سلام
من ST30-m دارم دوتا کلیپ 3D دانلود کردم و لپ تاپ رو هم با HDMI ورژن 1.4 وصل می کنم به تلوزیون دکمه 3D رو هم می زنم، عینک رو هم شارژ کردم روشن می کنم اما تصویرم 3D نمی شه:41:
مشکل از چیه؟؟؟؟؟
Printable View
سلام
من ST30-m دارم دوتا کلیپ 3D دانلود کردم و لپ تاپ رو هم با HDMI ورژن 1.4 وصل می کنم به تلوزیون دکمه 3D رو هم می زنم، عینک رو هم شارژ کردم روشن می کنم اما تصویرم 3D نمی شه:41:
مشکل از چیه؟؟؟؟؟
کسی از این مدل TX-P46GW30 پاناسونیک اطلاعی داره که اینجاها هستش یا نه؟ اگه هستش قیمت چنده؟ neoplasma هستش ولی 3D نیستش! تو سایت ترکیه زده 2507لیر نقدی. به پول ما در حدود 1700 - 1800 میشه.
همراش یه پایه دیواری به مبلغ ۵۰ هزار تومان و یه کابل HDMI هزار25 تومانی هم میده با ۲ سال گارانتی پاناسونیک! نه با ... بانیان.
[HTML]http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-tx-p46gw30-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,24831.html[/HTML]
دوستای عزیز ، مدل Vt20 با VT30, ST30 چقدر فرق داره ؟
دشمنتون شرمندهنقل قول:
تنظیمات مشابه هستن وشما می تونید از تنظیماتی که تو اینترنت برای سایز دیگر از مدل مشابه ذکر شده استفاده کنیدولی همان طور که قبلا گفتم هر دستگاه تولید شده با دستگاه دیگر حتی در همون خط تولید و برای همون کشور دقیقا عین هم نیستند و تفاوت های خیلی جزیی هست , این تفاوت ها در پنل مشابه ولی سری های کشور های مختلف کمی بیشتر هم می شه یعنی اینکه با تغییر تنظیمات تی وی خودتون براساس مقادیر این سایت ها شاید بتونیدکمی تصویرو بهتر کنید ولی مطمئننا این تنظیم بهترین تنظیم ممکن نخواهد بود . تنها راه برای گرفتن بهترین تصویر از هر تی وی اینه که به توسط یک کالیبراتور مسلط با تجهیزات حرفه ای کالیبره بشه که متاسفانه در ایران فعلا مقدور نیست .
در ضمن خیلی نگران این تنظیمات نباشید تصویر vt30 با همون preset های کارخونه آنقدر خوب هست که خیلی افراد نیازی به تغییر آن ندارند
این مدل در ایران موجود نیست.نقل قول:
به ترتیب کیفیت :نقل قول:
vt30
vt20
st30
اینکه چقدر با هم فرق میکنن بستگی به دید اشخاص داره بعضی ها حساس ترند و کمی افزایش کیفیت تصویر براشون خیلی مهمه و بعضی ها هم چندان حساس نیستند . فقط یک مورد اینکه اگر میخواهید از تی وی تو محیط پر نور استفاده کنید vt20 به خوبی اون 2 مدل دیگر نیست و تصویرش تو نور زیادافت می کنه .
جالبه که تو ترکیه دیزاین VT30 رو گذاشتن رو مدل GT30 .
من چند تا ویدیو هم از این نمونه GT30 تو کامپیوترم هست. دیزاینش دقیقا VT30 هست.کد:http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-viera-tx-p42gt30-plazma-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,21661.html
واقعا پاناسونیک عجب مسخره بازی هایی در میاره.
نقل قول:
این مدل G30 هست اشتباهی نوشته GW30 و برای اروپا تولید میشه. تنظیمات گسترده تصویرهم داره. باید دسترسی داشته باشید به ترکیه یا کشورهای اروپایی دیگه تا بتونید تهیه کنید.
کد:http://myup.ir/images/36406608209100527275.jpg
نقل قول:
اوون دوستمون راهنماییت کرد ، البته شما با موود استاندارد هم کار کنی خوبه و نیازی به موود THX نیست ، ولی فراموش نکن که زمانی که از مووده Standard استفاده میکنی تمام تنظیمات باید زیر 50 Set بشه و حتی 45 . و اینکه اصلا با موود Dynamic کاری نداشته باش تا 100 ساعتت تموشه .
دوستان لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سپاس