دانلود كن بده پرينت كنن صفحه اي 90 تومن در مياد ( پشت و رو ) بعضي فصل هاي زيست البته مجبوري كه رنگي پرينت بگيرينقل قول:
دانلود كن بده پرينت كنن صفحه اي 90 تومن در مياد ( پشت و رو ) بعضي فصل هاي زيست البته مجبوري كه رنگي پرينت بگيرينقل قول:
نقل قول:
راستش اصلا اینطوری نمی تونم بخونم! حتما باید کتاب باشه! مخصوصا بخاطر اینکه من راه میرم و درس می خونم.
خیلی آدم حساسی هستم.
دیشب رفتم کتاب تانک تست تخته سیاه رو بگیرم وحشت کردم! انگار با پاپیروس درستش کردن!
رفتم جامع مهر و ماه رو گرفتم.
از مدرسه غیر انتفاعی بگیر خب مدرسه های پیش دانشگاهی سر بزن معمولا اضافه میارننقل قول:
نقل قول:
هفته بعد انتشارات مدرسه باید بیاره
درود؛
برای دینی چه کتابی برای کنکور پیشنهاد میشه؟ دبیرمون درس دادنش کامله و نکته گفتنش نسبتا زیاد هست و پیام و ارتباط بین آیات و غیره رو هم میگه، کتاب رو برای تست میخوام بیشتر. اما اگه کتابی، توضیحاتش خیلی کامل و خاص(از نظر طبقه بندی و مفهوم آیات و غیره) باشه قطعا ضرری نداره تهیش.
کتابایی که تعریفشون رو شنیدم گاج نقره ای، انرژی اتمی و آبی قلم چی هستند. کدوم یکی پیشنهاد میشه؟
برای ادبیات هم قرابت معنایی و آرایه انرژی اتمی + گاج سبز ادبیات 3 + پاورقی ادبیات پیش (اندیشه فائق) رو دارم. به نظرتون یه آبی قلم چی بگیرم برای کل پایه یا چون گاج سبز سوم رو دارم یه کتاب جدا برای دوم بگیرم کافیه؟
جدای از این ها، این کتاب قرابت معنایی دکتر هامون سبطی به کارم میاد؟(با توجه بهکتاب های که دارم)
دیفرانسیل و ریاضیات پایه هم کتاب اندیشه فائق رو دارم(تالیف رضوی) که یه مدل ترسناکیه، هم توضیحاتش سخت و کوتاهه و هم جواب هاش خیلی ملموس نیست، سطحم توی ریاضیات عالی نیست اما ضعیف هم نیستم (متوسط تقریبا) اگه کتابی هست که راحت تر و user friendly تر بتونه کارو راه بندازه بگید.
گاج نقره ای کفایت می کنه...دینی فقط تست زدن نیست که شما 80 درصد باید مطالعه کنید 20 درصد وقتتون رو تست بزنید تست تالیفی هم کاربرد چندانی نداره...شما باید به مفهوم آیات تسلط پیدا کنید...نقل قول:
ادبیات گاج رو بندازید دور...ادبیات رو باید مبحثی خوند
سپاس.نقل قول:
ادبیات رو که کتاب دارم برای مطالعه مبحثی. اما برای تست و مطالعه درس به درس (که یکبار حداقل باید انجام بشه) پرسیدم. باز نظرتون رو بگید در این مورد ممنون میشم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
برای دینی من جامع نشر الگو (انرژی اتمی) رو پیشنهاد میدم
واقعا عالیِ بنظر من اول تا میتونین الگو بگیرین ولی دور کتابای قلمچی رو خط بکشین! به درد نمیخوره.
برای ادبیات برای هر پایه یا گاج محوری بگیرین یا کلک معلم دوتاش خوبن بیشتر سلیقه ایه که من برای دوم و سوم کلک دارم برای پیش گاج سبز که هیچ فرقی نمیکنه
کتاب قرابت نشر دریافت هم آره اگه بتونین اول اونو بخونین بعد برین سراغ قرابت انرژی اتمی خیلی بهتر میشه چون همونطور که میدونین قرابت انرژی اتمی فقط تستِ
نظر خودم برای ادبیات همین گاج سبز هست تا یک بار کل کتاب ها رو کاملا عمقی بیام جلو با یه مقدار تست، مرحله بعدش برم سراغ کتابای انرژی اتمی مبحثی تست بزنم.نقل قول:
البته قرابت انرژی اتمی فقط تست نیست، یه بخشش ابیات و عبارات معادل به طور درس به درس برای کل کتاب هاست.
توی عمومی ها امیدم به ادبیات و زبان هست و فکر میکنم جفتشونو بتونم بالا بزنم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
آره قرابت انرژی اتمی آخرش بیت زیاد داره ولی قرابت هامون سبطی خیلی مفصل تر و کامل تره اگه واقعا درصد خوب میخواین و وقت کافی دارین اون خیلی کمک میکنه ، به زبان فارسی هم توجه کنین خیلی خوبه - اگه دینی انرژی اتمی رو خوب بخونین تو دینی هم میشه امید داشت به درصد خوب .نقل قول:
برای موفقیت در دین و زندگی باید بارها کتاب درسی رو بخونید و فقط برای آشنایی با روش طرح سوال،توسط طراحان کنکور تست بزنید.اون هم فقط تست های کنکورهای سال های اخیر.اینکه بخواید با تست زدن یاد بگیرید بزرگترین اشتباه در درس دین و زندگی هست(بر خلاف ریاضی و فیزیک)
کتاب های گاج خاکستری،نشر الگو یا همگامان مناسب هستند.
سلام.
دوستان برای عربی چه کتابی رو پیشنهاد میکنید ؟
بنده عربی جامع نشر الگو دارم به نظرتون خوبه ؟ یا باید چیز دیگه ای بخرم؟
همچنین دین و زندگی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اما مسئله ای ای که هست نمیدونم من با دین و زندگی مشکل دارم ... یا با خیلی سبز مشکل دارم یا خیلی سبز مشکل داره ؟
همچنین زبان انگلیسی بهترین کتاب چی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
برای جمع بندی چه کتابایی برای هر درس رشته ریاضی معرفی می کنید؟(عمومی - اختصاصی)
عربی جامع الگو خوبه.به اندازه ی کافی هم تست داره.ولی اگر هدفتون درصد های خیلی بالا در عربی هست میتونید بانک تست عربی خیلی سبز یا الگو رو هم بگیرید که بعد از جامع الگو تمرین بیشتری کنید.نقل قول:
دین و زندگی خیلی سبز هم کتاب شناخته شده ای هست و کسی از خریدنش پشیمون نشده یعنی من نشنیدم.خیالتون راحت باشه.
کتاب های زرد کانوننقل قول:
نقل قول:
اگر تست الگو رو برا عربی دارید از لحاظ تست کافیه
یه کتاب یا جزوه برا آموزش قواعد مثل عربی به زبان ساده هم داشته باشید
برای دین و زندگی همون طور که بالاتر دوستمون خیلی دقیق و خوب گفتن
اول چند بار کتاب درسی و بعد خلاصه برداری های خودتون رو بخونید بعد از روی یه کتاب "فقط" تست های کنکور و سنجش رو بزنید
پس بنابراین فرقی بین کتاب های دین و زندگی چندان نیست
براانگلیسیکتاب کیاسالار از بقیه بهتر بنظر میرسه
کتاب جابری هم بد نیست
سلام
واسه ازمون فراگیر ارشد نرم افزار چی پیشنهاد میدید؟کدام موسسه(البته منظور جزواتش هست)؟
نرم افزار نم افزارنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خیلی ممنون ...
متاسفانه دکمه تشکر برای من فعال نیست ...
ممنون.
بین داوطلبان ارشد،جزوات پارسه خیلی محبوب هست.مخصوصا برای مهندسی برق.باز هم باید بپرسید تا مطمئن بشید.نقل قول:
کاملا درسته.کتاب های کیاسالار(گرامر،واژگان،و نترسیم از متن) خیلی قوی هست.نقل قول:
در مجموع کتاب های کیاسالار،مبتکران و خیلی سبز بیشتر مورد استفاده ی داوطلبان کنکوره.البته نشر الگو هم چند وقتیه یه کتاب جامع برای زبان انگلیسی منتشر کرده که فعلا معلوم نیست خوبه یا نه.هر چند نشر الگو معمولا کتاب ضعیف چاپ نمی کنه.
بچه ها براي زبان فقط مبتكران ( دكتر انار شهابي ) رو تهيه كنين.
تـــــایید !نقل قول:
جامع کنکورـو بگیرین اگه از پایه مشکل دارین سومش هم بگیرین که خیلی عالیه!
شهاب اناری البته :دینقل قول:
_____
تست ریاضی 2 بین گاج سفید و کانون آبی موندم ، کدوم ؟؟ اگه کتاب بهتریم هست معرفی کنید
کتاب تستی که برای ریاضی می گیرید باید هم تست های آموزشی داشته باشه هم خودآزمایی..البته آموزشی نه بصورت نامنظم و درهم و برهم بلکه با چیدمان منطقی که پله پله روند آموزشی رو طی کنید و هر تستی رو که تمرین می کنید احساس کنید نکته ی جدیدی یاد گرفتید و به مرور به ریاضی علاقمند بشید و در آخر هر فصل هم تعدادی تست برای آزمودن چیزهایی که تا الان یاد گرفتید.برای این منظور، من کتاب تستی بهتر از ریاضی2 نشر الگو نمیشناسم.در ضمن باید براش وقت بذارید و حتی از حل کردن تست های درجه D(خیلی سخت) هم نترسید و ناامید نشید چون اگه بتونید باهاش کنار بیاید بعد از مدتی اعتماد بنفس شما در حل تست های ریاضی چند برابر بهتر میشه.اغلب کتاب های ریاضی الگو اینطور هستند.نقل قول:
خود نشر الگو هم نمیتونست اینجوری تبلیغ کنه:n06:
ممنون از کمکتون :n16:نقل قول:
همین منظورتونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_________
دیگه کسی نظری نداره؟
لینکی رو که گذاشتید نتونستم ببینم .نقل قول:
سایت نشر الگو که برید برای ریاضی دوم دبیرستان،دو نوع کتاب داره:
یکیش ریاضی2-آموزش و دیگری ریاضی2-تست.اگر ریاضیتون ضعیفه یا جزوه ی درست و حسابی ندارید(یا هر دو) آموزش بگیرید اگر میخواید تست بزنید کتاب تستش رو بگیرید.
سلام،
آره همینه.
منم الگو رو پیشنهـاد میدم. کتاب فوق العاده قوی هستش. اما یکم سخته، اگر میخوای کنارش یه آبی کانون هم بگیری که اول اون رو بزنی بعد بیای سراغ الگو هم ایده بدی نیست.
---------------
دوستان دیف خیلی سبز رو کسی داشته؟ کلاً برای دیف چی پیشنهـاد میدین؟
الگو یا تخته سیاهنقل قول:
نقل قول:
تست دیف خیلی سبز خوبه ; فقط درسنامه اش خیلی خلاصه است
دیفرانسیل خوشخوان چه طوره؟ کلا قوی ترین دیفرانسیل از نظر جواب تشریحی کامل و درسنامه کدوم کتابه؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
عرفان هرکسی با یه کتابی راحته
گاج و نشر الگو خیلی خوبن
انتشارات تخته سیاه هم دیفرانسیلش خیلی خوبه (البته دیف 2 نداره فعلا)
من هم با نظر ایشون موافقم.نقل قول:
یه خبر خوب برای داوطلبان عزیز!
بطور اتفاقی یه سایت عالی برای کنکور پیدا کردم.
سایت گروه آموزشی آلم .در این سایت میتونید کلی چیز های خوب رو بدون نیاز به عضویت و البته بصورت رایگان دانلود کنید.برید و لذت ببرید.
به این میگن بخشیدن از کیسه ی خلیفه:n01:
الم جزوه هاش مالی نیستنقل قول:
من که زیست ش رو گرفتم ولی اصلا کمک نکرد.
شاید قوی نباشه ولی از هیچی خیلی بهتره چون خیلی ها جزوه ندارن و این جزوه ها میتونه کمک زیادی کنه تا بعد از خوندن اینها با جواب دادن به تست های بیشتر(از کتاب های شناخته شده ی بازار)،به نتیجه ی مطلوب برسند.نقل قول:
اینطور نیست؟!
سلام دوستان من توی دیفرانسیل ضعیفم و معلم خیلی خوبی هم نداریم
شنیدم که کتاب رمزینه خیلی از پایه و ساده توضیح داده آیا اینطوره؟ این کتاب بر اساس کتاب درسی قدیم یا جدید؟ اگر قدیمه آیا کتاب درسی خیلی عوض شده یا تغییرات جزءی بوده و میشه از کتاب قبل هم استفاده کرد؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
دوستان برای زیست سوم یه کتاب خوب معرفی کنین که تستاش متفاوت باشه
تانک و خیلی سبز دارم ولی میخوام تستاش متفاوت باشه و اگه هم شد یه درسنامه در حد خیلی سبز دوم داشته باشه.
برای پیش دو هم اگه میشه کتاب معرفی کنین اینم خیلی سبز و تانک دارم
8000 تست یا الگو یا دریافت چطوره؟
نشر دریافت تستاش با جزوه عمارلو یکیه؟
دوستان من کتاب گاج سفید هندسه تحلیلی رو گرفتم ... سال چاپش هم 91-92 هست اما توی تست هاش اصلا تست های اخیر کنکور نیست ! ( 91-87) !!
این کتاب مشکل نداره من وقتم رو روش صرف کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین
همگاماننقل قول:
همایش زیست نشر دریافت،خلاصه شده ی جزوه ی عمارلو هست(تقریبا نصف)