من اوتار رو دانلود کردم اما برای نصب Activition Code میخواد :( کسی میتونه کمک کنه این حقیر رو ؟ :دی
Printable View
من اوتار رو دانلود کردم اما برای نصب Activition Code میخواد :( کسی میتونه کمک کنه این حقیر رو ؟ :دی
من بازی The Saboteur رو دانلود کردم..اما منوها و تمام جملات بازی به زبانی غیر از انگلیسی هستند فکر کنم فرانسوی چه کار کنم؟؟ ازین سایت دانلود کردمنقل قول:
کد:http://fs3.www.ex.ua/get/678975/The%20Saboteur%20RePack.iso
دوست عزیز من 2000 فونت ندارم اما همین 700 تا 800 تا که دارم در لحظه پیش نمایشش میان؛من با سیستم قبلیم با این که بدک نبود ولی وقتی اینو گرفتم اولین تستم با فتوشاپ بود که فوق العاده بوده بخصوص در لود عکسها اونم با حجم بالانقل قول:
سرعت رندر در ساخت یک فایل ویدئویی ( چقدر طول میکشه که بیست دقیقه کلیپ که با فلش و یا هر نرم افزار ادیتور دیگه ساختی رو اکسپورت کنی فقط خروجی گرفتنش مهمه ببین چقدر طول میکشه مثلا یه ویدئو میتونی کنورت کنی که 20 دقیقه باشه ؟/) میخوام فرقشو با این سیستمی که دارم بفهمم !!
کار نکردم
سرعت اجرای بازیها ( بازیهای call of duty . need for speed , batelfild , counter ( رو با چه میزان از جزییات میبینی medium یا high یا low
در بالاترین رزولیشن و در حالت high با سرعت خوبی بازی ها اجرا میشه fbs حدود 36 برا رزیدنت اویل 5
و یه چیز دیگه این کارت گرافیک تا چندسال دیگه رو ساپورت میکنه ؟؟ کراس فایر هم میشه ؟؟ یا نمیشه ؟؟ چون دوستان میگن که نیمشه ولی خود کارت گرافیک توی سایت AMD نوشته که میشه من کلی زیر و روش کردم
ولی دوستان میگویند که نمیشه[/quote]
کروس فایر رو ساپورت نمیکنه
4670 خوبه اما من شنیدم 9600 بیست درصد کارائیش بهتره اما در کل راضی کننده است 512 هم میگن چون DDR3 هستش با 1گیگش فرقی نداره
پاور منم گرین 485 واته که 54 خریدم
4890 هم اخرین قیمتم 215 بوده
رم DDR3 پاتریوت 2 گیگ 57 خریدم
اما مادربرد گیگا 780 رو دوستان معرفی کردن که دیدم گرافیکش انبرد با نظر خوده آواژنگ که تماس گرفتم 770UDH3P با سوکت AM3 گرفتم 117
ار همه دوستان شرمنده که تایپیک رو منحرف کردیم
نقل قول:دوستان یه جائی گیر کردم نمیشه کسی بگه این ترینر رو چطور استفاده کنم
خوب شما نسخه ی غیر انگیسی رو دانلود کردید دیگه (روسی باشه به نظرم)! :دی نمیشه کاری کرد !نقل قول:
من بازی The Saboteur رو دانلود کردم..اما منوها و تمام جملات بازی به زبانی غیر از انگلیسی هستند فکر کنم فرانسوی چه کار کنم؟؟ ازین سایت دانلود کردم
احتمالا سيستمت ويروسيهنقل قول:
پيشنهاد من اينه كه بري به تاپيك تخصصيش ببيني كسي اين مشكلو داره يا نه:10:
آقا اينايي كه نوشتي ربطي به اين تاپيك نداره اسپم بازي در نيار ديگه برو تو تاپيك مشاوره ... از اونجا مشورت بگير :10:نقل قول:
اگه با اين راه حل هايي كه استاد Mehdi.z به شما دادند مشكلت حل نشد بدون كه مشكلت از سيستمته :8:انقل قول:
عزيز شما بايد تو تاپيك درخاست كركو پچ و.... درخاست بدي اونجا بهتر كمكت ميكنند :10:نقل قول:
شما مشكلتو كامل بگو تا من كمكت كنمنقل قول:
سلام دوستان
من وقتی که میخوام Dragon Age: Origins رو نصب کنم این Error رو میده
"No Supported Languages Found. Please Contact BioWare"
هم در ویندوز Xp و هم Seven همین Error رو میده. در ضمن اینم بگم که تک DVD هستش. ممنون میشم بگید که مشکل چیه.
ببينم دي وي دي رامت كه سالمه ؟نقل قول:
يه چك بكن :5:
آره جناب سالمه.نقل قول:
cod 5 رو سیستم زیر نصب کردم اما موقع اجرا این پیغامی رو که عکسشو گذاشتم میده ( البته بگم 1- dvd بازی00 سالمه چون رو دو سیستم دیگه جواب داد. 2- آخرین ورژن درایور کارت گرافیک نصب هست. )
سیستم :
e7500
4670 512
4gig رم
ep43 udsl گیگا
430 وات real
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان عذرخواهی میکنیم:20::11:
ضمن تشکر پست رو دانلود کردم. اما وقتي پچ رو اجرا مي کني فايل MaxPayne.exe رو تغيير ميده که اونم باعث ميشه CD بخواد و اجرا نشه.نقل قول:
از دوستان خواهش مي کنم کمک کنن و يه راهي ارائه بدن که بازي MaxPayne V1.0 روي کارتهاي گرافيک جديد مثل GTS250 در Windows XP اجرا بشن.
خيلي ممنون مي شم.
يوني مودمت رو Disable كن.نقل قول:
مراحل :
راست كليك روي ماي كامپيوتر
پروپرتيز
هاردور
دواس منجر
سوند، ويديو و ...
يوني مدم
راست كليك و Disable
ربطی به کارت گرافیک نداره ....شاید سی دیش مشکل داره .....نقل قول:
منم کارتم GTS 250 بازیهای قدیمی هم براحتی اجرا میکنم.....
سلام با بازی سام ماجراجو. 3 مشکل دارم
من نسخه های 1 . 2 رو بازی گردم ولی نمیدونم نسخه 3 این بازی چرا اینجوریه
اولشاین ارور رو میده
رو ایکن اصلی که کلیک میکنم SeriousSamHD
این ارور رو میده
و بعد از انتخاب زبان دوبار همین ارور رو میده
و بعد از اوکی میپره بیرون
و مجبور میشم برم سراغ SamHD
بازی بالا میاد
این سه مرحله رو داره
و با انتخاب لود گیم تمامی سیو گیمهای قدیم هستش مثل اولین مرحله از نسخه 1 همین بازی
عکسها رو ببینید
واسه شما هم این داستانها وجود داره ؟؟؟
از کجا باید شروع کنیم :دی
سیستمم
cpu 3000 amd
ram 3 gig
vga 8600 GT
آقا ممنون درست شد. تو ویندوز xp-sp3 نصبش کردم عالی شد. عجب گرافیکی داره، خدایی خیلی خفنهنقل قول:
درسته تو cod 4 هم همينطور بودنقل قول:
نقل قول:
اتفاقا مشکل دقيقا همينه. چون کلاک کارتهاي گرافيک جديد بالاست با برخي از بازيهاي قديمي مچ نميشه و بايد يه پچي ارائه بشه که با کلاک پايين با بازي کار کنه و اجرا کنه. اين ديگه بسته به بازي داره و برخي بازيهاي قديمي بدون مشکل ايجاد ميشن و برخي خير. CD بازي کاملا سالمه و روي کامپيوترهاي قديمي کاملا درست اجرا ميشه.
لطفا اگر راه حل سراغ نداريد پاسخهاي غيرتخصصي نديدو من بازم مشکلم رو مطرح مي کنم:
نقل قول:
نوشته شده توسط mahpesar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید این پست ممکنه بهتون کمک کنه....
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4407008&postcount=10680
ولی بهتره در xp اجرا کنی..........
ضمن تشکر پست رو دانلود کردم. اما وقتي پچ رو اجرا مي کني فايل MaxPayne.exe رو تغيير ميده که اونم باعث ميشه CD بخواد و اجرا نشه.
از دوستان خواهش مي کنم کمک کنن و يه راهي ارائه بدن که بازي MaxPayne V1.0 روي کارتهاي گرافيک جديد مثل GTS250 در Windows XP اجرا بشن.
خيلي ممنون مي شم.
دوست من شما باید کرک پچ رو هم دانلود ونصب کنی(همون فایل دوم)...نقل قول:
در ضمن شما می تونی برای اینجور بازیها از گزینه compatibility در قسمت properies یکی از ویندوزهای قدیم مثل 98 یا xp رو انتخاب کنب در صورتی که بازی با فرمت و نوع ساختار خود ویندوز مشکلی نداشته باشه اجراش میکنه:46:
سلام وقتی رو ایکن اصلیبازی یعنی این SeriousSamHD کلیک میکنم این ارور رو میده
بازي كامل نصب نشده احتمالا نسخه اي كه داري ناقصهنقل قول:
البته من فقط نظر مو ميگم :11:
DirectX دوباره نصب کن
نقل قول:کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en
هیچی که هیچی؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=114448&page=1088
آقا من gta sa رو نصب کردم میره تو بازی هنوز به منو نرسیده فرط میا از بازی بیرون
سلام.
بازی H.A.W.X رو می خوام بنصبم وسطش ارور میده که:
لطفا کمک کنین سریع.
سیستمم بهش موخوره.:41:
I/O Error يعني اخطار در زمان انتقال اطلاعات در ورودي و خروجي
دي وي دي نصب رو خش گيري كنيد و نصب كنيد
شايد فكر كنيد دي وي دي بازيتون سالمه اما بسته به نوع دي وي رام يا رايتر اين خطاها معمولا هستند موقع نصب بازي ها
دوستاني كه عكس ميزارن لطفا سايزشو كوچيك كنن اينجوري دوستاني كه دايل آپ دارند اذيت نميشن
اين دوبار:46:
باتشكر ازاين كرك بدرد بخور.
سيستمت چيه ؟نقل قول:
قبلا نصب می شد
رم 1
گرافیک 512
هاری 500
احتمالا زدي دي وي دي بازيو تركوندي خش گيري كن بنصب دوباره اگه نشد بايد دوباره گير بياري كه فك نكنم تو مغازه ها ديگه باشه :10:نقل قول:
سلام
من بازیه avatarو گرفتم موقع نصب هی میگفت rebootکن منم 100 بارrebootکردم درست نشد
از فروشنده پرسیدم گفت باید آنتی ویروستو غیر فعال کنی تا درست شه
منم همین کارو کردم درست شد بازی هم اومد ولی با عرض پوزش رید تو کامپیوترم و همه چیزمو پاک کرد غیر از این بازیه کوفتی
حالا چیکارکنم من نزدیک 35 تا بازی و کلی برنامه رو هاردم داشتم همشون از بین رفتن.کسی هست کمک کنه تا دوباره همه ی اون چیزایی که داشتم برگرده؟؟؟؟؟یا باید دوباره ویندوز بریزم تا درست شه؟؟؟؟؟فروشنده هم کلی لعنتش کردم
سلام رفیقنقل قول:
سلام
من بازیه avatarو گرفتم موقع نصب هی میگفت rebootکن منم 100 بارrebootکردم درست نشد
از فروشنده پرسیدم گفت باید آنتی ویروستو غیر فعال کنی تا درست شه
منم همین کارو کردم درست شد بازی هم اومد ولی با عرض پوزش رید تو کامپیوترم و همه چیزمو پاک کرد غیر از این بازیه کوفتی
حالا چیکارکنم من نزدیک 35 تا بازی و کلی برنامه رو هاردم داشتم همشون از بین رفتن.کسی هست کمک کنه تا دوباره همه ی اون چیزایی که داشتم برگرده؟؟؟؟؟یا باید دوباره ویندوز بریزم تا درست شه؟؟؟؟؟فروشنده هم کلی لعنتش کردم
خوب اگه کلا پاک شده بهترین برنامه برای بازیابی اطلاعات اینجور که تجربه کردم Recover4All هست . احتمالا باز ویروسی بوده . قبل از بازیابی ویروس کشتو اپدیت کن و کامپیوترتو اسکن کن . ( پیشنهاد NOD32 4 (
راستی reboot بی دلیل مربوط میشه به ناسازگاری نرم افزارها با ویندوز . ویندوزت 7 یا ویستاست ؟ اگه اینطوره روی ستاپ بازی راست کلیک کن برو روی Properties بعد برو به تب Compatibility و تیک rRun This Program ...هست فعال کن بعد OK و بعد نصب بازی
موفق باشی
نه ویندوزم xp sp3هستنقل قول:
از نرم افزار قدرتمند Easeus استفاده كنيدنقل قول:
دانلود و نصب كن
خيلي راحت تمام اطلاعتت رو برمي گردونه