرعت دانلودت احتمالا 8 کیلو هست !!!
(پی نوشت: من 1 مگ نامحدود دارم دانلودم 32 هست !)
باعرض سلامنقل قول:
سرویس شما چند مگ هست ؟
سلامنقل قول:
الآن که دیگه همچین تعرفه ای وجود نداره.
حتی دیگه تعرفه شبانه رو هم ندارن.
مگر اینکه کسی رو تو مخابرات داشته باشی که بتونه این تعرفه رو واستون فعال کنه؛ چون هنوز کسانی هستن که از تعرفه های قبلی دارن استفاده میکنن. اگه اینجوریه، ممنونت میشم که به منم معرفیش کنی.
من اینترنت نامحدود مخابرات ۱ مگ دارم که الان ماهی ۴۳ تومن توی جشنواره یکساله دارم واسش میدم. اوایل سرعت خوب بود ولی الان بیشتر از ۳۲ نمیشه سرعت دانلودت. میخوام تعرفه رو عوض کنم و حجمی بگیرم. نظرتون چیه ؟ چی بگیرم ؟ اصلا این کار رو بکنم ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
امین جان شما حجم مصرفیتون چقدره ؟! منظورتون از تعرفه حجمی اینه ؟!نقل قول:
دوستان من مصرف اینترنتم بالا هست الان یک مگ جشنواره پاییزه پارسال دارم خوبیش اینه شبانه رایگانه 128 سرعت میده تو روز هم 300 تا. حالا میخوام نامحدود 2 مگ بگیرم میخوام ببینم سرعتش تو شبانه روز که از 128 پایین تر نمیاد؟