والا داداش بزار اینو خودم جواب بدم چیز پدر مادر دار هیچی نمی شه خرید !!!!!نقل قول:
یا باید دست دوم پیدا کنی
والا داداش بزار اینو خودم جواب بدم چیز پدر مادر دار هیچی نمی شه خرید !!!!!نقل قول:
یا باید دست دوم پیدا کنی
این کامپ چطورهvibe slick 6؟!
شانس اوردی پخش بود الان آشناهای ما هر کی پارس خریده پخش نداشتن اصلانقل قول:
پخش پارس موج نیکانه
داخل سایت پاپ استریو اکشو زده 240 ت
ولی تو ایسام مثل شما زیر صفروشی بین 140 تا 170 معامله کردن
یکی هم داره زیر 200 نمیده
مغازه دار بخوای بفروشی خیلی ازت بردارن 100 هست
این قیمتایی بود که خبر داشتم امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم:n16:
سلام دوستان گل پخش 3550 اینجا 350 ( البته تخفیفم داره )و باند واسه عقب ( ماشین 405 ) پایینر 6965 یا 6964 درست متوجه نشدم 140 تومن قیمتا خوبه تند نیست ؟ واسه خرید با تخفیف چند اینارو بگم به فروشنده که ازش بگیرم یه راهنمایی در این رنچ پخش تا 350 و باند تا 150 چیا خوبن لطفا چن مدلو بگیدددددددددددددد و در ایندم احتمالا ساب وصل کنم ولی فعلا بودجه م همینه( لطفا در همین رنج قیمت مدلارو بگیید ) بعدم و اسه نصب باندای عقب فرشنده که نصبم میکنه میگفت باید تاقچه بذاری 23 تومن که کیفیت صدا خوب بیاد یا باشه میگفت رو طلاقچه عقب ماشین خوب در نمیاد به نظر شما طاقچه باشه بهتره قیمت ش چی خوب گفته ------ بعدش هزینه نصب پخش با باندای عقب و طاقچه و برشش و سیم و ......چقد کلا میگیرن ( ازمون زیاد نگیرن ) ؟ لطفا کامل بگییدچون من اصلا هیچی از پخش هزینه ها ندارم بعد اظهر یا صبح میرم بخرم وسایل و نصب کنن لطفا
داداش من دوسال پیش واسه 206 بستم یه بسه کابل 10ت --- طاقچه 10ت --نصب 20ت یا 10ت --برشو اینا با نصبهنقل قول:
پخشی که گفتی بد نی ولی به 8850 هم یه نیگا بکن
سابم 308 بد نی امپ که یه 4کانل بگیر بعد پشیمون نشی !
با تشکر از همه ی دوستای خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم میرم 8019 بگیرم :n20:(ولی یجورای 8450 پایونیرم دوس دارم)
کسی راهنمایی خاصی نداره پندی اندرزی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چندتا سوال ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان موقع خرید ساب و امپو اینا فروشنده گفت ای سی 111 برا خروجی ساب( 10تومن) لازمه ؟ من که چیزی نفهمیدم ؟:n04:
این 8019 دمو داره ؟ ینی موقع پخش اهنگ چی نشون میده ؟
برای نصبش الان چقد میگیرن ؟ یابا فروشندس ؟
کسی اینترفیس شو تاحالا وصل نکرده اصلا کار میکنه ؟
یه توضیح کوچیک در مورد نتورک میدین ؟
بازم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما کوچیکتر از اینیم که اینجا نظر بدیم داداشنقل قول:
به نظر من فعلا کل بودجوتونو بزارین فقط یه پخش 7016 کنوود بگیرین بعد پول دستون اومد یه آمپ 2 کانال خوب با یه جفت 1073 هم بگیرین دیگه ساب هم نمیخواد هزینتون پایین میاد
ولی اگه دوست ندارین زیاد برا پخش پول بدین عیبی نداره چون میخوای ساب ببندی دور 6964 خط بکش
تا 150 60 به نظرم کنوود 6932 خوبه
با mtx RTC693 قیمت 170 ت
پخش هم به نظرم 3350 پایونیر قدیمی شده Pioneer DEH-X3550 UI بگیری بهتره چون هم جدیدتره هم از قابلیت تغییر رنگ داره که 3350 نداره مشخصاتشون هم با هم تفاوتی نداره 3550 میکس تراکس هم داره که خیلی باحاله هم قیمت هم هستن
این لینک پخشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک باند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک باند کنوود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قیمتای نصب چگونگی نصب چیزی نمیدونم شرمنده
از طاقچه هم فقط تو پراید آگاه هستم که طاقچه رو پراید باشه نباشه تفاوتی نداره تازه خیلی وقتا بدون طاقچه تو پراید صدا بهتر هم هست:n16:
8450 چیه بهش فکر نمیکنی ها وگرنه ما دوست نداریم دلت میاد 8019 تا 8450 ولی باید به خیلی ها که تو ماشینت میشنن بگی این کنوود یه پخش خوبه خیلی ها هم باور نمیکنن مطمعن باش یه پایونیر سی دی خور تو ماشینت باشه مردم جوری دهنشونو باز میکنن میگه اوف دمت گرم بابا پایونیر داری ولی کنوودو اصلا نمیشناسن میگن سرت کلاه گزاشتن اینا بنجلای چینیه حتی نسابای شهرستانی هم کنوودو خیلی هاشون نمیشناسن:n08:نقل قول:
اینترفیسش نسبت 7016 و 8016 اصلاح شده تره
پراید 111 مگه اینترفیس میخوره!!!؟:n04:
سلام خدمت همگی سروران عزیز
تا حالا اینجوری بستین؟
سلام اقا امروز پسر داییم ماشین بابام رو گرفته بوده رفته بوده بیرون صدا رم زیاد کرده . که یدفه صدا ساب قطع شده صندوق رو زده بالا دیده یه دود سفید از ساب داره میاد بیرون . بعد 15 دقیقه دیگه امتحان میکنه میبینه ساب کار نمیکنه بعد 15 دقیقه دیکه هم صدای باندای عقب قطع میشه ؟ (قبلا یه بار خودم تو ماشین بود protect کرد امپ ) حالا قضیش چیه؟ ساب سوخت ؟
امپ چی بوده ؟ سابه چی بوده ؟نقل قول:
شک نکننقل قول:
من گرفتم حرف نداره
البته به لطف اقای esi222ایشون راهنمایی کرد
منم به شما میگم شک نکن!
موفق باشی گرامی!
:n18:
سلام من پخش ماشینم 3250ـه...
بعد اینو هر موقع روشن میکنی از اول سیدی آهنگارو پخش میکنه!(با فلشم تست کردم)
دهن ما سرویس شده!همش باید بیست سی تا آهنگ برنیم جلو!
چجوری میشه بذارم رو حالت ادامه آهنگ؟(همون Resume Playback)
ساب 309 pioneer امپ maxeeder mx 904نقل قول:
اقا امپ برای 1073 چی پیشنهاد میدین من دیگه روانی شدم هرکس یه چیز میگه....
یه سری میگن 1073 100watt بسشه 120 130 زیاده براش....
میگن pioneer 5500 دیگه کیفیت نداره بدرد نمیخوره... درسته ؟؟
این مدل چطوره ؟؟ Soundstream REF2.370
سر درگمی نداره که داداش یه audio system m-line100.2 بگیر تموم دیگه:n16:نقل قول:
قیمتش چنده داداشم ؟؟؟ کیفیت امپش خوبه ؟نقل قول:
495 ت مورد تایید آقا حمیدهنقل قول:
رو دستش فقط ماسکونی هست
اینم لینکش 2 تا 100 وات بهت میده
اینجوری که میگن از برندای خیلی خوبه مطرح هستش
حرفه ایه
والا قیمتش بالاست نمیتونم الان انقدر برای امپ هزینه کنم اون مدل ساندستریم که دادم جالب نیست ؟؟؟ 110 میده 1 نفرم گفت کیفیتش از 5500 خیلی بهترهنقل قول:
اینه لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدلو 280 قیمت دادن که خوبه
این مدل 3 کانال Dls ام هست 420 بهم گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون Soundstream و چیزی میدونی راجعبش ؟؟
نه من اصولا با آمپ زیاد رو به رو نشدمنقل قول:
عجله نکن صبر کن آقا حمید میاد راهنماییتون میکنن
سانده که به قیمتش می ارزه
1073 هم داری دیگه ساب نمیخوای که پس dls نگیر چون به مونو احتیاج نداری الکی پول اضافست
نقل قول:
سلام __________________________________________________ ____________ بالاخره ابن نت ما هم وصل شد:n18:
درست میگید، اگه بخواید با حساسیت ،آمپ مناسب برای 1073 انتخاب کنید یکم روانی کنندست :n25:
در مورد آمپ با توجه به اینکه 1073 ، 100 وات برای هر کواک رو طلب میکنه پس شما دنبال یه آمپ باش که حداقل بتونه این 100 وات رو بهش برسونه
پیک این کواک هم 200 واته ، پس ""یه سری میگن 1073 100watt بسشه 120 130 زیاده براش...."" درست نیستعلی آقا هم خوبه (m-line100.2m-line100.2) اما قیمت های اجناس برند ، مثل این برند آدم رو قلقک میده
در مورد 5500 هم نمیشه گفت بدرد نخوره، بنظر من بیشتر سلیقه باعث اینطور نظر دادن میشه
D3 هم آمپ بدی نیست اما اگه 400 هزینه میکنید انتخاب بهتر دیگه ای هم بنظرم هست که انتهای پست خدمتتون عرض میکنم
اگه میخواید از حداکثر کارایی 1073 استفاده کنید، به خروجی 100 وات آمپ بسنده نکنید چون خروجی های اعلامی آمپ ها در ولتاژ 14.4 ولت اعلام میشن، اما اغلب این ولتاژ برای آمپ روی ماشین تامین نمیشه، پس کارایی و خروجی آمپ پایین تر میاد
پیشنهاد
کلام آخر اینکه هر آمپی که میگری سعی کن اولا شناخته شده و سابقه درخشان پشتش باشه ، دوما ارزش خرید داشته باشه
من دو تا مدل دیگه هم پیشنهاد میکنم که بهش فکر کنی ، تصمیم گیری با شماست. اگه بازم بین چند مدل شک داشتی همه رو لیست کن ، بچه ها بیشتر راهنمائیت میکنن
سلام دوستان یک سیستم واسه پرشیا میخوام تا 700-1600 هم میتونم هزینه کنم.هدیونیت 5150 پایونر دارم.داداش حمید عزیز اینو پیشنهاد دادن.اسپیکر co 609آدیو سیستم،آمپ RS 100c4 و کامپوننت RS 165 نظر شما چیه؟الیته این 3 قلم جنس بالای 2 تومن در میاد.!!
آخ گفتی یه هفته اینجا هم نت نشکل داشتنقل قول:
فدات امیر جان
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه ساندو بیخیال همون کنوود 7205 که امیر جان پیشنهاد دادن رو بهش فکر کن:n16:
سلام داداش گلم خوبی ؟؟:n12:نقل قول:
الان رو این 3تا گزینه موندم.... 5500 که بیخیال شدم چون خیلیا میگن کیفیت نداره دیگه...!!!
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل ساند که یه نفر خیلی رو این تاکید میکنه میگه برا 1073 همین کافیه بیشتر خرج الکیه... کسی میدونه کیفیت این امپ چطوره ؟؟؟
دوستای گلم اگه از این 3 مدل قیمت دارن بگن یه تصمیمی بگیریم:n12:
سلام دوستان تو توپ خونه بگردم این پخش 3550 پاییونر رو میشه 300 پیدا کرد با گارانتی <سایتا 330 میدن اینجام 350 میدن لنگرد جان منم نظرم ر همین 3550 پاییونره . اون باندا که گفتی کدوم کیفیتش بهتره واسه نصب ساب و .... در اینده تو رنچ 200 باند خوب چی پیشنهاد مییدی ( اگه پخشو 300 پیدا کنم پخش و تا 200 میتونم هزینه کنم و ساب و ... رو هم فعلا پول ندارم ولی شاید 5 و6 ماه دیگه میگیرم ) من احتمالا تو هفته اینده میام طهران یه سری کار دارم پخش باند میگیرم اینجا قیمتا خیلیییییییییییییییییی بالاس به نسبت طهران
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز راستی حاج علی تبریک میگم واحدها رو پاسوندی :n06:نقل قول:
خدمت امیر خان عزیز عرض کنم که آمپ های سری رفرنس ساند خوب هستند ، اما مشخصا در مورد این 2.370 جدای از کیفیتش بنظر من وا سه 1073 یکمی کمه. این نکته رو هم در نظر بگیرید که هر دو مدل JVC و کنوود استاندارد CEA 2006 رو دارند که نشون دهنده صحت ادعای سازندگانش هست.
امیر جان اتفاقا قبل از اینکه پست آخرتو ببینم خودم زنگ زدم چند جا قیمت بگیرم چون نگرانی الان شما قبلا نگرانی خوده منم بود.
من نظرم رو کنووده اما نتیجه:
آرسنال رو 420 قیمت گرفتم ، اما 420یا 400 یا حتی کمتر هم شاید بشه از دوستان جور کرد
کنوود رو حدود 420 قیمت دادن ، موجودی نداشتن. اگه شرکت دوباره بهشون بده شاید یکم بالاتر یا پایین تر باشه
[QUOTE=poyyesh;7688625]سلام دوستان تو توپ خونه بگردم این پخش 3550 پاییونر رو میشه 300 پیدا کرد با گارانتی <سایتا 330 میدن اینجام 350 میدن لنگرد جان منم نظرم ر همین 3550 پاییونره . اون باندا که گفتی کدوم کیفیتش بهتره واسه نصب ساب و .... در اینده تو رنچ 200 باند خوب چی پیشنهاد مییدی ( اگه پخشو 300 پیدا کنم پخش و تا 200 میتونم هزینه کنم و ساب و ... رو هم فعلا پول ندارم ولی شاید 5 و6 ماه دیگه میگیرم ) من احتمالا تو هفته اینده میام طهران یه سری کار دارم پخش باند میگیرم اینجا قیمتا خیلیییییییییییییییییی بالاس به نسبت طهران[QUOTE]
سلام
(ببخشید نت مشکل داره پست ها خوب ارسال نمیشه)
فکر کنم پیدا شه
البته با این وضعیت تغییر قیمت دلار الان بگن 300 فردا که میری بخری میگن 320
دو ماه پیش من 300 قیمت کردم در خالی که سایت 330 و خرده فروشی 350 میداد
اول ب نمایندگی هاش یه سر بزن ایشالا قیمت مناسب پیدا میکنی
سلامنقل قول:
رو چیزایی که بهت گفته وسواس نزار دوست عزیز!
:n25:اینجا همه نظر نهایی رو از اقا حمید میگیرن!
اطمینان بهت میدم ارزش خریدنو دارن!
من خودم rs 165 دارم و ازش خیلی راضی ام
اگه الان بودجشو نداری خرد خرد بگیر
اگر هم نمیخوای اینقدر هزینه کنی مثلا بجای rs165 از سری mxبگیر که 40درصد ارزون تره!
انتخاب باشماست.
موفق باشی!
:n18:
به نظر من شما که داری پول میدی یه آمپ 4 کانال بگیر . 2 کانال بگیری پشیمون میشی.نقل قول:
سلامنقل قول:
خوش اومدی، حقیقت اینکه واقعا قیمت ها بالاست و بستن یه سیستم متوسط و حتی ساده اما ماندگار و با کیفیت هزینه بالایی می بره چه برسه دیگه به سیستم ها بالاتر و حرفه ای تر
حمید جان هم که ارادت داریم خدمتشون، به همه دوستان لطف دارن و قطعات با کیفیت و قیمت خوب پیشنهاد میدن البته همونطور که خودتون هم میدونید جنس خوب هزینه بالاتر رو هم میطلبه.
قطعات بالا هم کیفیت خوب دارن، دیگه بستگی به شما داره که بخواید چه میزان برای چه قطعه ای هزینه کنید و چقدر قدرتی یا کیفیتی بخواید.
نظر خودتون چیه؟ منظورم اینکه دوست دارید چه جور ی هزینه کنید و چه قطعاتی رو مد نظر دارید. (ساب ، کامپ،کواک و... )
مرسی داداش :n12:نقل قول:
420 یه مقدار قیمتش زیاده به جیب من الان نمیخوره نهایتش 320 330 میتونم هزینه کنم خودم خیلی دوس دارم یه امپ با کیفیت بگیرم ولی با این وضع قیمتا ....!!!!
فک کنم منم مثل همه اولش میگم ساب نمیخوام بدش پشیمون شمو کامپو سابو همه اینارو بخوام :n02:نقل قول:
ولی خب الان در توانم نیست امپ 4 کانال قوی بگیرم.... فکر کنم بالای 500 600 باشه....
دوستان به نظرتون یه 4 کانال معمولی بگیرم بریج ببندم بهتر نیست ؟؟
بریج واسه سابه به خاطر اینکه تو حالت بریج امپدانس مدار پایین میاد و معمولا واسه ساب استفاده میشه.نقل قول:
اون کار هم میتونی بکنی، همون ارسنال یه مدل 4 کانال هم داره(8004) که 120 تا رو هر کانال میده تقریبا با 8002 هم قیمت هستشنقل قول:
ولی یه سری آمپ ها مثل تورنادو و مکسیدر و ... رو واقعا نمی دونم چقدر بازدهی دارن و عمر مفیدشون چقدره و اصلا دلم نمیاد خودم بخرم یا به کسی پیشنهاد کنم. بازهم انتخاب با شماست.
اجزای سیستم چی هست؟
dls 1073 , 8019 مونده امپ که یکم گیج شدم...نقل قول:
چون بوجم تا 330 ایناس طبیعتا سمته jvc 8002 ِا 8004 و kenwood 7205 نمیتونم برم چون بالای 400 تومنن...!!!
میمونه یه pioneer 5500t و یه sound stream ref 2.370 که اینارو خودم میدونم.... اگه دوستان امپ دیگه ای تو این قیمت سراغ دارن بگن :n03:
سلام داداشای گلم
من ازتون یه راهنمایی می خوام
من یه سیستم دارم با مشخصات زیر کهنمیدونم چه امپی ببندم که حداکثر قدرت رو بگیرم
ظبط و پخش =kenwood KDL-6046L
بلندگو=piooner 6975 500w یک جفت
ساب ووفر=earthquak Tremoe x-154 1500watt RMS:750
امپیلی فایر=؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
کمک کنید
سلام امیر جون فدات
نه بابا 5 واحد همین الان افتادم 3 واحد هم در اینده ترم اول کارشناسی امیدمونو بر باد دادن میخوام دانشگاه رو عوض کنم بابا نامردا فکر کردن کمبریجه:n14:
والا نوع صداشون باهم فرق میکنن ممکنه من mtx خوشم بیاد شما پایونیر صدا هم مثل لباس سلیقه ای هستش باید بشنویش بعد انتخاب کنیدنقل قول:
والا چون بودجتون 200 هست
من به شخصه از mtx rtc693 خوشم میاد ولی کنوود هم به قیمتش خوب می ارزه
اگه قدرتی هم میخوای که کنار ساب آیندت بزاری به نظرم جی بی ال
JBL GTO938
بگیری بهتره 210 هستش ولی 100 وات میخواد به آمپ احتیاج داره یعنی فقط به فکر این نباش مستقیم به پخش وصل کنی باید سریع براش آمپ بگیری ولی 2 اهمی هستش آمپ ارزون تری میطلبه خرج زیادی نمیتراشه اینم لینکش
به نظرم این از اون دوتا هم بهتره هم تو پسندیده شدن صدا افرادو راحت تر نسبت به خودش راضی می کنه به قیمتشم خوب می ارزه
فقط تا یادم نرفته شنیدم خوبو بد داره نمیدونم میگن درجه یکو دو داره باید دقت کرد من والا نمیدونم چه جوری اصلیشو از غیر اصلی تشخیص میدن
به این گزینه صدا هر کدومو که پسندیدی میتونی انتخاب کنی:n16:
قربانت علی جان :n12:
مگه ترم اول دانشگاه رو هم میشه عوض کرد؟؟؟ زمان ما واحد هم نمی تونستیم عوض کنیم !! :n24:
راستی حاج علی تو که MTX دوست داری اینو دیدی؟ فکر کنم رقیب خوبی برای 1073 باشه
دوستان اگه نظری دارن بگن که استفاده کنیم
جهت اطلاع دوستان و علاقه مندان به بازار هرتز hsk 130 رو امروز 410 قیمت کردم
حالا لطفا دوستان یه کامپ 13 خوب معرفی کنید که ارزش هزینه رو داشته باشه
قیمت هم حدود 300 تا 320 ، وات هم هرچی ببشتر بهتر، ترجیحا 2 یا 4 هم باشه
سلام و دروودنقل قول:
میزان بودجه ای که در نظر گرفتی چقدره؟؟ 4 کانال تو نظرته؟
ماشالا ساب خوبی داره سیستم و متقابلا آمپ قدرتمندی هم نیاز داره