از دوستان رشته حقوق یا الهیات کسی اینجا نیست؟نقل قول:
Printable View
از دوستان رشته حقوق یا الهیات کسی اینجا نیست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش نمیتونی بگی از اونجا یه دستور صادر بکنن به مرکز پیام نور اینجا و بگن این حداقل نمره رو به این دانشجوی گل بدید ؟ . جون من میشه ها :n02:
اگه شد بگین به منم بده :| نامرد منم انداخت. تشریحی 0 داده :n28: یعنی میان ترم 4.5 بگیری، تستی 4.48 بگیری اونوقت تشریحی هم پر کنی بدی بهت 0 بده. اونم رشته نرم افزار. اونم به خاطر 0.53 صدم. بمیر استاد گرامینقل قول:
یه اعتراض شدید هم نوشتم تو گلستان ببینم چی میشه.
اطلاعاتي جهت نمايش يا چاپ موجود نيست.
گزارش نتیجه ثبت نام از موقع انتخاب واحد پیغام بالا رو میده . نشد یک ترم بدونِ مشکل ثبت نام کنیم . :n27:
واقعا افتادی ؟ تشریحی صفر ؟ متاسفم واقعا برای این جماعت . یعنی من کمتر از یک نمره ی تستی میخوام برای قبولی . امیدوارم که به اعتراضت جواب بده و قبول بشی .نقل قول:
با یه دو - دو تا چهار تا تاثیر میان ترم عملا از همون 4.5 به بعده . من میان ترمم 5 بوده . یعنی لطف بزرگی نکرده استاد که 5 داده . اگر یه سوال تستی درست میزدم قبول بودم . 1.75 تشریحی - 2.52 تستی
نقل قول:دوستان کدوم دانشگاهین؟نقل قول:
اگه شد بگین به منم بده :| نامرد منم انداخت. تشریحی 0 داده :n28: یعنی میان ترم 4.5 بگیری، تستی 4.48 بگیری اونوقت تشریحی هم پر کنی بدی بهت 0 بده. اونم رشته نرم افزار. اونم به خاطر 0.53 صدم. بمیر استاد گرامی
یه اعتراض شدید هم نوشتم تو گلستان ببینم چی میشه.
من پیام نور گیلانم . آقا حسین رو نمیدونمنقل قول:
باید از دوباره این درس رو برداریم :n03:
سلام
بالاخره قبول شدم و دلشون به رحم اومد و ما رو قبول کرد :n27:
دوستان دو سوال :
1 - کاراموزی و پروژه رو میشه تابستان برداشت ؟
2 - اگر ترم پاییز سال بعد برام 7 واحد بمونه معرفی به استاد میدن اون 7 واحد رو ؟
1-بستگی به مرکز داره ولی معمولا ارائه نمیشه .برداشتن پروژه تو تابستون اشتباه مخصوصا اگه پروژه اماده نداشته باشی و تازه بخوای جمع کنی کل تابستونت خراب میشه .نقل قول:
2-حداکثر فقط دو درس معرفی به استاد میدن .مجموع واحداش فرق نمیکنه ولی حتما دو درس باید برات مونده باشه درس عملی هم معرفی به استاد نمیدن
دوستان قسمت انتخاب واحد گلستان دوباره باز شده
از امروز 15 بهمن تا بیستم دوباره می تونید انتخاب واحد کنید.
حذف و اضافه هم اونطور که توی سایت ها نوشته شده از 26 بهمن تا 4 اسفنده.
چیکار کردی که دادن؟ ماله منو ندادن نامردانقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره میشه درخواست مهمانی رو که باهاش موافقت شده لغو کرد؟؟
امروز رفتم دانشگاه مقصد دیدم وضعیت افتضاحه!
هر 2 دانشگاهم موافقت کردن و قسمت درخواست انتقالی/مهمانی بسته شده..نقل قول:
توروخدا کسی میدونه بهم کمک کنه!نه خونه گیرم اومد نه خوابگاه ..
چند پست قبل تر گفتم که به یکی از آشناهاش سپرده بودم . فکر میکنم اون حل کرده . رفتم آز سیستم عامل رو چک کنم دیدم 10 شدم !!!نقل قول:
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که یه آشنا گیر بیاری . تقریبا یک هفته بعد از امتحان نمره ی تشریحی مدار الکتریکی رو زد استادمون. الان بهم نمره داد قبول شدم . فکرش رو بکن . با هزار منت و خواهش .
سلام چرا وارد سایت گلستان نمیشه؟ آیا مشکل داره؟
یه آدرس یا سرور دیگه معرفی کنید راحت تر وارد سایت بشیم.
ضمنا آخرین لیست تطبیق دروس علوم انسانی (حقوق با الهیات و حقوق اسلامی) را از کجا باید پیدا کنیم چون من یه لیست پیدا کردم بالای لیست نوشته حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد! اما من لیست تطبیق کارشناسی را میخواستم.
ممنون
نقل قول:
سلام چرا وارد سایت گلستان نمیشه؟ آیا مشکل داره؟
یه آدرس یا سرور دیگه معرفی کنید راحت تر وارد سایت بشیم.
ضمنا آخرین لیست تطبیق دروس علوم انسانی (حقوق با الهیات و حقوق اسلامی) را از کجا باید پیدا کنیم چون من یه لیست پیدا کردم بالای لیست نوشته حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد! اما من لیست تطبیق کارشناسی را میخواستم.
ممنون
سلام
از لینک های کمکی زیر استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل درخواست های مکرر دانشجویان/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال اول ۹۴-۹۳ دانشگاه پیام نور برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مجددا با درخواست های مکرر دانشجویان و مراکز تمدید شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : پیگیری های مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نتیجه داد و طبق رایزنی هایی که با برخی مسئولین جهت پیگیری از سازمان مرکزی برای تمدید مجدد مهلت ثبت نمرات میان ترم انجام شد، طی بخشنامه ای از سوی اصغر ابوالحسنی ، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال اول 94-93 دانشگاه پیام نور تمدید شد.
با توجه به درخواست مکرر دانشجویان و مراکز مبنی بر تمدید ثبت نمرات میان ترم نیمسال اول 94-93 در مقطع کارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسی و کارشناسی ارشد ،پردازش مربوطه فقط در تاریخ 25 بهمن ماه و 26 بهمن ماه 93 در سیستم گلستان مجدد فعال خواهد شد.
لذا امکان ثبت نمرات میان ترم نیمسال اول 94-93 مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در روزهای شنبه 25 بهمن ماه 1393 و یک شنبه 26 بهمن ماه 1393 برای دانشجویان دانشگاه پیام نور فراهم خواهد شد.
در بخشنامه مربوطه بر این موضوع تاکید شده است که مهلت اعلام شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و لذا درخواست شده از ارسال نامه پس از مهلت به سازمان مرکزی (حتی به صورت موردی) جدا خودداری شود.
مهلت ثبت نمرات عملی : لازم به ذکر است مهلت ثبت نمرات میان ترم ارتباطی به مهلت ثبت نمرات عملی دروس ندارد و برای ثبت نمرات عملی تا دو نیمسال فرصت وجود دارد که البته بهتر است اساتید زودتر نسبت به اعلام نمره بخش عملی نیز اقدام کنند.
در همین رابطه بخوانید:
برای مشاهده بخشنامه در سایز اصلی برروی آن کلیک کنید
یعنی الان که من به خاطر 0.52 صدم افتادم و نوشته رد اگه برم با استاد صحبت کنم میان ترمو افزایش بده قبول می شم؟ یا فقط برای نمرات تایید نشده هست؟نقل قول:
تایید نمرات چون دست مرکزتان هست می توانند تایید رو بردارند تا استاد نمره را افزایش دهد مشکلی از این نظر نیست.نقل قول:
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام کنکور سراسری سال ۱۳۹۴ از امروز یکشنبه ۱۹ بهمن ماه ۹۳ آغاز شد و تا یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : کنکور سراسری سال 94 برای پذیرش دانشجو در دوره های روزانه، شبانه، نیمه حضوری، مجازی، پردیس های خودگردان و کد رشته های با آزمون دانشگاه آزاد، پیام نور، موسسات غیر انتفاعی و دانشگاه فرهنگیان در خرداد 94 برگزار می شود.
هزینه ثبت نام در کنکور سراسری سال 94 به ازای شرکت در هر یک از گروه های آزمایشی 15 هزار تومان (150 هزار ریال) می باشد و چنانچه داوطلبی علاقمند به شرکت در گزینش رشتههای تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی باشد، لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 8 هزار تومان (هشتاد هزار ریال) دیگر نیز از طریق خرید اطلاعات کارت اعتباری اقدام کند و در هنگام ثبت نام گزینه اعلام علاقه مندی به رشته های این دانشگاه را انتخاب کند.
هر داوطلب میتواند علاوه بر انتخاب یکی از گروههای آزمایشی (علوم ریاضی و فنی یا علوم تجربی و یا علوم انسانی) به عنوان گروه آزمایشی اصلی در گروه آزمایشی هنر و زبان خارجی نیز متقاضی شود.
کنکور سراسری سال 94 در روزهای 21 و 22 خردادماه 94 در پنج گروه آزمایشی برگزار می شود.
نتایج اولیه به صورت کارنامه در هفته اول مردادماه منتشر و انتخاب رشته در هفته دوم مردادماه انجام می شود.
نتایج نهایی آزمون سراسری سال 94 در نیمه اول شهریورماه 94 اعلام خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره تاریخ ثبت نام و هم چنین شرایط و ضوابط شرکت در آزمون سراسری سال 1394بدینوسیله بهاطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1394برای پذیرش دردورههای روزانه ، نوبت دوم (شبانه)، نیمهحضوری، مجازی و پردیس خودگردان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور (آموزش از راه دور) و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین متقاضیان تحصیل در آن دسته از کد رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که پذیرش در رشتههای مذکور براساس آزمون صورت میپذیرد، میرساند که ثبتنام برای شرکت در آزمون مذکور و همچنین ویرایش اطلاعات ثبتنام از روز یکشنبه مورخ 19/11/93 (نوزدهم بهمن ماه 1393) آغاز و در پایان وقت روز سهشنبه مورخ 28/11/1393 (بیست و هشتم بهمن ماه 1393) پایان میپذیرد، لذا داوطلبان میتوانند در مهلت مقرر براساس توضیحات ذیل برای شرکت در آزمون سراسری سال 1394 اقدام نمایند.
الف) تکالیف داوطلبان برای شرکت در آزمون: داوطلب شرکت در آزمون باید یکایک اقدامات زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد.
1- مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام (دفترچه شمار1) درآزمون سراسری سال 1394
2- خرید کارت اعتباری ثبتنام از پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- مراجعه به سامانه جمعآوری اطلاعات و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری ورود به دانشگاهها به نشانی: dipcode.medu.ir برای دریافت کد سوابق تحصیلی (اطلاعات دانشآموزی برای داوطلبان مشمول احتساب سوابق تحصیلی، شامل دیپلمههای سال 1384 تا سال 93 با عنوان رشته های تحصیلی ریاضی فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی).
4- ثبتنام از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (19 بهمن 93 لغایت 28 بهمن 93).
5- پرینت کارت شرکت در آزمون، با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس برنامه زمانی مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک.6- حاضر شدن در محل و حوزه امتحانی تعیین شده در کارت شرکت در آزمون و پاسخ دادن به سؤالات.ب) ثبتنام برای شرکت در آزمون:
ثبتنام برای شرکت در آزمونهای کلیه دورههای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی سال 1394 و همچنین متقاضیان تحصیل در آن دسته از کدرشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که پذیرش در رشته های مذکور بر اساس آزمون صورت می پذیرد منحصراً از طریق پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور امکانپذیر است. لذا داوطلبان لازم است ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام رامطالعه نموده ودرصورت واجد شرایط بودن نسبت به پرداخت هزینه خرید کارت اعتباری ثبتنام در آزمون به شرح ذیل، اقدام و سپس مراحل بعدی را به انجام برسانند.
1- دریافت دفترچه راهنمای ثبتنام آزمون سراسری سال 1394:
متقاضیان ثبتنام در آزمون سراسری سال 1394، با دریافت دفترچه راهنمای ثبتنام آزمون از پایگاه اطلاعرسانی این سازمان، ضمن مطالعه دقیق آن برای اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات مربوط به ضوابط ثبتنام اتباع غیر ایرانی و توضیحات مربوط به سهمیه ایثارگران که در این دفترچه راهنما درج شده در صورتی که دارای شرایط مندرج در دفترچه باشند، میتوانند به عنوان داوطلب در این آزمون ثبتنام نمایند. 2-پرداخت هزینه خرید کارت اعتباری:
با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبتنام منحصراً به صورت اینترنتی انجام میشود، داوطلبان لازم است به وسیله کارتهای عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال میباشد، با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی سازمان و پرداخت مبلغ 150.000 (صد و پنجاه هزار) ریال به عنوان وجه ثبتنام شرکت در آزمون، نسبت به دریافت اطلاعات کارت اعتباری (شماره سریال 12 رقمی) اقدام نمایند.
تبصره 1- هر داوطلب مطابق ضوابط آزمون میتواند متقاضی شرکت در یکی از گروههای آزمایشی پنجگانه شامل گروه آزمایشی یک (علوم ریاضی و فنی)، گروه آزمایشی 2 (علوم تجربی)، گروه آزمایشی 3 (علوم انسانی)، گروه آزمایشی 4 (هنر) و گروه آزمایشی 5 (زبانهای خارجی) گردد.
تبصره 2- چنانچه داوطلبی متقاضی ثبتنام در 2 و یا 3 گروه آزمایشی (با توجه به توضیحات تبصره 3 ذیل) باشد، لازم است به ازای هر گروه آزمایشی مبلغ 150.000 (صد و پنجاه هزار) ریال دیگر نیز از همین طریق پرداخت و اطلاعات کارت اعتباری را دریافت دارد.
تبصره 3- منظور از ثبتنام در 2 و یا 3 گروه آزمایشی بدین صورت میباشد، که داوطلب میتواند علاوه بر انتخاب یکی از گروههای آزمایشی (علوم ریاضی و فنی یا علوم تجربی و یا علوم انسانی) به عنوان گروه آزمایشی اصلی در گروه آزمایشی هنر و زبان خارجی نیز متقاضی شود. به عبارت دیگر هیچ داوطلبی نمیتواند بطور همزمان، در گروههای آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی شرکت نماید.
تبصره 4- چنانچه داوطلبی علاقمند به شرکت در گزینش رشتههای تحصیلی دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی باشد، لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 80.000 (هشتاد هزار) ریال دیگر نیز از همین طریق، اقدام و اطلاعات کارت اعتباری را دریافت نماید.
تبصره 5- در رابطه با نحوه اعلام علاقهمندی به رشتههای دانشگاه آزاد اسلامی توضیحات لازم در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون و اطلاعیههای بعدی داده خواهد شد.
تبصره 6- در رابطه با نحوه اعلام علاقهمندی به رشتههای دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تهران به اطلاع میرساند در صورت اعلام رسمی وزارت آموزش و پرورش برای پذیرش دانشجو در دانشگاههای فوق، موضوع در زمان پرینت کارت شرکت در آزمون و یا درزمان انتخاب رشته اطلاعرسانی خواهد شد.
تذکرات مهم :
1- در آزمون سراسری سال 1394 پذیرش دانشجو در رشتههای تحصیلی: ارتباط تصویری، طراحی پارچه، طراحی صحنه، طراحی لباس، عکاسی، کاردانی هنرهای تجسمی، کتابت و نگارگری، مجسمه سازی و نقاشی ، طراحی صنعتی ، ادبیات نمایشی، بازیگری ـ کارگردانی، نمایش عروسکی آهنگسازی، نوازندگی موسیقی ایرانی، نوازندگی موسیقی جهانی و موسیقی نظامی) در گروه آزمایشی هنر بصورت متمرکز و با شرایط خاص صورت میپذیرد. لذا کلیه داوطلبان علاقمند به رشتههای ذیربط میبایست نسبت به علامتگذاری بند مربوط در تقاضانامه ثبتنام برای هر یک از رشتههای ذیربط اقدام نمایند.(حداکثر 2 مجموعه رشته مطابق توضیحات مندرج دردفترچه راهنمای شماره یک )برگزاری آزمون عملی و یا آزمون تشریحی رشتههای ذیربط در اوایل مرداد ماه سال 1394 خواهد بود. توضیحات لازم در این خصوص از طریق اطلاعیههای مربوط در زمان پرینت کارت شرکت در آزمون به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. به عبارت دیگر این رشتهها از ردیف رشتههای مربوط به پذیرش نیمه متمرکز خارج گردیده و اسامی پذیرفتهشدگان نهایی رشتههای فوق در شهریور ماه سال 94 همزمان با نتایج سایر رشته ها ی متمرکز اعلام خواهد شد.
2- سایرضوابط آزمون سراسری سال 1394 همانند ضوابط آزمون سال 1393 بوده و تغییری در آن ایجاد نخواهد شد.
3-متقاضیانی که از سال تحصیلی 64-1363 به بعد، دو نوبت در آزمونهای ورودی (دورههای روزانه) رشتههای تحصیلی متمرکز و یا نیمهمتمرکز پذیرفته شده باشند، حق ثبتنام و شرکت در آزمون سراسری سال 1394 را نخواهند داشت.
4- پذیرفته شدگان دورههای روزانه آزمون سراسری سال 1393 (اعم از رشتههای متمرکز و یا نیمهمتمرکز) حق ثبتنام و شرکت در آزمون سراسری سال 1394 نخواهد داشت.
5- براساس ضوابط، دانشجویان دوره روزانه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی (بجز دانشجویان، ورودی سال 93 که مجاز به شرکت در آزمون سال 94 نمیباشند) در صورتی میتوانند در آزمون سراسری سال 94 ثبتنام و شرکت نمایند که اولاً واجد شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبتنام آزمون مذکور باشند و ثانیاً حداکثر تا تاریخ 30/11/1393 نسبت به انصراف قطعی از تحصیل اقدام نمایند. بدیهی است داوطلبان مذکور در صورت عدم انصراف قطعی از تحصیل تا تاریخ تعیین شده، در صورت موفقیت و قبولی در آزمون، مجاز به ثبتنام و ادامه تحصیل در رشته قبولی جدید خود نمیباشند.وبه عنوان داوطلب متخلف تلقی خواهند شد.
6- مطابق مصوبه جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو و در راستای اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجودر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور (مصوب مجلس محترم شورای اسلامی) سوابق تحصیلی موجود (اعلام شده از وزارت آموزش وپرورش) آن دسته از دیپلمههای ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی که دیپلم خود را طی سالهای 1384 لغایت 1393 اخذ نمودهاند و دروس امتحانی آنها بصورت نهایی و سراسری برگزار شده، مشمول اعمال سوابق تحصیلی میباشند و سوابق تحصیلی تراز شده آنها به میزان حداکثر 25 درصد تأثیر قطعی در نمره کل نهایی آنان اعمال خواهد شد.ج -آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبتنام:
داوطلبان میبایست پس از مطالعه دفترچه راهنما مدارک و یا اطلاعات لازم مندرج در تقاضانامه ثبتنام، از جمله فایل عکس اسکن شده را براساس توضیحات مندرج در دفترچه آماده نمایند.د-داوطلبانیکه درزمان مقررنسبت به ثبت نام درآزمون اقدام می نمایند:
این دسته ازداوطلبان لازم است با وارد نمودن اطلاعات درخواستی نسبت به مشاهده اطلاعات ثبتنامی و در صورت لزوم نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی براساس دستورالعمل به شرح ذیل اقدام نمایند.
الف- آن دسته ازداوطلبانی که مشمول سوابق تحصیلی نمی باشند اجازه ویرایش کلیه اطلاعات ثبتنامی خود را دارند.
ب- آن دسته ازداوطلبانی که مشمول سوابق تحصیلی می باشند اجازه ویرایش اطلاعات خودراداشته اما اجازه ویرایش اطلاعات سوابق تحصیلی را نخواهند داشت .
توجه: شرایط وضوابط ثبت نام وشرکت درآزمون دردفترچه راهنمای شماره 1 آزمون درج شده است و هرگونه تغییر در شرایط و ضوابط ثبتنام بصورت اطلاعیه رسمی از طریق نشریه پیک سنجش (هفتهنامه خبری و اطلاعرسانی سازمان سنجش)، پایگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور (سایت سازمان)و در صورت لزوم از طریق رسانههای گروهی اعلام خواهد شد.
ضمناً داوطلبان گرامی می توانند سوالات خود را با بخش پاسخگویی اینترنتی پایگاه اطلاعرسانی سازمان به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا با شماره تلفنهای 9-88923595 (کد 021) در میان بگذارند. و از مراجعه حضوری به این سازمان خودداری فرمایند.
یعنی من باید علاوه بر اینکه با استاد صحبت کنم میان ترمو افزایش بده، با نفر دیگه ای هم صحبت کنم که تایید رو برداره؟ یا خود استاد میتونه هم تاییدو برداره هم میان ترم رو افزایش بده؟نقل قول:
ویرایش: مثل اینکه آره. باید هر دو رو راضی کنم.
بله اول باید مرکزتان تایید رو بردارد تا بعد استاد بتواند تغییرات رو انجام دهد.نقل قول:
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۴-۹۳ دانشگاه پیام نور از ۲۶ بهمن آغاز می شود / فرصت مجدد برای انتخاب واحد
کسی می دونه اگه بخوایم بعد از گرفتن کارشناسی تو یه رشته از پیام نور، بریم و یه رشته دیگه تو دانشگاه سراسری بخونیم، واحدهایی که تو پیام نور پاس کردیم رو دوباره باید پاس کنیم یا تطبیق داده میشه؟
مثلاً من میخوام بعد از اینکه لیسانس کامپیوتر گرفتم، برم و کنکور زبان بدم و تو دانشگاه سراسری زبان انگلیسی بخونم. عمومی ها رو باید دوباره خوند؟
نا جایی که من میدونم این قانون هست که توی هر دانشگاهی که درس خونده باشید دروس عمومی رو توی رشته دوم تطبیق بدن.نقل قول:
برای دوست من اینکارو کردند. خود منم رفتم دانشگاه قبلیم و درخواست ارسال ریزنمرات به دانشگاه دومم رو دادم.
البته بعدش نرفتم پیش مسوول رشته مون پیگیری کنم ببینم تطبیق دادن یا نه و توی کارنامه م توی سایت هم که میرم نمره عمومی ها رو برام نزدن..
من هم قبلا دولتی زبان خوندم و بهتون اطمینان میدم ریاضی و فیزیک توی درسای رشته زبان نیست.
عمومی ها هم تقریبا توی همه دانشگاهها یکی هست؛ اندیشه و اخلاق،فارسی عمومی،تربیت بدنی،تنظیم خانواده،...
فکر میکنم عمومی ها حدود 15-20 واحد باشه که واسه خودش یه ترمیه !
بازم پرس و جو کنید تا مطمئن شید.
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : زمان ثبت نام و لیست دروس ریزشی نیمسال اول ۹۴-۹۳ دانشگاه پیام نور اعلام شد.
سلام
یه بابایی دیپلم داره میخواد وارد دانشگاه بشه ، چند تا سوال :
1 -نزدیکترین تاریخ ثبت نام پیام نور چه زمانیه؟
2 - کنکور نداره دیگه درسته؟
3 - مدرک پیام نور واسه ورود به دانشگاه آزاد و دولتی در مقطع بعدی معتبره؟
4 - کلاسای پیام نور به چه صورت برگزار میشه؟ اصن کلاس نداره ، یعنی فقط آخر ترم امتحان میگیره؟ یه مقدار توضیح بدین ممنون میشم
5 - این ثبت نام ریزشی توی پست قبلی به کار ما میاد؟
6 - ترمی چقدر درمیاد؟
سلام این دوستتون نمیتونه وارد دانشگاه پیام نور بشه چون پیش دانشگاهی نداره!نقل قول:
کنکور 1394 نزدیکترین هست
کنکور نداره بر اساس سوابق تحصیلی
آره کاملاً معتبره
اگه به حد نصاب تشکیل کلاس برسه بله!
حضور در کلاس الزامی نیست ولی اگه کلاس برین میان ترم بهتون تعلق میگیره !میان ترم از 6 نمره هست!
درصورتیکه بخواین خودتون بخونید میان ترم ندارین دیگه!
امتحانات از سازمان سنجش طرح میشه که گاهاً سخت!
ثبت نام ریزشی اطلاع ندارم
بستگی به رشته/کلاس/آزمایشگاه و ...حدود 350 ترم قبل برای من افتاد!
به به چه روز خوبی D:
از صبح ساعت 8 چادر زده بودم جلوی پیام نور آخر سر هم تونستم این 0.52 صدم لعنتی رو بگیرم و پاس شدم مدار الکترونیکی رو! واقعاً شبیه معجزه بود این که دوباره میان ترم ها رو باز کردن.
نقل قول:
دوست عزیز، پیام نور هم یه کنکور سراسری داره که کنکورش همون کنکور دانشگاه های دولتی توی تیرماه ست و شما از طریق کنکور سراسری واردش میشید
هم یه کنکور فراگیر داره که توضیحاتی که خدمتتون عرض میکنم مربوط به فراگیره و من تجربه خودم رو اینجا میگم:
1- معمولا اواسط مهرماه ثبت نام اینترنتی اش شروع میشه و یه هزینه ای هم باید پرداخت کنید(سال 91 حدود 60 هزار تومن بود)
2- دو ماه بعدش یعنی اوایل دی ماه کنکور دارید. توی این دو ماه درسهای ترم اول رشته تون رو می خونید که حدودا 12 واحد میشه (6 تا کتاب). اگه کنکور رو قبول شید میرید ترم دوم. یعنی بهمن که زمان ثبت نام نیمسال دوم هست شما برای ترم دوم رشته تون ثبت نام می کنید.
3-میگن معتبره(!) و جزو دولتی محسوب میشه. توی مدرک هم کلمه فراگیر رو نمی نویسن.
4- اگه خودخوان (غیرحضوری) بردارید فقط روز امتحان میرید. اگه عادی(حضوری) بردارید بستگی به تعداد واحدهای درس از 4 جلسه تا حدود 12 جلسه براتون کلاس میزارند. در کل تعداد جلسه ها نسبت به دانشگاه های دیگه خیلی کمتره. بیشتر هم حالت رفع اشکال داره تا تدریس استاد.
5- اطلاعی ندارم. نمیدونم ریزشی چی هست.
6- الان شهریه ثابت حدود 100 هزار تومنه. 20 واحد هم که هم خودخوان و هم حضوری برمیدارم معمولا 300 تومن میشه که در کل حدود 400 هزار تومن میشه. رشته های مهندسی و... گرون تر درمیاد.
حدود شهریه بستگی به واحدهای عملی و حضوری و غیرحضوری بودن درسها داره.
تا جایی که میدونم مدرک پیش دانشگاهی رو باید داشته باشید
من شخصا پیام نور رو توصیه نمی کنم. چون همه زحمت ها روی دوش دانشجوئه و حجم درسها زیادتره. گرچه کنکور فراگیر راحت تر از دولتیه ولی بعدا توی دانشگاه درساش سخت تر از دانشگاه های دیگه میشه و خیلی دلایل دیگه...
بقیه رو که دوستان توضیح دادند. در مورد ثبت نام ریزشی باید بگم که نه به کار شما نمیاد. برای استفاده از درس ریزشی اولا باید دانشجوی پیام نور باشید و تازه اون درس رو هم برداشته باشید و توش افتاده باشید. درسی رو ریزشی میگن که تو اون بیشتر از 70 درصد دانشجوهایی که امتحانش رو دادند، توش رد شده باشند. تعداد امتحان دهنده شون هم بالای 50 نفر باشه.نقل قول:
در کل برای دانشجوی های فعلی هست و به کار شما نمیاد.
دانشجویان نمرات خود را بررسی کنند
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : به دلیل اصلاحیه کلید آزمون های پایان ترم ، نمرات نیمسال اول ۹۴-۹۳ تغییراتی داشته اند / بیش از ۲۰۰ اصلاحیه برای کلید سوالات
پایگاه خبری دانشجویان پبام نور (پیام نورنا) : از نیمسال جدید به بعد آزمون دروس بدون منبع باید قبل از شروع امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور برگزار گردد.
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : نحوه اخذ درس دانش خانواده و معادل سازی درس جمعیت و تنظیم خانواده در دانشگاه پیام نور اعلام شد.
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : لیست منابع درسی برخی رشته ها در نیمسال دوم 94-93 دانشگاه پیام نور تغییر کرد.
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ثبت نام و انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاه پیام نور در سال 93 آغاز شد / آیین نامه انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه دانشگاه پیام نور
سلام دوستان
خسته نباشید
بنده فردا تک درس ریاضی دارم ، خواستم بپرسم استاد بنده سوالات را طرح میکنه و در معرفی به استاد دست استادی برای نمره دادن باز هست؟ یا اسمش معرفی به استاده؟
بمن گفتن که سوالات و جواب های دانشجوها میره اصفهان و چک میشه ایا این حرف درسته؟:n13:
طراح سوال خود استاده و خودش تصحیح میکنه و نمره میده ,برای تصحیح هم به جای دیگه ارسال نمیکنن.نقل قول:
سعی کن استادی انتخاب کنی رابطت باهاش خوب باشه که بتونی ساخت و پاخت کنی:n31:.قبلش باهاش هماهنگ کنی که میخوای درس باهاش برداری.
اینجور موقعه ها چون نمره کامل دست استاده ،استاد هم گل باشه 19 حتمی میگیری:n26:
اخه دانشگاه ما گفته فردا بیاید امتحان بدید:n02:نه گذاشتن ما با استاد حرف بزنیم که منابع چیه از کجا گرفته میشه ، هیچینقل قول:
فقط میدونم استاد امتحان را طرح میکنه و میده دانشگاه و دانشگاه هم قرار فردا از ما امتحان بگیره والا این شد امتحان پایان ترم:n14::n15:
باز با این روش دست استاد باز هست برای نمره دادن ؟:n36:
نقل قول:
شما باید با استاد حرف میزدی که نیاد از کل کتاب سوال طرح کنه .هماهنگ میکردین که دو سه فصل امتحان بگیره.
دوست خودم که ترم قبل معرفی برداشت معادلات دیفرانسیل با 19.5 ،مبانی الکترونیک دیجیتال با 19 پاس کرد.کلا دست استاد باز همه نمره دست خود استاده.