خوب از اول میگفتی و اینقدر دعوا راه نمینداختینقل قول:
ببخشید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
خوب از اول میگفتی و اینقدر دعوا راه نمینداختینقل قول:
ببخشید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
با عرض پوزش؛در اولین پیغام خصوصی ای که مجید داد به اون گفتم این ماشین رو عمم درست کرد و بعد فکر کرد که من عمه ام را می گم! اما منظورم Amom بود که به Gta Brtish معروفه بعد الفاض تند تر وبد تر شد و ...
حالا اشکالی نداره این خوبه که همه چیز تموم شد رفت خوب شما اگه 1% هم احتمال میدادی مجید اشتباهی متوجه میشه باید انگلیسی مینوشتی
یه نرم افزار جدید واسه طراحی 3بعدی»»»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Light Wave
من توي gta يه كمي مشكل دارم. بازي رو كه باز ميكنم بعد از چند دقيقه يا همون اول بازي گير ميكنه و كامپيوتر بايد ري استارت بشه. من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟!!!:41:
اول بگو ببينم اين اواخر چه تغييراتي رو بازي انجام دادي ؟ هرچي هست به حالت اوليه بر گردون .نقل قول:
سلام به همه می خواستم ببینم کسی ماشین . پرادو . رونیز . تاکسی ون . و... را دارد اگه کسی داره لطفا بزاره
دانوش جان این عکس فقط نوشته نام AstonMartin و لوگوی آن و طرح آن (Design) متعلق به شرکت AstonMartin است و تحت لیسانس شرکت است. همچنین طراحی ماشین متعلق به این شرکت است و کپی برداری از آن ممنوع است.نقل قول:
بیا نگاه کن استن مارتین رو EA ساخته یا نه
جایی ندیدم از طراحی سه بعدی یا طراحی برای بازی گفته باشه. اصلا با عقل جور در نمیاد که EA بیاد Engine بازیرو دست شرکتها بده. مگه خودش فلجه؟
تمام ماشینها رو خود EA میسازه و این فایل فقط رو این تاکید میکنه که جاهای دیگه و شرکتهای ماشین سازی دیگه از اسم ماشین، لوگوی اون و طرح اون کپی برداری نکنند. فقط همین.
ممنون که گفتی ولی من میدونستم... :دینقل قول:
ببخشید مجید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
من ورژن 2.9 رو دارم ولی شما چه کلیدی رو میخوای داشته باشه؟ اگر Multy Export میخوای مال من داره ولی این کرک نشدس و کد میخواد ولی یه مشکلی که داره اینه که جای برای وارد کردن کد نداره!!!نقل قول:
سلام دوستان ببخشيد مزاحم گفتگو تون شدم . من خيلي دنبال زد مولدر 2.7 يا 2.8 يا 2.9 گشتم اما هرجا كه پيدا كردم بايد اونجا عضو بشي و منم چندان زبانم تعريفي نداره و يه آي دي ميخواست كه دقيقا نميدونم واسه چي بود و هرچي وارد ميكردم قبول نميكرد . aRThaS_08 جان اوني كه شما هم گذاشته بوديد همينطوري بود . اگه كسي داشت بزاره . فقط كنار اكسپرتش هموني رو كه مير محمد عزيز گفت داشته باشه .
با تشكر ...
و در ضمن تا رجیستر نشه اصلا Import هم نمیکنه.
پوشه ی Carcols معمولا باعث میشه بازی در زمان لود شدن گیر کنه. ولی گیرهاش موجب ری استارت نمیشه و فقط یه خطای کوچیک هست.نقل قول:
من توي gta يه كمي مشكل دارم. بازي رو كه باز ميكنم بعد از چند دقيقه يا همون اول بازي گير ميكنه و كامپيوتر بايد ري استارت بشه. من چه كار كنم؟؟؟؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بازی قبل از لود شدن گیر میکنه فکر میکنم Save بازی مشکل داره و اگر قبل از کلیک روی Load و انتخاب یک Save گیر میکنه شاید Fronten یا Font و یا اصلا کل بازی خرابه.
به نظرم یکی یکی فایلها رو سرجاش برگردون و ببین از کدومه تا بتونیم کمکت کنیم.
پرادو و رونیز رو تو سایتها بگردی پیدا میکنی ولی تاکسی ون رو من تا حالا اصلا ندیدم. یه عکس بزار لطفانقل قول:
سلام به همه می خواستم ببینم کسی ماشین . پرادو . رونیز . تاکسی ون . و... را دارد اگه کسی داره لطفا بزاره
سلام دوستان
من بالاخره یه فروم درست کردم
فعلا اسم نداره
ادرس هم نداره
اما بگم اگه درست بشه میتونیم همین مبحث رو اونجا ادامه بدیم
اقا مجید قابل توجه شما
فقط بگم که اونجا با انجا هیچ فرقی نداره
تازه 4 قالب داره از جمله قالبی به اسم ویستا که من عاشقشم
اینم بگم که اگه کارش درست بشه من به دنبال مدیر برا بخش ها هستم
و مچنین معاون و ناظم
یا علی
من كرك شدشم تو اينترنت ديدم اما همون طوري كه گفتم بايد توشون عضو شد كه يه كد خاصي ميخواد كه من بلد نيستم .نقل قول:
حالا من اين كد رو بهت ميدم . مال نسخه قديميشه اما يه امتحان كن شايد گرفت .
ببين اگه نگرفت شايد توي رديف دوم جاي 0 و اُ رو اشتباه وارد كرده باشم .نقل قول:
KD48R-4O07F-35UET-453HM