هیچی دادش فقط کلاه برداری هستش که میگن سرعتت انقدر باشه حق اعتراض ندارینقل قول:
Printable View
هیچی دادش فقط کلاه برداری هستش که میگن سرعتت انقدر باشه حق اعتراض ندارینقل قول:
الان از پشتیبانی تماس گرفتن بهم گفت حجم کم شده در ساعت رایگان بهم اضافه شد...
به حول و قوه ی الهی امروز با هیچ httpsی مشکل نداشتیم!
دقیقا این بلا سر منم اومد.....چی باید کنیم ؟نقل قول:
نامردا بدون اینکه خبر بدن ساعت رو کم کردند. 3 گیگ حجمم پرید خو!
من این شکایت رو ثبت کردم :
با سلام
با توجه به اینکه دانلود در ساعات شبانه رایگان بوده اکثر کاربران نرم افزار مدیریت دانلود خود را بین ساعت 1-9 صبح تنظیم کرده بودند و این تغییر ساعت باید به صورت تماس تلفنی یا پیامکی به کاربران اطلاع داده می شد.....
این تغییر ساعت باعث از بین رفتن یک سوم حجم ماهانه سرویس من شد (حدود 3GB از 10GB )
لطفا رسیدگی کنید و حداقل حجم کاهش یافته را برگردانید....
ممنون
منتظر باش تا باهات تماس بگیرننقل قول:
یا اگر خیلی عجله داری با پشتیبانی فنی تماس بگیر و پیگیر مشکلت باش....
من رو حالت pppoe مودمم کانفیگ هست مشخص میشه در ساعت رایگان چقدر از حجمم کم شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نمی دونم چرا ترافیک زیادی ازم کم می شه ؟؟
من دیشت حدود 2گیگ رایگان دانلود کردم تو صفحه مصرف نوشته 6گیگ دانلود شده 2700مگ از ترافیک کم شده :n03:
چجوری می تونم بفهمم مشکل از اوناست یا من؟
تنها راه فهمیدن:نقل قول:
دانلود کن بعد برو از روی تنظیمات کارت شبکه ببین چه قدر استفاده کردی
بعد با سایت چک کن
6 گیگ مربوط به یک شب نیستنقل قول:
نوشته شده شما مودمتون از ساعت 8:52 روز 22 اردیبهشت وصل بوده تا 17:27 روز 23 وم (حدود 33 ساعت)
کی این https درست میشه اصلا مشکل از کجاست؟
انشالله بعد از انتخابات... البته اگه به مرحله دوم نکشه....نقل قول:
حجم کم شده از منو هم بعد از شکایت امروز برگردوندن:n02:
من دیشب سرویس 512 با 10 گیگ و 1 تا 8 رایگان زدم و الان پشیمونم
میتونم الان سرویسم رو به سرویس بیکران برنزی 512 تغییر بدم؟
از ساعت 12 تاالان در سرعتم اختلال زیاد شده...و مقدار قابل توجهی کاهش پیدا کرده...
خبری نشد؟نقل قول:
منم همین متنو ارسال کردم برای منم حدود 3 گیگ از 10 گیگمو به فنا داده
دوستان یک سوال؟
اگر سرویس محدود حجمی مثلا 20 ام تمام بشه و مقداری حجم هم مانده باشه و 18 تمدید کنیم تاریخ سرویس میشه 18 ام یا اینکه از 20 شروع میشه و اینکه حجم خریداری شده به مرحله بعد انتقال پیدا می کنه؟
چون تو خود پنل کاربری نوشته هروقت زودتر تمدید کنید تاریخ جدید حساب میشه!
این شماره تلفن خدمات مشترکین چیه؟
0211544 رو که میگیرم میگه شماره اشتباه است...
معمولا میتونید سرویس رو ارتقا بدین، یعنی در صورتی که سرویس جدید گرونتر باشه ;)نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
کد تهران رو نمیخواد بزنی فقط 1544 رو با تلفن خونه یا موبایل بگیرنقل قول:
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
سرعت شبانه و روزانه شما چند هست که میخواین تغییر بدین ؟ تو فکر بودم 10 گیگ سرعت 512 بگبرم ... یعنی نگیرم ؟:n13:نقل قول:
طبق حرف پشتیبانی 512 سرعت شبانش همون سرعت اسمیش هست..نقل قول:
شب سرعت دانلود 60 تا 70.. جالبه که این سرویس 8 هزار تومان از 512 برنزی گرونتره ولی اصلا به درد نمیخوره ... حالا من میتونم سرویسم رو به بیکران برنزی که 8 تومان ارزونتره تغییر بدم؟؟؟نقل قول:
زنگ بزن واحد فروش بپرس داخلی 1نقل قول:
0218240056
امشب مرکز سعادتمند دوباره ترکید البته تست با سرورهای خارجی. سرعت به یکدهم کاهش پیدا کرده.
امیدوارم درست بشه و مثل چند وقت پیش دایم نباشه!
ولی یعضی ها اهل دانلود نیستن و سرعت تو روز رو بالا می خواننقل قول:
شب سرعت دانلود 60 تا 70.. جالبه که این سرویس 8 هزار تومان از 512 برنزی گرونتره ولی اصلا به درد نمیخوره ... حالا من میتونم سرویسم رو به بیکران برنزی که 8 تومان ارزونتره تغییر بدم؟؟؟
دوستان الان 3-4 ساعته اینترانت شده هیچ سایت خارجی باز نمیکنه الان هم با بروگسی ایران اومدم بقیه هم همین مشکل دارند یا خیر ؟
برا من که باز میکنه !نقل قول:
من گوگل تست کردمنقل قول:
مشکل نداره
پینگ هم 350 هست
زنگ زدن گفتن توی اون ساعات نبوده کم شدن حجمتون در حالی که توی همون ساعات بود.....توی این کشور این چیزا عادیه.....نقل قول:
من رو حالت pppoe مودمم کانفیگ هست مشخص هم نمیشه در ساعت رایگان چقدر از حجمم کم شده که شاکی بشیم! حالا منم منتظر تماسشونم صبح احتمالا زنگ بزنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزنین صدای مشتری 1544 بعد داخلی 3، من همون موقع که ازم کم کردن زنگ زدم بعد دو روز صحبت کردن با صدای مشتری حجم کم شده از منو بهم برگردوندن، البته فکر میکردم بر نمیگردونن!
سلام . خسته نباشید:n16:
بچه ها منم این قضیه تغییر ساعت رو الان تازه متوجه شدم . چون خیلی سرم شلوغ بود پیگیر نشده بودم چرا انقد زود شارژم تموم میشه .
الان چجوری می تونم بفهمم تو ساعات رایگان چقد ازم کم شده ؟
چطور درخواست بدم حجمم رو برگردونن .ممنون می شم کمک کنید .
برات اس ام اس اومده که ساعت دانلود شبانه عوض شده یا نه؟ چون واسه من نیومده بود، من زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن که زنگ بزن صدای مشتری، منم زنگ زدم و بعد کلی حرف زدن پریروز حجممو بهم برگردوندننقل قول:
زنگ بزن صدای مشتری بهشون بگو ببین چی میشه
كسي ميدونه من چجوري ميتونم طرحم رو ارتقا بدم؟
من 2 روز پيش 512 محدود 10 گيگ زدم و الان ميخوام به 512 نامحدود برنزي يا نقره اي تغيير بدم... من خودم پنل ندارم و اون نمايندگي كه ازش گرفتم و من تو پنل اون هستم بلد نيست چجوري ميشه طرح رو ارتقا داد ... ميشه منو راهنمايي كنيد.
اين شماره 1544 واسه ما شهرستاني ها ميگه شماره در شبكه نيست.. واسه ما شماره صداي مشتري ندارن؟
داداش اين كه شماره بيمارستان چشم پزشكيه !!!!!!نقل قول:
من که تو شهرستان هستم با همین شماره 1544 زنگ میزنم.احتمالا شماره برای مرکز مخابراتیتون تعریف نشده زنگ بزن نمایندگی اون پیگیر میشه.نقل قول:
باید بری پیش نمایندت.یا پولو به حسابش واریز کنی بهشم بگی که طرحتو تعویض کنه
021-82144000نقل قول:
صدای مشتری
021-82144615
رفتم پيش نمايندگي اون كه ميگفت اصلا نميشه .. ميگفت اگه طرح رو تغير بدم بايد هزينه كامل طرح جديد رو پرداخت كنم ...نقل قول:
وای مردم از خنده.دی:نقل قول:
:n02:
زنگ هم نزدند هنوز...