اره از توپخونه خواستي بگو ادرس بدم U3 هم داره :31:نقل قول:
پسر زودتر اپديت مي كردي :31: اين چند وقته دارن مي تركونن :31:نقل قول:
اين هك جديده بياد تو هم بياي كپي بزني :31:
Printable View
اره از توپخونه خواستي بگو ادرس بدم U3 هم داره :31:نقل قول:
پسر زودتر اپديت مي كردي :31: اين چند وقته دارن مي تركونن :31:نقل قول:
اين هك جديده بياد تو هم بياي كپي بزني :31:
ديگه دعا كنين به جونه من وگرنه حالا حالا ها از حـــك جديد خبري نبود...!!!:31:نقل قول:
ولي تو اين چند وقت كه دارم انلاين بازي ميكنم به اين نتيجه رسيدم كه:
لذت يه بازي آنلاين= هزار تا بازي آفلاين
يعني اگه هزار تا بازي افلاين بازي كني عمراً مثه يه بازي انلاين حال نميده :40:
حالا فعلا با انلاين حال و حول ميكنم بعد به شما جماعت كپي خور مي پيوندم:31:
[QUOTE=shahin_mp3;6616792]اره از توپخونه خواستي بگو ادرس بدم U3 هم داره :31:
میتونی برام پ خ کنی؟؟؟ ممنون
فرستادم :31:نقل قول:
برا منم بفرست داداشنقل قول:
فرستادم :31:نقل قول:
اینجور که فهمیدم اونایی که الان cfw 3.55 دارن میتونن key ها رو به دست بیارن و بعد آپدیت باید بکنن. اگر نه باید با فلشر دانگرید کرد اول. البته الان برای گفتن اینکه این در نهایت به cfw ختم میشه یه کمی زوده اما امید زیادی هست.
با این کار یعنی کل امنیتps3از شیرازش نابود شده.خودشون هم همین جور گفتن و به احتمال خیلی زیاد کار بهcfwخطم میشه.نقل قول:
اما چند تا نکته که همه باید رعایتش کنن.
1-دوستانی کهjbکردن فعلا هیچ عملی انجام ندن چه آپگرید باشه چه دانگرید.
2-دوستانی کهofwبالاتر دارن ومیخوانjb کنن در صورت عرضهofwجدید از سویsonyبه هیچ عنوان آبدیت نکنن.
3-دوستانی که متن رو ترجمه کردن و میتونن کار رو انجام بدن صبر کنند تا کنسول بسیجی ها اول امتحان کنن بعد ببینن چی میشه.(کلا یکم صبر از همه چی بهتره)
یعنی دمشون گرم! برگ برنده اصلی سونی رو اینا ور انداختن! مگر اینکه سونی در آینده فکر یه روش جدیدی باشه چون با این روال دیگه نمیتونه جلو هـکرا وایسه.
مگر ps3 قبلا -- نشده بود پس این چیه؟چه فرقی با قبلی داره؟
قبلا فقطofw3.55هک شده بود و بازی های جدید خیلی مشکل ساز بودن و فقط بعضی ها قابل اجرا بودن.ولی با این روش میشه برای همه یofwهاcfwساخت یعنی اینکه برای همه نوع فریم ویر این کنسول میشه کپی خور ساخت.با این روش.نقل قول:
---------------------------------------------------------
آره مثل اینکه اینsonyکد های مربوطو از چپ نوشته و یا همچین چیزی اگهsonyآپدیت بده که جای کد ها عوض بشه کارمون زاره.ولی خوب این هم یه دست آورد بزرگه تا3.73میشهcfwساختنقل قول:
این ه ک به مرحله اجرا رسیده؟
یعنی الان میشه جدیدترین بازیهارو کپی اجرا کرد؟
فعلا برای کاربران عادی خیر.ولی این روش عملیه و تست شده.باید منتظرCFWها بود.این روش تا فریم ویر3.73 مو لای درزش نمیره پس در واقع عملیه ولی فعلا برای کاربران عادی زوده از این روش استفاده کردننقل قول:
با سلام لطفا اگر امکان دارد درباره روش نصب EBOOT یک کم بیشتر توضیح بدید وقتی EBOOT روی فلش ریختم بعدش باید چکار کرد وEBOOT را باید کجای دستگاه ریخت در ضمن فرمتش باید PKG باشد یا نه؟؟؟
نقل قول:
ایبوت پسوندش bin. هست که تو این مسیره
game/USRDIR
لازم نیست حتما از از مولتی من ps3 این کارو بکنین,میتونی از pc هم این کارو بکنی..eboot.bin کپی (replace) میکنی تو اون مسیری که دادم...
اون فایلای که پسوند pkg هستو باید بریزی رو usb (fat32) a وصل ps3 میکنی میری به این مسیر
XMB/GAME/INISTALL PACKGAE
و نصب میکنی.....
من دقیقا نفهمیدم .شما گفتید replace کنی باید کجای دستگاه replace کنم ؟ درضمن یک سوال کلیدی دیگر هم داشتم وقتی بازی را روی دستگاه کپی میکنی مگه eboot اش هم همراه ان کپی نمیشود ان وقت نصب دوباره eboot ترک بازی نیست؟اجرا نشدن بازی میتواند دلایل دیگری غیر از eboot داشته باشد یا خیر؟؟؟؟؟دستت درد نکنه اگر جواب ما را بدی
شما دقت نکردی من چی گفتم...
ببین EBOOT.bin کارش بوت کردن بازیاس که همراه هر بازی هست ولی چون بازیای جدید ورژن بالاتر میخواد واسه همین
میان eboot fix مخصوص بازی میسازن هـکرا که رو CFW3.55 اجرا بشه لازم نیست حتما از ps3 ایبوت فیکسو بریزی
مثلا بازی uncharted که رو هارد اکسترنالت هست وصل pc میکنی میری به پوشه بازی بعد میری به پوشه USRDIR
که ایبوت ارجینال خود بازی اونجا هست...اون ایبوت فیکس که اجرا کننده بازی رو CFW 3.55 هست رو همونجا جایگزین
(replace) میکنی
-----
اجرا نشدن بازی یکی از دلایلش میتونه ایبوت باشه
یا نصب نکردن پج بازی که میتونه رو 3.55 اجرا کنه بازیو (مثل mortal kombat...)
یا ورژن بازی بالاتر از 3.55 هست (البته بعضی بازیای جدیدو رو 3.55 فیکس کردن مثل uncharted 3 یا BF3 ... که جزو
استثناها هست)
یا بعضی از بازی ها رو (محدود) از طریق مولتی من باید بری رو بازی و SELECT+X بزنی که اجرا کنه..
فعلا همینا یادم بود
البته فراموش نکن که سونی چــــــــنــــــــــد سال ما رو تو کف حک کردن گذاشته بود. یعنی سودی که میخواست بکنه کرد.نقل قول:
دیگه به احتمال زیاد تا یک سال دیگه یا یه کم بیشتر کنسول های جدید میاد پس عملا سونی تا همینجا برنده بوده.
کاملا حرفت درسته...نقل قول:
حتی به نظرم این چیزا پشتش همش خوده سونی هست...
battlefiel 3 حجمش چقدره . لینک درست و حسابیشو میشه بزارین . البته گذاشته بودین قبلا گشتم پیداش نکردم من سرعت دانلودم 90 هستش بنظرتون میشه دانلودش کرد یا ارزش نداره آخه من کرجم وقت ندارم تا توپخونه برم اینجا هم ندارن .
رفتم در مغازه میگم بتلفیلدو داری میخنده میگه اصلا امکان نداره اجرا بشه ....:31::31::31:
9 گيگ ولي الان براي خودمو ديدم 12 گيگ است :31:نقل قول:
همين كه بازي هاي جديد اجرا شد منم رفتم بگيرم طرف داشت واسه من توضيح مي داد كه ورژن بالاتر مي خواد منم گفتم اومده نميدوني :31:
سلام دوستان من ریموت کنترل اورجینال ps3 می خواستم می دونید کجا موجوده وقیمتش چنده؟ ممنون از جوابتون
سلام.
انچارتد مرحله 10 برای من گیر میکنه.برای دوستم هم همینطور.چی کار کنم؟راهی داره؟
فیفا 12 هنوز -- نشده؟
سلام.نقل قول:
برای آنچارتد از آخرین پچ استفاده کنید که هم در این تاپیک هست هم در تاپیک اجرای بازیها روی فرم ویر 3.6 و 3.7
فیفا 12 هم هوز حک شده. :11:
TRUE BLUE PLAYLOAD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما بعد از سیلی خبر های خوش در مورد jbکنسولps3دیروز هم یکی از روزهایی بود که خبر خوبی برای ما داشت.حتما در مورد دانگلTBیا همانJB2از قبل اطلاعاتی دارید و کمی با آن آشنا هستید این دانگل با استفاده از دیباگ ها بازی های+3.55را اجرا مکیرد ولی به علت قیمت بالا و دسترسی کم ما به این دانگل ها زیاد مورد توجه نبود.
اما امروزPLAY LOADهای این دانگل توسط هکرها به صورت مجانی لیک شده است که با اینPLAY LOADها میتوان به صورت مجانی و بدون حضور فیزیکی از این دانگل استفاده کرد.
در زیر کدهایMD5مربوط رو میزارم(در موردش تو پست اول همین تاپیک توضیح دادم):
PLAY LOAD MD5:
0200689D58FCA0FC51F7B738C33A5DC9
UPDATR PKG MD5:
0200689D58FCA0FC51F7B738C33A5DC9
MD5 CFWرو هم به زودی براتون میزارم.شکل شماتیک کار هنوز عرشه نشده ولی هکرا قول دادن شمای فنی کار رو به زودی عرضه بکنن و در صورت عرضه هم بنده منتظر خواهم کرد.
فقط یک نکته این هم اینکه من فعلا به جمع آوری لینک های دانلود و مستقیم کردنشون نپرداختم کسانی که عجله دارن و حرفه ای هستن این لینک تا حدودی بهشون کمک میکنه:
اما توصیه من اینه که فعلا صبر کنید تا اطلاعات و شمای فنی کار بیرون بیاد و فعلا دست به هیچ عملی نزنید.کد:http://www.ps3hax.net/2011/11/true-blue-payload-released-reverse-engineered
در صورت رسیدن اطلاعات جدید حتما قرار میدم.
ممنون
برای ما که frameware بالای 3.5 شده باید چی کار کنیم؟
بهترین کار صبره داریم خبرای خیلی خوبی میشنویم ولی باE3FLASHERهم میتونی داونگرید کنی ولی من کلا میگم یکی دو هفته صبر کنی بهترهنقل قول:
يعني الان مي تونيم دانگريد كنيم ؟ بدون وسيله اي
نه کسی بحث دانگرید نکرد این فقطPLAY LOADهای اون دانگل هست.احتمالا یاCFWجدید میاد که دیگه اصلا به دانگرید نیاز نباشه(البته این کلا یه قضیه دیگست)از این طرف هم برای3.55ها میشه با این روش یا خودمون دانگل بسازیم یا با مولتی من ترکیب بشه یا با یهCFWترکیب بشه.نقل قول:
کلا من برای همه توصیه میکنم یکمی صبر کنن
دوستان من آنچارتد رو گرفتم. بازی رو که میارم هیچی نمیاد فقط یه حلقه لودینگ میاد که همینجوری میچرخه و هیچ اتفاقی نمیفته.
دلیلش چیه؟
يه ذره طول ميكشه بياره
یه ذره نه دیگه دیدم طول میکشه زدم 20:30 رو کامل نگاه کردم هنوز نیومده بود :دی
اتفاقا از همونجا گرفتم که بهم گفتی شاهین جان.
من احتمال میدم حجم بازی ناقص باشه یاEBOOTمشکب دارEBOOTرو عوض کن و حجم بازی رو اعلام بکننقل قول:
حجم بازی که 46.9 یا 46.8 گیگ هست اگه اشتباه نکنم.
چند گرفتي ؟ :31:نقل قول:
حجمش درستهنقل قول:
سلام
بچه ها پنجمین سالگرد تولد این کنسول عزیز رو به همه تبریک میگم
تولدت مبارک Ps3
اول با BF3 گفت 20 تومن گفتم دوستم اومده 15 بهش دادین زود هارد رو از دستم گرفت گفت باشه 15نقل قول:
ايول :31: حالشو ببر :31:نقل قول:
من BF3 رو هفته پيش تموم كردم الانم دارم U3 رو بازي مي كنم :31:
امروز Resident Evil : Operation Racoon City رو برای Ps3 پیش خرید کردم - خوبیش اینه که دو هفته قبل از اینکه دست بقیه برسه دست کسانی که مثل من پیش خرید کردند میرسه تازه حدود 10 یورو هم ارزون تر پام تموم میشه :31:
اگر شما هم خارج از ایران زندگی میکنید حتما این کار رو بکنید .
چند گرفتي كه 10 يورو هم تخفيف دادند ؟نقل قول:
فقط براي خنده :31:
توی این مملکت :
فکرشو میکردین یه روز قیمت یه گوسفند با قیمت یه xbox برابری کنه؟! :31:
حتما بايد تهش يه چيزي بنويسم :21:نقل قول:
اونوقت ايني كه شما نوشتي كارش چيه ؟
الكي هم بحث و ادامه نده كش پيدا كنه :21: