فعلا در حال اعتصاب بسر میبریمنقل قول:
بچه ها امروز صبح همگی رفتن تهران دفتر وزارت علوم
خدا داند آخر و عاقبت ما چی میشه:41:
دولت خدمتگزار هم هر روز صبح یه دوجین دسته گل میریزه تو آب
Printable View
فعلا در حال اعتصاب بسر میبریمنقل قول:
بچه ها امروز صبح همگی رفتن تهران دفتر وزارت علوم
خدا داند آخر و عاقبت ما چی میشه:41:
دولت خدمتگزار هم هر روز صبح یه دوجین دسته گل میریزه تو آب
یلام به همگی
مقدم چند تا دوست گلی که جدیدا وارد تاپیک شدند را هم خیر مقدم میداریم !:46:
2-3 روز پیش توی پارک کنار پل فلزی نشسته بودم به یکی از هم کلاسی هام آمار یاد میدادم (که البته با این هم کلاسیم خیلی :10: هستیم !! ) اما اون روز عین بچه های خوب و عاقل :20:نشسته بودیم درس میخوندیم و من جاهایی که مشکل داشت بهش میگفتم مرتیکه اومده اون جا سر داد و بیداد و دری وری گفتن رو کشید به ما و من هم نامردی نکردم تا ریال آخر باهاش تسویه کردم , جوابش رو با سودش بهش پس دادم خلاصه که دید انگار با بد کسی در افتاده , یک یارو که مافوق این بود اومد که ما رو ببره !! من گفتم به چه جرمی و اون مافوقه به اون یکی گفت چی کار میکردن ؟!! بی چشم و رو گفت داشتن درس میخوندن :18:نقل قول:
من هم گفتم من معلم خصوصی این خانوم هستم و هم کلاسی هم هستیم کارت های دانشجویی مون رو هم نشونش دادم و گفتم حرفی نیست هرجا بخواید میایم اما شما راه به جایی نمیبرید به نفعتونه پا رو دم من نگذارید براتون گرون تموم میشه :27: (آخه کاره ای نبودن فقط از این ...ی سگی ها بودن !! :2:)
بعد هم سرشون رو انداختن پایین راهشون رو کشیدن رفتن و ما هم کلی بهشون خندیدیم ! چند نفر هم که اون جا بودن کلی کف کردن گفتن دمت گرم خوب حالشونو گرفتی :5: !!
خیلی رو میخواد جلو یه خانوم ، یه نفر دیگه رو فحش کش کنی!
از طرفی... عکس العمل اون چی بود؟؟!
نقل قول:نقل قول:
سلام به همه بر و بچ گل اصفهاني
اينطور كه بابك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ايشون بدليل دادن اسپم موقتا اخراج شده
عزیز جان من هیچ وقت به هیچ کس فحشی نمیدم که جلوی خانوم یا آقاش فرقی بکنه ولی کم هم نمیارم جواب میدم اساسی ! :46:نقل قول:
اون هم فقط به اون آقا گفت برای چی آیا ؟
به من هم صد بار گفت بحث نکن .
سلام
بخشيد يك سوال داشتم
آيا مغازه دوچرخه فروشي گوهريان در خيابان شيخ بهايي بود قبول داريد كه الان رفته خيابان باغ درياچه
آيا جايي را سراغ داريد كه دوچرخه اي مارك دار را با قيمت خوب بدهد البته اصل باشند
نقل قول:
یه دوچرخه فروشی بززگ توی خیابان سعادت آباد دیدم
نقل قول:
1-دوچرخه فروش كرماني اول خيابان فلسطين
2-خيابان سعادت آباد هم دوچرخه فروشي كه روبروي شهرداري و بانك صادرات هست........كه دوچرخه هاي OVERLORD را ميفروشه كه واقعا دوچرخه هاي عالي هشتند
به نظر شما گوهريان خوب نيست
من ماكر پژو ازش بخرم