اندیشه مرکز 7 اینترنت 256 محدود آقا امروز سرعت عالیه هر کی دانلود می خواد بکنه بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اندیشه مرکز 7 اینترنت 256 محدود آقا امروز سرعت عالیه هر کی دانلود می خواد بکنه بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام !
خط 4 شاتل حجمی امروز پینگ روی سرور اکراین 180 هستش ! :8: دیشب هم بعد از مدتها بدون استفاده از هیچ نرم افزار جانبی!! دانلود از تورنت امکان پذیر بود !!:27: اوضاع اینترنت به طرز مشکوکی خوب شده !!:blink:
بچه ها من نمیدونم چرا سرعت دانلودم حداکثر 60 هست ، ولی دوستم داره با 160 دانلود میکنه
اکانتمون یکی هست
احتمال داره از اینکه خونمون تا دکل دوره واسه همون باشه یا دانلود منجر ؟
دانلود منجرم bitcomet هست
دامون نت
نقل قول:
نه عزیز ربطی به فاصله و نرم افزار دانلود منیجر و اینا نداره ... از طرف isp سرعت شما رو 512 بسته شده احتمالا:20:با isp در میون بزارید !! شاید برا دوستتون هم کم کردن :31::27:
نه اینجا تازه دامون نت اومده ، اینچ چند روز هم همه با یک یوزر test وصل میشننقل قول:
:26::26:پینگ فوق العاده شده!!!! شاتل از همیشه بهتر شده! جون مادرت همینجوری بمون :42:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب از 3 تا 8 صبح 4 و نیم گیگ دانلود کردم! :31:
شاتل . سرویس 2 مگ . خط 5.
1 هفته نبودم اوضاع خیلی خوب شده ... پینگ از 900 رسیده به 250 .. ( اندیشه آستانه ) ... خبری شده ؟!!!
چرا اندیشه قاطی کرده امروز!
128 نامحدود خط ۸.
درود
بچه ها جریان فرم پر کردن اندیشه چیه؟
برای کسانی که قبلا ثبت نام کردن!؟؟
کروکی هم میخوان؟ ایمیل؟
یکم عجیبه! احتمالا خبریه!!!
سلامنقل قول:
ایمیل واسه اطلاع رسانی منطقیه اما کروکی ؟ نمیدونم !
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
.
اوضاع در مقایسه با چند ماه گذشته میشه گفت عالی شده :8:و پینگ هم پایین اومده و از قطعی های پی در پی خبری نیست :8:
+
این تستی که الان یعنی ساعت 1.30 شب گرفتم !! با اینکه تو ساعات رایگان هستم باز وضعیت اینی که میبینیده و میشه گفت مساعده ... :20:
+
بقول سوسمار جان = :26:
:31:
دانلود بدون نوسان و کاملا فیکس ... :31:
اینم همین الان یعنی 1.45 دقیقه ی بامداد گرفتم :8:
فقط خدا کنه همینجور قابل تحمل بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد دوستان
من تازه اينترنت پر سرعت انديشه سبز خزر انزلي رو گرفتم
ديروز تنظيمات مودم رو مجبور شدم ريست كنم
ولي الان سرعت دانلودش از 15 كيلو بالاتر نميره
درحاليكه قبلا خيلي بهتر بود
تنظمياتش رو هم رويPPPoE وVPI/VCI: 8/35 Encapsulation: LLC/Snap-Bridgingگذاشتم
كسي مي تونه كمكم كنه
ممنون
:18: جریان چیه؟ به شکل باور نکردنی ای کیفیت سرویس شاتل از همیشه بهتر شده!
این پینگ برای برو بکس بتلفیلد باز :
3تا 8 صبح 5 گیگ دانلود کردم بدون حتی کوچکترین نوسان سرعت!!!!!!
شاتل سرویس 2 مگ خط 5.
نقل قول:
دقیقا نفهمیدم دلیلش چیه
کروکی دیگه به چه دردشون می خوره
کسی نپرسیده چرا؟
مجيد جون منم كه بعد عيد ثبت نام كردم انديشه ازم كروكى خواستننقل قول:
منم يه نقاشى كشيدم واسشون.
شايد از نظر فنى محل سرويس گيرنده واسشون مهم باشه.
بعد 2 ماه
دوشنبه ميخوام تمديد كنم انديشه رو.
اواسط مهر هم تولدمه.كادو نميخوام
فقط اينكه به نظر همه دوستان شاتل برم(واسه جايزه روز تولدش!)
يا همون انديشه بمونم؟
شاتل شبا بشه 4 گيگ دان كرد هميشه(سوسمار كجايى!) ميرم شاتل
خواهشا دوستان نظر بدن فردا تمديد كنم يا برم شاتل؟؟؟؟؟؟؟
بچه های خط 7 اندیشه میشه سرعت دانلودشون تو روز رو بگن چنده؟
آرش جان! ثبت نام کردن یه چیزیه! و فرم پر کردن بعد از چند مدت استفاده یه چیزه دیگه!نقل قول:
انگار ما قبلا ثبت نام نکرده بودیم! در هر صورت ایمیل برای اطلاع رسانی نیست!
کسی که مثلا 1 سال داره از ADSL استفاده میکنه و مشکلی نداره ! و همچنین ISP هم تو این مدت بهش خدمات داده!این وسط کروکی به چه دردش میخوره؟ پس .... :exclamati
موفق باشی!
:2::2::2:
مثله اینکه خوشحالی برا وضعیت نت به ما نیومده و وضعیت چند ساعتی میشه به شدت داغون شده دوباره :41::2:
ای لعنت به ... :19:
+
وضعیت پست اول همین صفحه رو با این مقایسه کنید :27::2:
امشب وضعیت من اصلا خوب نیست
اندیشه خط 7
سایت ها به زور باز میشن
این پینگ با سرور داخل ایران :41:
:37::41:
با سلام ! متاسفانه از ساعت 20 امشب شاتل دچار پینگ غیر قابل قبولی شده !! پینگ تا این لحظه بین 700 تا 900 در نوسانه !!:grrr::37: سرعت دانلود ولی به نظر بدون مشکل میاد !!:sad::angry::wac::thumbsdow:37:
اینم 7 اندیشه تو روز:8: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا که اندیشه 1 ساعت هست ترکیده.
اصلا صفحه هم نمیشه باز کرد.
خط 7.
با تشکر.
زنگ زدم اندیشه میگن سرعت بخاطرترافیک تو سرورهای انگلیس پایین اومده....
من با 256 سرعت دانلودم 4 هست : دی
آقا راحتتون کنم کلا وضع خرابه یه تریس کنید معلومه از تهران به اونطرف پینگ میره رو 1000
ای خدااااااااااااااااااااا :41:
آخه این چه وضعشه برای باز کردن هر صفحه باید پنج دقیقه صبر کنی
تابستون هم تموم شد اما همچنان سرعت افتتضاحست
نقل قول:
انگلیس چیه عزیزم
به خاطر لینکهای بین استانیه پسر خوب خالی بستن فکر کنم ارتباط قزوین به تبریز و رشت مشکل داشت که برطرف شده منم مشکل داشتم زنگ زدم شاتل اینو بهم گفتن
دیروز شاتلم کلی مشکل داشت ولی صفحه باز می کرد ولی با تاخیر
الان اوضاع آرومه خدا رو شکر
مشکل گویا برطرف شده.اما بعید نیست باز هم مشکل دار به چون مشکل برای ما طیعیست وقتی خوب باشه باید تعجب کنیم
سرعت دانلود حداکثر 50 کیلو بایت اندیشه 128 محدود مرکز 8 الان دو سه ورزه وضعیت همینه
دوستان شاتلی خط 2 مگ تو ساعات رایگان دانلودش چه جوریه چقدر میشه میانگین دانلود کرد ؟؟؟؟ می خواستم ببینم اگه ارزش داشته باشه بگیرم ...
نقل قول:
انگلیس ؟!!! چه ربطی داره! مطمئنی بجای اندیشه به پشتیبانی بریتیش تلکوم زنگ نزدی ؟!
سلام عزیزان.
من میخوام برای اولین بار ADSL بگیرم. تا الان Dial up کار میکردم. قبلاً سوال زیر رو پرسیده بودم و شما اساتید منو از راهنمایی های ارزشمندتون برخوردار کرده بودین، ولی موفق نشده بودم تا الان بگیرم.گفتم شاید شرایط سرورها عوض شده باشه، اینه که دوباره می پرسم. اگه لطف کنین و راهنماییم کنین ممنون میشم.
کاری که با اینترنت انجام میدم دانلود فیلم و نرم افزار و وب گردیه.
برای ADSL هم میتونم تا ماهی 25000 تومان هزینه کنم.
پیش شماره خط تلفنم 422 هستش (شهرک قدس).
با این اوصاف چه سرعتی و از چه شرکتی میتونم بگیرم؟
مودم رو هم مبخوام Wireless بگیرم.لطفاً مارک و قیمت یه مودم Wireless خوب رو هم بهم معرفی کنین.
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم.
دوستان اندیشه سبز خزر محدودیتهای حجمیش رو برداشته ؟ اینجا جمعا دو تا isp هستن و اونی که من میگیرم نماینده اندیشه سبز خزر هست . هنوز حجمی هستم. میترسم چیزی دانلود کنم
نقل قول:هم محدود داره هم نامحدود بستگی داره شما چی خریده باشیدکد:http://askiran.com/index.php?act=adsl
البته نامحدود ها 4 5 هزار تومن از نرخ رگلاتوری و بقیه سرویس دهنده های مطرح گرون تر میفروشه!
سرعت دانلود 256 چنده ؟
من دامون نت 256 3گیگ دارم بین 35 تا 45 هست
میگم اندیشه سبز این سرویس های نامحدودش سرعتش بیشتر از حجمی ها هست ؟ بعدش مثلا 128 نامحدود بگیرم، گه صبح تا شب دانلود کنم isp نمیبنده ؟
سرعت 128 نامحدود بهتره یا 256 محدود و شبها رایگان ؟
میخوام بدونم با کدوم بیشتر میشه در روز دانلود کرد ؟
بعدش این دانلود رایگان دقیق از 1 شب شروع میشه و 7 صبح تموم میشه ؟
در جواب بعضى سوالاتون:
شركت انديشه سبز خزر رشت همه سرويس هاى حجميش سرعت در روز 117 كيلوبايت است و شب از 1 تا 6 يا 7 رايگانه و سرعت متغير از 30 تا 117 تقريبا
سرويس 128 نامحدود شبانه روز سرعت 30 كيلوبايت
نامحدود 256 شبانه روز 50 كيلوبايت
ميتونى 1 ماه كامپيوترتو يسره بزارى دانلود كنه!قطع نميكنن.
همه اينا موقعى درسته كه اوضاع نت كلا خوب باشه.
ممنون از دوست خوبم
موند این سوالا
سرعت 128 نامحدود بهتره یا 256 محدود و شبها رایگان ؟
میخوام بدونم با کدوم بیشتر میشه در روز دانلود کرد ؟
جواب سوال شما تو پست قبليم مشخصه!
محدود ميخواى بگيرى 128 بگير چون سرعتش با 256 و 512 يكيه!
و تو روز عرض كردم سرعتش حداكثر هستش يعنى 117 كيلوبايت. و شبا احتمالا 1 گيگ حداكثر ميتونى دان كنى.
ولى نامحدود 128 رو ميتونى روزى 2.2 گيگ دان كنى و نامحدود 256 رو روزى 4.2 گيگ دان كنى
آره ولی سایت باز کردنا هم چنان مشکل داره ولی دانلود خوبه خدایا کی میشه اینترنت ما بشه مثل بقیه جاها
آقا اینجا ما رو آب برد شما در فکر سرعت اینترنتونین؟؟؟
اوضاع اینترنت من که عادیه!
100 سال دیگه هم بارون بیاد همین آش هست و همین کاسه!
ما باید خدا رو شکر کنیم که تو رشت 2 تا رودخونه داریم وگرنه الان باید میرفتیم روی پشت بوم وای میستادیم! این طرح تفصیه فاضلاب رو معلوم نیست کی تموم میکنن! اونجوری که من شنیدم میگفتند اگه بودجه برسه ( جیب ما هم پربشه) شاید تا 94! این طرح رو اصفهان هم انجام دادن والان تموم شده! اما اینجا وام بین المللی گرفتن وهمینجوری داره روش سود میاد ولی خبری نیست!
اگه این طرح انجام بشه فاضلاب شهری به اون وصل میشه و این فاضلاب قدیمی لایروبی و تعمیر میشه و آب باروون فقط از توش رد میشه و اون 2 تا رودخونه هم قراره لایروبی بشن تا آب بارون بریزه توش و تبدیل به مکان تفریحی و توریستی بشه! ایشالا نوه های ما میرن اونجا تفریح میکنن!