خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟نقل قول:
Printable View
خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟نقل قول:
سرعتت چنده به طور میانگین؟ 2 مگ خیلی کمه . الان بالای 4 مگ بستن که خطت بیشتر از 4600 نکشیده snr رو هم آورده پایین. حالااگه بهشون بگی 4 مگ ببند هم 4 مگ رو به طور کامل داری هم snr خطت مقداری میره بالا که وضعیت خطتتو بهتر میکنهنقل قول:
من ماه قبل 4 مگ داشتم ولی قطعی زیاد داشتم گفتن خط بیشتر از 3 رو نمیکشه این ماه طرحم رو 2 مگ کردم نمی دونم چرا باز گذاشتن رو 4نقل قول:
ماه قبل که مودم رو برده بودم سرخط گفتن الان خطت خوب شده از همونجا سیم بکش به داخل
من این کار رو کردم ولی باز مثل اینکه خطم افت کرده راهی داره بهتر بشه ؟
از سر خط سیم مستقیم کشیدی ؟ هیچی سر راه سیم و مودم نیست؟ مستقیم زدی به مودم؟نقل قول:
هیچی هیچی نیستنقل قول:
یه سیم گرفتم حدود 10 متر تازه پریز مخابرات را هم برداشتم سیم به سیم وصل کردم ( البته شرکت گفته بود ) اوردم تو خونه زدم به دوشاخه از اونجا هم یه سیم اوردم زدم به مودم
اگه میتونی سر همون سیم رو سوکت بزن بعد بزن به مودمنقل قول:
نه نمیشه اون سیم برق است سوکت نمیشه زد
جسارت نکرده باشم به جواب استاد عزیزم جناب fanoostalaei اما به نظر من وضعیت نویز ایشون زیاد خوب نیست و روی 2 مگ نویزشون 12 دسی بل است که برای پهنای باند 2 مگ نویز زیادی است.شاید حداکثر تا 4 مگ نتونند بیشتر بگیرن.البته من قطعا تجربه جناب fanoostalaei رو ندارم شما خودت داداش از پشتیبانی بخواه که پهنای باندتو برای تست تا جایی که میتونه ببره بالا ببین تا چند جواب میده.(حتما بگو برای تست هستش)نمیدونم والله.یکبار دیدی تا 8 هم جواب داد.این نظر شخصی من بود.نقل قول:
استاد عزیزمون جواب شما رو دادن و نظرشون درسته.البته من دیدم کسایی که با همین نویز 7 دسی بل حتی یکبار هم قطعی نداشتند.اما اگر قطعی داری حتما بگو پهنای باندتو کم کنند.الان دقیقا روی 4.5 مگ بسته شده.اگرم با همین وضعیت اذیت نمیشی و قطعی نداری که حالشو ببر.البته احتمال هم داره که یک روز ببینی خود به خود پهنای باندتو آوردن پایین.نقل قول:
سلامنقل قول:
فعلا که قطعی ندارم ولی سایتهای مثل یاهو و جیمیل اینا را خیلی دیر باز میکنه اینم میتونه مشکل از نویز خط باشه یا مشکل چیز دیگست ؟